Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110533
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6755433
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

SRBIJA JE NAJLUDJA ZEMLJA NA SVETU !


 

Gledam kod Olivere Kovačević, gostovali su Boško Jakšić po zanimanju Politkin spoljno politički komentator ( to "zanimanje" bi trebalo da ima neku težinu, iako to može da radi svaka baba prislonjena uz tarabu, to, da " analizira " da li je normalno da se u sred Srbije navija za Tursku ) istoričar Željko Vujadinović, moj školski drug kog prvi put vidim posle 25 godina, i to na televiziji, Dževad Prekazi, nekadašnji igrač, dobar istine radi, Partizana i jedan poslanik iz Pazara bate, Omeragić koji je sve lepo uvijao u oblandu iako je evidentno da više voli tufahije.

                                     
                                              "Djoša goes to Diesnyland?!"

Neću više o muftiji Zukorliću, jer i negativna reklama je reklama, staro marketinško pravilo. A toliko nisam pisao ni o blaženopočivšem Patrijarhu Pavlu, Bože mi oprosti. S tim što bi bio pleonazam ako napišem da bih o Patrijarhu Pavlu mogao pisati samo lepo. To se prosto podrazumeva. Nego zanimljive su mi ove titule " Politikin spoljno politički komentator " pa onda " aktivista Cesida (kad su neki izbori, a taj "aktivista" kao nekakva kurirka stoji i nadgleda) pa onda politički analitičari (kako samo to značajno zvuči) KAKVA su to zanimanja? Potpuno besmislena! Genijalni Andrić, koga se neretko prisetim je govorio za glumu da je jedno potpuno besmisleno zanimanje, šta bi tek rekao za ove dokone a važne?! To može da radi svaka dokona budala koja je pri tom pismena i  poznaje elementarnu logiku. Doduše isplativa su jako ta zanimanja . Evo sad se setih jednog mediokriteta koji je dugo "analizirao" na političkoj pozornici Crne Gore i slovio za političkog analitičara ( jako važan bejaše ) pa je onda sa te pozocije "dogurao" do dekana fakulteta političkih nauka u Pg (naravno da to nije ČAK ni filijala onog pravog, kvalitetnog, respektabilnog  FPN-a u Beogradu koji sam, uzgred, i ja studirao) a sad je ni manje ni više nego otpravnik poslova Crne Gore u Americi ! Možda i ambasador, pitaću sestru koja je tamo već 30ak godina i koja je jako bitan igrač makar kad je uticaj Amerike na Balkan u pitanju, jer ona, moja sestra, uči američke ambasadore koji dolaze na Balkan srpskom jeziku. I Montgomerija, i Roderika Mura  i sve njih, i sa svima njima je intimus pa ću dobiti odgovor na to pitanje. Moj otac kaže da je moja sestra američki špijun baš kao i moj zet visoki činovnik MMF-A, a postoje indicije da sam i ja kaže, čim sam toliko blizak sa njima. A ja samo održavam dobre odnose sa odredjenim članovima porodice.

Mene nije zapalo ČAK ni analitičar da budem. Pa kakav sam ja onda to faktor? Uzalud, kaže moj otac da nije slučajno to što ja ne volim da se eksponiram."Ti si siva eminencija, a takvi su najopasniji!" Ajd ok, nek bude ćale, al mala vajda od mog biznisa kad nisam uspeo ni politički analitičar da budem. Elem, još uvek kolumne za jedan crnogorski  dnevni list piše čovek koji se potpisuje imenom a onda ispod, u zagradi, piše, citiram "autor je bivši konzul SRJ u Bariju" !?

Gospode Bože. To bi bilo isto kao da ja ispod svog cenjenog imena napišem"autor je 2007 svrstan u trojicu najboljih kolumnista na prostoru bivše Jugoslavije!? A ja jedini od te trojice nisam (nikada bio) član niti jedna partije, niti jednog udruženja( mene su i iz SSOJ izbacili u vojsci, dakle ja imam status pionira, činjenica) jer to uvek košta, a ja nekako volim nezavisnost pa to ti je? Ok, sestra mi je to što jeste, učila škole, pa uspela, trud se isplati obično. Zet takoodje. Evo i moj urednik je nezavistan čovek, zato i može da kaže jasno i glasno šta god hoće. Tako da može da proziva i ministra za dijasporu koji se ponaša kao car iako nije ČAK ni Trojan ali  ima kozije uši. Nema tih para koje to mogu nadomestiti. Nezavisnost! Da možete da kažete ono što mislite, a ne ono što morate. Urednikove novine su nezavisne! Jer, niti sam ja Branković-Žarković nit je moj urednik Miroslav Miškovic zvani Miško. Nego da ne hvalim previše urednika, da ne ličim na laskavce, kakvih su prepuni ovi prostori. Ma napadao bih ja i mog urednika, al nema osnova, ne da mi razlog. Karakteran, od reči i nezavistan, kaže ono što misli.

