Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110544
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6759427
Ko je na sajtu?
Imamo 77 gosta na mreži

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СРПСКОГ САБОРА ДВЕРИ


Време је за свенародни протест против система у Србији

Ово је тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу провокативних мамаца за родољубиву, православну и часну Србију, и све снаге усмеримо ка спонзорима геј парада – актуелном режиму који је Србију довео до дна: економског, политичког, државног, културног, безбедносног и моралног.

Подижући поглед ка свеукупној моралној оријентацији актуелне Владе, остаје нам као једино да преко потребне протесте поведемо и саберемо све оне који су против не само актуелног режима већ комплетног друштвеног система у Србији.

Неколико истакнутих ЛГБТ организација и тоталитарних НВО су ових дана на делу изнова показале шта мисле о слободи мисли и речи и како ће изгледати Србија и њене институције којима ће наставити да марширају пошто продефилују своју геј параду центром Београда. Они управо ових дана показују како изгледа морална наказност оних што су са режимских и НАТО буџета прешли на отворени доушнички рад за режим и НАТО пакт.

ЛГБТ организације – од НАТО спонзоруша до НАТО доушника

Дични „борци за људска права“, тј. за полицијском диктатуром остварене привилегије хомосексуалаца, режиму су доставили списак особа чије хапшење захтевају. Наивни би помислили да су то баш они захтевали док добро упућени знају да им је тај списак режим доставио како би испало да та хапшења тражи некакав „невладин сектор“. Може ли се невладиним сектором звати нешто што доскора није радило за своју него за НАТО владе, а ето одскора ради за полицијски одсек ове владе која Србију уводи у НАТО а НАТО је већ одавно уведен у све институције у Србији?

Очигледно је светска економска криза погодила и НАТО буџете пошто промотери идеологије хомосексуализма и слични више не могу добијати новац за џабе већ сада морају и да га зараде. Тако се они претварају у најобичније доушнике НАТО режима и престају да буду само обичне НАТО спонзоруше.

Можда би управо на историјску судбину европских колаборациониста из Другог светског рата требало да подсетимо и припаднике данашњег режима у Србији и да им скренемо пажњу да колаборација обично почиње како би се сачувао народ од окупатора, али врло често склизне у најобичнију издају. Најбоља потврда да је неко постао обичан издајник и народни непријатељ јесте тренутак када почне да хапси људе који имају храбрости да се отворено супротставе окупатору.

Око кога се окупити?

Зато, господо режимлије и доушници свих врста, проширујте спискове, има нас још пуно, и хапсите док имате времена јер времена се мењају… Ово је тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу мамаца за родољубиву, православну и часну Србију, и све снаге усмеримо ка спонзорима геј парада – актуелном режиму који је Србију довео до дна: економског, политичког, државног, културног, безбедносног и моралног.

Подижући поглед ка свеукупној моралној оријентацији актуелне Владе, остаје нам као једино да преко потребне протесте поведемо и саберемо све оне који су против не само актуелног режима већ комплетног друштвеног система у Србији.

Зашто ти протести не би почели баш 10. октобра?

У Београду, 12. септембра 2010.

Информативна служба Српског сабора Двери


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP