Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108575
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6713235
Ko je na sajtu?
Imamo 82 gosta na mreži

ČEDA SASTANČI I PIJE NA CRTU !!!Liberalno-demokratska partija duguje 1.687.458 dinara kongresnom sektoru Centra „Sava“, saznaje „Alo!“. Pri tom, članovi LDP-a ne samo da u Centru „Sava“ sastanče za džabe, već im je dozvoljeno i da se goste na crtu u tom javnom preduzeću, čiji je zamenik direktora Dragan Ćosić imenovan upravo na predlog liberala! Astronomski minus Liberalno-demokratsku partiju tako nije sprečio ni da u nedelju, 26. septembra, u velikoj sali Centra „Sava“ održi 12. sednicu Glavnog odbora. Iako na funkciji zamenika direktora, Dragan Ćosić juče je za „Alo!“ poručio da pitanje kako je moguće da to javno preduzeće prostor iznajmljuje neplatišama postavimo političkim strankama, a ne njemu!

- Za sva pitanja vezana za političke stranke, adresa nisam ja, već te stranke. Od dolaska aktuelnog rukovodstva u ovo javno preduzeće, svi su od strane Centra „Sava“ jednako tretirani i niko nije u povlašćenom položaju. To je sve što sam imao da vam kažem, mislim da sam bio vrlo konkretan, a ne bih da komentarišem period pre mene. Samo ću vam reći da niste dobro obavešteni - poručio je Ćosić, koji se na toj funkciji nalazi od novembra 2008. godine. On je negirao da su građani na bilo koji način oštećeni neizmirenim dugovanjima LDP-a prema tom javnom preduzeću jer se ono samo finansira.

- Mi smo 100 odsto na tržištu i sami se izdržavamo. Budžet grada participira samo u domenu kapitalnih investicija i sufinansiranju nekih od kulturnih programa - tvrdi kadar liberala.

Međutim, izvor „Alo!“ blizak dešavanjima u Centru „Sava“ tvrdi da političke veze i te kako imaju udela u njihovom poslovanju.

- Nema veze koliki su dugovi LDP-a, kad imaju svog čoveka na mestu zamenika direktora! Duguju na sve strane, a vrata su im širom otvorena. Nisu platili ni kongresnom ni ugostiteljskom sektoru. Jedno vreme im je čak pretila opasnost da im se zbog nagomilanih dugova ovde zabrane svi skupovi, ali do toga na kraju nije došlo - otkriva naš sagovornik.

Koliko ko duguje Centru „Sava“ proverili smo i u nadležnoj službi za odnose s javnošću, ali nam je tamo rečeno da ne mogu dati taksativne navode.

- Duguju nam mnogi, neki ne plaćaju gotovo ništa, ali konkretne brojke su poslovna tajna - poručili su iz Centra „Sava“.

Ćosić izbegao smenu

Dragan Ćosić, zamenik direktora Centra „Sava“, nije se mnogo eksponirao, a njegovo ime došlo je u javnost kada je rukovodstvo te firme zabranilo gej-lezbo aktivistima da prisustvuju prošlogodišnjoj premijeri filma „Milk“ na Festu. Iako na visokoj funkciji, on se pravdao da je „zatečen tim postupkom i da ne zna ko je zabranio skup“. Zbog neadekvatne reakcije nadležnih, tada su se čule najave LDP-a da će tražiti smenu čitavog rukovodstva Centra „Sava“, pa i samog Ćosića, ali do toga na kraju nije došlo.

M. Dakić

/ ALO/Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP