Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110544
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6759374
Ko je na sajtu?
Imamo 72 gosta na mreži

СРБИЈА СЕ РАСПАДА ВОЉОМ ДИВЉЕГ ЗАПАДА


 

Непријатно ми је и да гледам телевизију и да читам штампу. Уопште нисам Нострадамус, далеко од тога, али неки моји страхови о којима сам вам одавно писао полако почињу да се остварују. Негде 2000. сам направио мапу Србије са 20 и кусур независних држава а нешто касније сам повећао број на 30 и нешто.

И гле чуда! Санџак, тачније онај милитантни Зукорлић малтене проглашава републику. По налогу Тадићевих турских пријатеља, јебе ми се, сви ћуте а РТС му се још извињава што му није дао ударни термин. Ваљда да то проглашавање републике има и званичнију форму.

Из манастира Ђурђеви ступови код Новог Пазара, као на длану се види родно село светог Саве.

Зукорлићу, чак и ако иза тебе стоје цела Турска и Сауди Арабија, смањи доживљај. Јесте да би жути и то говно појели само да остану на власти али срећом нисмо сви исте боје.

А оно шуњавче које се пискутавим, кастрираним гласом, на највећој промашеној инвестицији Америке срамној ТВ станици, залаже за црногорски језик и црногорску православну цркву (две највеће заблуде и глупости новопечене нације) и које се представља као приједшједник (меко ш) покрета "Крсташ" (усред Војводине) то је тек посебна, комична прича. Изгледа да је то биће спремно да покрене нови "крсташки рат" - крст против крста - ништа ново.

Велики композитор Динкић је одиграо одличан потез. Поделио је Србију на регионе па ће они који га буду слушали (Зајечар волшебно добио јужни крак гасовода, а и Гитаријада била супер, свирали "Пилоти") добити све, а ови непослушни ће добити ку..ц од овце (мој Чачак на пример).

И одмах су се у Нишу појавили транспаренти "Аутономија јужне Србије". Знате нисам погодио назив будуће нишке државе, али нисам ни ја свемогућ.

Лепо су мене учили у војсци да спољни и унутрашњи непријатељи никада не спавају и увек вребају. Само га ови унутрашњи претераше. Посланик у Скупштини Чедомир Јовановић отворено издаје Србију залажући се за квазирепублику Косово и нико да мрдне а камоли да га ухапси или бар подигне оптужницу за велеиздају.

Мада, све некако мислим да они закамуфлирани квислинзи седе у српској Влади, а да им је Чедица (фол опозиција) само истурено одељење за испитивање јавног мњења које је сјебано у мозак и не схвата да је Србија постала банана република. Најновије жуте тенденције су: сила бога не моли, шут с рогатим не може се бости и слично.

Изјава недеље

Вилијам Монтгомери, бивши амбасадор САД: Сви који тврде супротно лажу вас свесно или несвесно! Ма шта урадили, Србија неће бити део ЕУ пре 2018, а можда ни тада!

Власи поодавно стидљиво траже аутономију. Имају своју странку која у локалу учествује у власти и питање је времена када ће постати агресивнији.

Војводина је посебна прича. Нема више никакве потребе да Сорош фабрикује сукобе Мађара и Срба, домаћи издајници сасвим успешно обављају свој посао. Измислили су заставу, грб, химну...

Да не драмим више. Неким чудом свирали смо на Бир фесту у Београду. Како је било зна око 100.000 присутних. Посебно ми је драго што су дошли навијачи из свих крајева бивше Југе а најактивнија је била група из Чаковца. У Порторожу су ми тражили да им испишем стихове песме "Минут са њом", ћирилицом на папиру. Мајстори су направили мајице од тога и донели нам на поклон.

Онда смо свирали у мултиетничкој Суботици. Вредни организатори су распродали 5.000 карата на Хиподрому а ја сам причао на српском и набадао оно што знам на мађарском. (Кесекењ сеипем, Серетлек, Сабатка, Ходмезевашархељ, Кишкунфелеђхаза...) на опште задовољство свих присутних. Онда сам отишао у Мркоњић Град. Одавно нисам био, дискотека је била препуна, а народ невероватан! После прве песме сам био гола вода (добро за дијету) а представа је била супер. Кад сам завршио, следило је обавезно сликање.

Негде око пола три био сам изузетно срећан. Са тројицом, мало припитих мештана, одиграо сам две партије билијара. Исход није био битан. Тек тада сам схватио колико ми у свакодневној фрци и јурцању по наступима, недостају те мале, ситне обичне ствари.

П.С. А Гробари сахранили НАТО пакт усред Брисела. Сад ће опет да нас бомбардују.


/Srpska Politika/Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP