Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100151
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6613946
Ko je na sajtu?
Imamo 59 gosta na mreži

PRESS KONFERENCIJA O NLO-IMA IZNAD AMERIČKIH NUKLEARNIH ARSENALA


23.09.2010. / ree-Akademediasrbija
Preveo sa nemačkog i priredio : Slobodan Maričić 

Na konferenciji za novinare u Nacionalnom press klubu u Washingtonu DC će 27. septembra 2010, šest bivših oficira U.S. ratnog vazduhoplovstva (USAF) službeno da svedoče o viđenjima NLO iznad nuklearne raketne baze, u kojoj je bilo čak i gubitka kontrole U.S. vojske nad interkontinentalnim raketama sa nuklearnim bojevim glavama.

Ovoj Pres konferenciji UFO istraživanja će prisustvovati dr Robert Hastings, koji je u svojoj knjizi "NLO- i Nukes" prikupio više slučajeva NLO viđenja i interakcije iznad US nuklearnih objekata i to dokumentovao , kao i Robert Salas, koji je kao bivši odgovorni oficire jedne baze spreman da svedoči, o sopstvenom NLO vidjenju nad jednom US nuklearnom raketnom bazom.

Fokus konferencije će biti usmeren na više izjava o pojavi NLO iznad vojnih baza za lansiranje nuklearnih raketa. U velikom broju dokumenata i izjava svedoka postoje tvrdnje da su se silosi za lansiranje raketa isključili i zatvorili kod pojave NLO-a. Ova pojava nije novost i bilo ih je i ranije pogotovo za vrijeme “hladnog rata”, kada su se NLO-i pojavljivali nad raznim američkim vojnim bazama, gde su ih oficiri , vojnici i drugo osoblje baza ili službi sigurnosti videli golim okom ili pratili na radaru.

Kao što dr. Hastings naglašava pred konferenciju, takvih incidenata će biti i dalje .

Na konferenciji će se postaviti vrlo jednostavna pitanja, kaže dr. Hastings u svojoj najavi konferencije : "Zašto se NLO decenijama iznova pojavljuju oko američkog nuklearnog arsenala, i šta bi nam oko ovih događaja otkrili piloti koji su imali susrete sa NLO-ima , kao i zašto je Vlada SAD odlučila da javnost dosada o tim dramatičnim događajima drži u mraku? Nije li vreme da se konačno progovori istinu? "

Pre konferencije za novinare će svoje izjave dati sledeći svedoci:

- Dwynne Arneson, bivši pukovnik, USAF, koji je bio odgovorni oficir u bazi Malmström Air Force u Montani, i kako je u 1967. primio tajni izveštaj o vidjenju NLO iznad silosa u ovoj bazi za interkontitentalne rakete "Minuteman II " kada je oboren ceo sistem elektronskog komandovanja . U radu će se pokušati prikazuje kako su sistemi za lansiranje otkazivali, dok je trajalo viziranje neidentifikovanog letećeg objekta zbog čega je višestruki komandni sistem rada raketnih rampe odjednom isključen zbog neobjašnjivog kvara, koji je zatvorio i isključio silose.

- Bruce Fenstermacher, tokom 1976. bivši zapovednik i komandni oficir baze za lansiranje interkontinentalnih raketa „Minuteman III“ u vazduhoplovnoj bazi “ FE Warren " u Wyomingu. Sistemi sigurnosti su isključili komandovanje projektilima kada se nad bazom pojavio NLO u obliku cigare. Tokom incidenta je Fenstermacher pozvao nadredjene, kako bi izvestio o događajima i upozorio druge.

- Charles Halt, bivši USAF pukovnik koji je bio zamenik komandanta združene američke i britanske baze Royal Air Force Bentwaters, koji je sa drugim najvišim oficirima bio svedok 1980. godine nadletanja NLO u obliku diska koji je nadletao bazu i nepoznate zrake svetlosti usmeravo na skladišta za nuklearne bojeve glave.

- Robert Jamison, bivši kapetan, USAF koji je bio oficir 1967. u Malmström vojnoj bazi u Vajomingu koji je bio svedok kada je NLO na nepoznati način onesposobio lansere nekoliko puta zaredom. On će takođe potvrditi da je njegov komandni tim bio obavešten odmah nakon incidenta sa NLO, da se isto dogodilo i u nekim drugim bazama .

-Patrick McDonough, bivši Master Chief HRM- obaveštajne Komande, stacioniran 1966. kao oficir u Malmström bazi u Vajomingu koji je gledao NLO u obliku diska sa udaljenosti od samo 100 metara, kako je lebdeo nad objektom u izgradnji za smeštaj interkontinentalnih raketa. Prema svedocima, vojnici iz njegove pratnje su pobegli u njihovo vozilo. Pored vojnih postoje i policijski izveštaji kao i svedočenja više od 20 gradjevinskih radnika koji su policiji potvrdili da su videli te noći u više navarata NLO.

-Jerry Nelson, bio je prvi poručnik USAF 1964. u bazi za lansiranje "Atlas- F“ raketa u centru Walker u Novom Meksiku. On će svedočiti o NLO koji je više puta primetio u roku od mesec dana, koji je nekim reflektorima usmerenim na rakete iste onesposobio.

- Robert Salas, bivši kapetan, USAF koji je 1967. bio komandni oficir za start "Minuteman sam" raketa u Malmström bazi koji je bio svedok nadletanja više NLO na dan 24. avgusta sa svim podredjenima koji su konstatovali kvar na otvaranju vrata silosa za lansiranje iz nepoznatih uzroka. Salas i njegov nadredjeni zapovednik, bivši pukovnik Fred Meiwald su odmah saslušani od "Office of Special Investgation (OSI), i potom sa najvišeg mesta dobili nalog da o svemu nuišta ne komentarišu.

Ovi izveštaji će biti objavljeni na web stranici www.ufohastings.com Hastings.

/  UFO Forschungen /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP