Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 106936
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6686569
Ko je na sajtu?
Imamo 37 gosta na mreži

POLICAJCI U POTERI PREGAZILI ŽENUTokom policijske potere za motociklistom u Srbobranu, u sredu oko 20 sati, poginula je S. A. (67). Na nju je, prema nezvaničnim saznanjima, naletelo vozilo Policijske stanice Vrbas u kojem su bili policajci N. T. i B. M. Prema saznanjima „Blica”, njih dvojica su te večeri van teritorije opštine u kojoj su nadležni jurili motociklistu M. Đ. (27). Nesrećna žena je inače majka srbobranskog policajca.

Do nesreće je došlo na raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina i Kosmajske. Prema rečima žitelja ovog naselja, nesreći je prethodila potera policije za motociklistom, koji je na tom mestu velikom brzinom skrenuo ulevo sa glavnog puta iz pravca Vrbasa. Za njim je skrenula i policija. Šta se tačno dogodilo nakon toga, još nije rasvetljeno i istraga, prema rečima Vesne Zeković-Marković, istražnog sudije iz Vrbasa, još traje.

- Danas smo radili dodatni uviđaj i zasad ne mogu da saopštim sve okolnosti nesreće. Mogu samo da potvrdim da je u nesreći učestvovalo vozilo Policijske stanice u Vrbasu. Postoji još nekoliko stvari koje se moraju dodatno ispitati, nakon čega će biti poznati tačni uzroci nesreće - rekla je sudija Vesna Zeković-Marković.

Prema nezvaničnoj verziji, žena je prelazila ulicu kada je naišao motociklista, koji je uspeo da je izbegne, ali je na nju naletelo policijsko vozilo.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP