Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110545
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6759483
Ko je na sajtu?
Imamo 71 gosta na mreži

SRBIJA IDE U ZAGRLJAJ VATIKANU !


PATRIJARH IRINEJ SE ZALOŽIO ZA POMIRENJE PRAVOSLAVNE I RIMOKATOLIČKE CRKVE !

Patrijarh srpski Irinej založio se juče u Beču  za pomirenje Pravoslavne i Rimokatoličke crkve i naglasio da je Kosovo i Metohija bilo vekovima srpska zemlja i da je to kolevka srpske kulture i istorije.

"Moramo da učinimo sve da se ove dve crkve (Pravoslavna i Rimokatolička) vrate sebi i da putevi koji su razdvajali ponovo približe, jer je to želja Božija", istakao je patrijarh srpski Irinej.

U obraćanju vernicima u hramu Vaskrsenja Hristova u Beču gde je, zajedno sa vladikama srpske, ruske i rumunske crkve, služio arhijerejsku liturgiju, on je naglasio da je Kosovo, ta sveta zemlja, koja je za Srbe isto kao i za jevrejski narod Jerusalim, vekovima pripadala Srbima.


Komentar : Neverovatno ! Patrijarh govori o Kosovu u prošlom vremenu i najavljuje pomirenje - što će reći potčinjavanje srpske Pravoslavne crkve Vatikanu !?
Dakle nema sumnje, srpski Ziloti su u pravu, na delu je najveća izdaja u istoriji SPC na koju do sada nije pristao ni jedan srpski patrijarh, a kamoli da je lično predvodi !!!!

Mali Radojica


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP