Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100792
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6619334
Ko je na sajtu?
Imamo 159 gosta na mreži

NOVA TEORIJA O NLO I VREMENSKIM DIMENZIJAMA


09.09.2010. / Akademediasrbia

Do sada je postavljeno na hiljade teorija o poreklu NLO-a , medjutim od 1947 godine i slučaja rušenje NLO-a u mestu Rozvel u SAD, uglavnom se zainteresovana javnost i analitičari ovih teorija fokusiraju na zaključke, da se samo u 5% slučajeva vidjenja NLO, zaista radi o ovom fenomenu.

Poslednjih godina medjutim, u nekim za sada uskim krugovima istraživača parapsiholoških fenomena došlo se do zanimljive teorije o povezanosti putovanja kroz vreme i NLO-ima. Po ovoj teoriji, tačnije rezultatima istraživanja koje su sprovodili danski fizičar Poks Hegluid i engelski astrofizičar Gilbert Gajan, sa pojavom aviona koji prelaze brzine od dva do tri maha (oko 4,5 -5 hiljada km/sat) uleću ponekad u „vremenske rupe“ – vraćajući se u prošlost. Iz toga dalje proizilazi da zabeležena vidjenja NLO-a u zapisima kroz istoriju, jesu ustvari vidjenja današnjih savremenih letilica, koje su za sada neobjašnjivo „ ušle u vremenske rupe“ po Ajnštajnovoj teoriji relativiteta i terijama o „zakrivljenosti“ univerzuma.

Vrlo ubedljive potvrde ove teorije nalaze se u zvaničnim izjavama pilota aviona počev od 1976. godine kada je ruski pilot supersoničnog aviona major Viktro Orlov leteći u tada najnovijem eksperimentalnom MIG-u 25, pri nadzvučnoj brzini video na zemlji ratna dejstva koja su se dogodila u američkom gradjanskom ratu 1863 godine. Zanimljivi su slučajevi nekoliko NATO pilota koji su tvrdili da su videli dinosauruse (1985) kako u krdima prolaze ispod aviona nekim prostranstvima savane, dok je drugi ruski pilot Aleksandar Ustimov „video“ izgradnju piramida u Egiptu. U 1994. godini kada je u SAD počela era Stelt tehnologije, jedan američki pilot je dao izjavu da se tokom leta našao u sred vazdušne bitke koja se vodila negde u Evropi, sudeći po modelima aviona, koja je vodjena tokom Drugog svetskog rata. On je rekao da je video zaprepašćena lica pilota kada je nadzvučnom brzom proletao pored njihovih aviona.

Dosta je primera sličnih doživljaja, koji se još uvek nalaze u fazi istraživanja sa pokušajima da se ovakvi slučajevi zabeleže savremenim kamerama i foto tehnikom, što bi pomoglo razjašnjenju i dokumentovanju fenomena „ vraćanja u prošlost“. Zanimljivo je da ne postoji ni jedna izjava da je neko od pilota imao „fenomen“ putovanja u budućnost ili je možda ovo još jeda od strogo čuvanih tajni obzirom na prednost „vidjenja budućnosti“ od strane jedne svetske sile u odnosu na drugu.

Druga ništa manje zanimljiva teorija o putovanju kroz vreme, počinje dogadjajem u Bogoti (Kolumbija) kada je na pistu aerodroma u ovom gradu pre jednu deceniju, sleteo avion, koji je poleteo iz grada Rio de Žaneiro (Brazil) u proleće 1939 godine, dakle pre skoro 60 godina ! Kada je avion otvoren, nastupio je šok jer je za komandama pilota bio mumificirani kostur pilota, pored njega kopilota, i u istom stanju tela 36 putnika koliki je bio maksimalni kapacitet aviona. Na krilima putnika nadjene su novine i magazini sa datumom 16.april 1939 godine !?

Naravno da su istragu uz lokalne vlaste preuzele i najmoćnije američke svemirske i tajne institucije NASA, NSA, CIA, ali nije dato ni jedno ni blizu racionalno objašnjenje kako se to moglo dogoditi. Obzirom da u kabini aviona nije bilo nereda niti bilo kakvih tragova panike ili oštećenja, te da su se putnici nalazili u sasvim prirodnom položaju, pretpostavka istraživača je bila da je avion „upao u vremensku rupu“ i da je za njega i putnike vreme jednostavno stalo. Medjutim, kako niko nije video dolazak i sletanje aviona, već se on iznenada pojavio na pisti, tumači se da je on sleteo na aerodrom u Bogoti u predvidjeno vreme pre šezdesetak godina , ali je išao paralelnom dimenzijom u paralelnom vremenu i da je sleteo „normalno“ u tkzv. „vremenskoj rupi“ slično kao i piloti pomenutih aviona koji se za trenutak vratili u prošlost. Kako je po Ajnštajnu kosmička sekunda za nas duga po nekoliko decenija ili vekova, moguće je da se avion našao u paralelnom svetu u toj kosmičkoj sekundi, koja je postojala samo u avionu, dok je izvan aviona vreme teklo uobičajenim tempom. Tako su po sletanju, putnici doživeli svoj „povratak“ u „realni prostor i vreme“ koje je otišlo napred više od pola veka i otuda starenje – mumificarana tela putnika i pilota.

Uopšte 1994 godina je bila godina u kojoj su se javljali mnogi paranormalni fenomeni, drugi kažu masovne halucinacije i prirodne pojave.

Ipak prirodnom pojavom se ne bi nikako mogla nazvati pojava desetomesečne bebe koju su u velikom gumenom kolutu sa imenom „ Titanika“ pronašli u Severnom moru norveški ribolovci, živu, nešto promrzlu ali potpuno zdravu. Nepobitno je utvrdjeno da je guma za spasavanje autentična, odeća bebe i svi detalji koji odgovaraju vremenu iz 1912. godine. Identitet bebe je utvrdjen kao i njeni potomci i rodjaci, ali nije otkriven. Beba je sa majkom putovala brodom, sudbina majke ostala je nepoznata dok beba koja je tada imala deset meseci, nije ni malo ostarila za proteklih skoro osamdeset godina. Ništa manje senzacionalno u vezi Titanika, nije bilo samo mesec dana posle nalaska bebe, ni otkriće još dva tela putnika u kolutima sa broda Titanik u neposrednoj blizini, gde je otkrivena i beba, koji na žalost nisu preživeli da bi mogli otkriti ovaj neverovatni fenomen.

Verodostojnost ovih priča potvrdilo je saopštenje vlasti Islanda od 22. septembra 1994. godine svim brodovima koji prolaze odredjenom maršrutom, da obrate pažnju na moguću pojavu brodolomnika i žrtvi potonuća „nepoznatog“ putničkog broda, koje je emitovano do kraja godine.

Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP