Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110544
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6759328
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

KFOR ZASIPA SRPSKA SELA TAJANSTTVENIM PLOČICAMA !?Helikopteri Kfora nadletali su večeras naselje Sočanica u opštini Leposavić na severu Kosova i prema tvrdnjama meštana u nekoliko navrata izbacivali balone iz kojih su ispadale pločice od nepoznatog materijala. Sve to se događalo u blizini repetitora Telekoma Srbije, što je kod građana opštine Leposavić izazvalo uznemirenje naročito posle uništavanja baznih stanica mobilne telefonije srpskog operatera južno od Ibra.

Predsednik opštine Leposavić Branko Ninić rekao je novinarima da su nadležni iz opštine obišli mesto gde su bačene pločice i da su uzeti uzorci radi ispitivanja.

Uzorci će biti ispitani u laboratoriji fakulteta Tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici, rekao je Ninić.

Komandir policijske stanice u Leposaviću Dragan Stefanović rekao je novinarima da su tokom večeri građani donosili te bačene pločice u policiju.

Savetnik za komunikacije Kfora u bataljonu Sever Erik Konro, rekao je agenciji Beta da su iz helikoptera izbacivani predmeti koji nisu opasni po ljude i okolinu, ali nije rekao o kojim se predmetima radi i koja je njihova namena !

On je dodao da su ti predmeti izbacivani tokom vojne vežbe koju je Kfor izveo povodom posete delegacije iz NATO.

"Ta vežba nema nikakve veze sa trenutnom situacijom na Kosovu. Nema razloga za uznemirenost građana, a iz helikoptera su izbacivani bezopasni predmeti i od njih ne postoji nikakva opasnost po ljude i okolinu", istakao je Konro.

/Agencije/

28.09.2010Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP