Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100159
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6614029
Ko je na sajtu?
Imamo 70 gosta na mreži

NLO NAD SRBIJOM


13.09.2010. / Akademediasrbija

U nedelju 13. septembra uveče oko 19 časova u sam sumrak nad planinom Rudnik, nad jednim od nekoliko vrhova više od sat vremena nebom se kretao neobičan predmet.

Prema izjavama nekoliko meštana sela Vojkovci sa desetak kuća, leteći predmet trouglastog oblika je čas lebdeu u mestu, a potom kružio kao da traži neko mesto za sletanje.

Da se ne radi o nekoj halucinaciji potvrdili su meštani koji su ponovili istovetnu priču, da nikada do sada nije bilo slične pojave i da su isprva mislili da je to neki od „onih sportista što lete sa malim motorima“ čiji se zvuk na toj visini ( 500 metara) odlično čuje (verovatno su mislili na paraglajdere), pa nisu obratili posebnu pažnju.

Ali kada je već pao mrak, a nepoznati leteći predmet osvetljen plavičastom svetlošću počeo da leti levo - desno i gore - dole, bilo je svima jasno da se radi o nečem neobičnom. Letilica za sobom nije ostavljala nikakav trag, niti se čuo bilo kakav zvuk motora. Prema proceni seljana veličina mu je mogla biti oko desetak metara, kada se spustio na najnižu visinu, kako rekoše očevici od oko par stotina metara.

Putanja nepoznate letilice je bila iz pravca Zapada (Beograd ) i išla iznad nenaseljenih vrhova Rudnika prema istoku.
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP