Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108662
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6714093
Ko je na sajtu?
Imamo 60 gosta na mreži

NOVI NAPAD NA TABLOID I PRETNJA KONAČNIM UNIŠTENJEM !Hoće li nas pojesti mrak ?

Izvinjavamo se čitaocima što smo ovaj broj ranije poslali u štampu, očekujući da neko od nas ne bude u životu !

Zato molimo čitaoce, ako nas više ne bude na brojevima telefona koji se nalaze u impresumu i navedenoj adresi, da nas pozovu na telefone broj (011) 664-9080 i 664-9083 gde ćemo se privremeno smestiti ! Ko o čemu, a baba o uštipcima, stara je izreka. Koga svrbi, taj se i češe, pa i ovog puta vraćamo se na naš slučaj i pokušaj grupe kriminalaca iz Doma ratnih vojnih invalida Beograda da nas nasilno izbace iz prostora, koji, inače, nije u vlasništvu Doma RVI.

Po naredbi izvršnog sudije Privrednog suda u Beogradu Vesne Vulović, za 28. septembar određeno je iseljenje redakcije Tabloida iz prostora ukupne površine od 46 kvm. Prethodna izvršenja su propala, jer izvršitelj na licu mesta - nije mogao da identifikuje taj prostor.

Dom ratnih vojnih invalida Beograda izdao je pre šet godina pod zakup ovaj poslovni prostor našoj redakciji. Pohlepa gospođe Branke Stojić, upravnice Doma RVI Beograda, nemerljiva je. Naša redakcija radi u prostoru od oko 62 kvm. Da bi bi inkasirala više, izdajući tuđi prostor, koji je, inače, u vlasništvu Republike Srbije, gospođa Branka Stojić (pravo ime Munira Hadžić) tražila je da ga plaćamo preko dva preduzeća. Zašto? Da bi namakla 22 kvadrata više. Za svaki kvadrat 14 evra, plus grejanje, zajednički troškovi, održavanje...

Ocenivši da smo politički nepodobni dala nam je otkaz. Za oba pravna lica. U zgradi koja je poluprazna, jer niko ne želi da plaća zakupninu od peko 20 evra po kvadratu, sve je u stanju raspada. Gospođu Stojić to ne zanima. Ona ima svoje druge ciljeve.

Uvidevši da nije moguće legalno da nas iseli, gospođa Stojić, uz pomoć zamenice predsednice Privrednog suda u Beogradu Natalije Pejić Kordić, korumpirane i obesne žene, i izvršnog sudije Vesne Vulević, pozvale su u pomoć sudskog veštaka građevinske struke Petra Živkovića iz Beograda (ulica Kraljice Katarine broj 66) koji za ove sudije obavlja prljave poslove. On treba da u prostoru od 66 kvadrata odredi odakle treba da nas isele.

Pred ovim istim Privrednim sudom u Beogradu zakazana je rasprava po tužbi Doma ratnih vojnih invalida Beograda i izdavača našeg lista, radi iseljenja, za 6. oktobar ove godine, pred većem sudije Mirjane Keserović!

Hoće li nas sudski izvršilac Igor Pisarev, koji je dobio stroge instrukcije da primeni nasilje, iseliti iz poslovnog prostora o čijem statusu njegov sud tek treba da odluči u redovnom postupku? Hoće, pokušaće.

I ovog puta nasilnima iz Privrednog suda u Beogradu asistenciju će pružati jake policijske snage. Očekujem da će Dačićevi banditi da nas napadnu, pod raznim izgovorima.

U svakom slučaju, u sledećem broju (ako da Bog) opisaćemo pokušaj našeg likvidiranja. .

Sila otme konje i gradove. Nadamo se da je i režimu koji dozvoljava ovakvo nasilje odzvonilo i učinićemo sve da ovu bandu izvedemo pred sud !

Milovan Brkić
Gl. i odgovorni urednikPodelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP