Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897516
Ko je na sajtu?
Imamo 28 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

НЕШТО НИЈЕ У РЕДУ СА НАМА И ОКО НАС...


25.12.2015.

Пише : Слободан M.Маричић

Недавно чујем неког нашег првосвештеника, како рече : „све око нас иде брзо, времена је све мање .... „ у контексту неког говора - поруке о миру, а осталог се не сећам.....

 

КАДА БИ МЕ НЕКО ПИТАО О ЖИВОТУ.....


23.12.2015.

Пише : Слободан М.Маричић

Углавном не волим да причам са онима који покушавају у разговору или кроз медије да ми тумаче или наметну свој атеистички, религијски или научни став о животу. 

 

У СРБИЈИ НИШТА НОВО, А НИ КОД МЕНЕ


07.11.2015.
Пише : Слободан М.Маричић

О, баш сам се обрадовао, када сам погледао преглед посета на сајту у септембру и октобру. Када се протеклих година радило „ пуном паром“ месечно је било редовно око педесет и нешто хиљада посетилаца.

 

СРБИ ПАМЕТ У ГЛАВУ ДУПЕ УЗА ЗИД


30.08.2015.

Пише : Слободан М.Маричић

Ко у Србији не види да се ситуација у свету и у нашем региону закувава тај нека мисли на наше успехе о следећем фудбалском првенству наших славних фудбалера. Слава им.

 

AKADEMIK MLATIJA


25.08.2015.

Piše : Slobodan M.Maričić

Umro Arsen Dedić, hrvatski pevač šlagera i šansona, rođen u Šibeniku, školovan u Zagrebu, u braku 40-tak godina sa Gabi Novak poznatom hrvatskom pevačicom, takođe šlagera i šansona. Laka mu crna zemlja.

 
Još članaka...