Nego, ove nedelje je u žižu
dospeo izvesni Karadžic a nije Radovan, nije ni Tole, nego Marko, sekretar u ministarstvu za prava manjina. Podneo je  ostavku! Nezadovoljan radom ministra Čiplića. Ova vest je primljena sa tugom kod lezbo gay populacije obzirom da je podnosilac ostavke ljubitelj istopolnih, a Čiplić ih po prirodi posla podržava a intimno je negde na fonu svih mentalno zdravih Srba. Gay parada je sada pod velikim znakom pitanja, ako je suditi po ovom činu. Tako počinje. Sad će malo da se talasa, pa će vrlo verovatno da se kaže da se nisu stvorili uslovi koji bi garantovali bezbednost drzačima za ruke (peškiri) u roze tangicama  koji bi se na sred ulice ljubili "u usta s' jezikom" na zaprepašćenje iole normalnih i traziće se neko suvislo objašnjenje, jer Ivica koji bi morao da uteruje u maricu zbog EU nece moći baš lako da izda takvo, poražavajuće po njega( kakav je to ministar policije koji ne može da garantuje bezbednost, realno !? )saopštenje. Pa bi saopštenje moglo da glasi ovako „Gay parada se neće održati jer su Srbi koji imaju jaja, u gaćama ili u pregradama frižidera, rešeni da ih upotrebe! Srpkinje kojima siva masa još uvek funkcionise takoodje su rešene da pruže otpor pozadincima, tako što će da ih napadnu frontalno, metlama, tiganjima, varjačama i mokrim čarapama kojim su "šetači" već udareni, al su Srpkinje rešile da ih dotuku!Da im pomognu da pronadju svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije. A da bi se udovoljilo EU a opet i da svi ministri ostanu gde su, saopštenje može da glasi i ovako :

"Zbog nedostatka repromaterijala, organizator nije bio u mogućnosti da obezbedi par hiljada kurtona, isti broj tanga gaćica u boji roze, a sexy shop u Žičkoj ulici nema ama nijedan vibrator u prodaji! Kupile gospodje koje vole da se vole, al ne vole da se pederišu po ulici. Da to svako vidi. Kupili ovi koji nisu egzibicionisti. Pojela maca. I tangice i kurtone i vibratore.
Oskudacija !

Za razliku od ovog Karadžića (koji nije Kraljević al bi mogao biti prosjak) koji je podneo ostavku, jedan drugi Karadžić, Tole, je naterao nekog da podnese ostavku. Taj neko je Radomir Antić-Antara, bivši već, selektor. Tole je ustoličio Pižona, a Antaru oterao, poželeo mu da u zdravlju i sreći potroši 2 ( i slovima dva ) miliona evra koliko je dobio od saveza i pozdravio ga. Mislim nešto.. Skupo li se naplaćuje patriotizam u Srba. Dva miliona za dve godine ej .. za 20ak utakmica.. Ne kažem ja da je Antara trebao da radi za dž, ne , ali dva miliona .. Mene bi bilo sramota da uzmem od države čiji sam pripadnik tolike pare za malo rada i za daleko bolje rezultate. Medjutim, tu se upecao izvesni Djoša, samozvani glumac, ustvari dvorska luda Saše Popovića i reče a osta živ, još uvek makar, da sve Crnogorce treba proterati iz Srbije! Valjda jer je Tole,  crnogorac, oterao Antaru Srbina, za malo, jer Antić je samo rodjen u Užicu inače je bosanac. I Matiju Bećkovica Djošo zar ne? Ma i Vuka Karadžića reče Djoša za kog se ispostavlja da je bugarin!?

Srbija je najludja zemlja na svetu! E sad se nesretni Djoša našao u čudu jer mu prete neki crnogorci bokseri i fulkontaktaši koji se bore pod zastavom Srbije. I koji su veći Srbi i od samih Srba. Nije znao Djoša a morao je znati, da su Srbi iz Crne Gore  i Republike srpske, najzagriženiji Srbi. I sad, jedan fulkontaktaš Janjušević, Srbin iz Crne Gore koji se bori u dresu Srbije ( baš kao i Prlainović rodjeni hercegnovljanin koji igra za vaterpolo reprezentaciju Srbije, baš kao i Vlado Georgijev rodjeni novljanin koji nije hteo crnogorsko državljanstvo) poručuje Djoši javno da će da mu uši  zaveže u leptir mašnu  na vrh glave kad ga sretne. Ugišio Djoša „ KI svinja pred šrpicanje" što reče Radašin onomad. Živ se ne čuje Djoša . Ma glasa da pusti. Da demantuje. Isto kao  kad je Jezdimir Vasiljević rekao da će Vanju Buliča da ubije KI psa ! Uspelo mu je da dovede Fišera na Sveti Stefan, da prevari toliko"štediša", al da ubije Vanju Bulića KI psa nije mu uspelo. Vanja pretnje shvatio ozbiljno pa se krio KI veverica. KI kunić. Posle je Jezdimir već počeo da tone u živi pesak vlastitih radnji . Znao je Vanja za onu"Boj se i mrava ako ti je neprijatelj" pa se krio KI lasica. KI lisica koja pusta druge da predju preko leda, pa tek onda ona za njima.

Nego, ne oglašava se Djoša od kad mu je Drago-ful kontakt uputio „pozdrave i čestitke". KI da je u zemlju propao, u svoj svojoj težini i bezobrazluku zbog kog će da ispašta sve su prilike. Mada, uši na vrh glave da mu se vezuju, pa da bidne KI  Miki Maus .. KI  Mini ..

NEsam za. Ovo je Srbija, nEje Diznilend jebem li mu sitno žito !

Saša Dr. Djurović
/Koreni/

Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP