Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100791
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6619315
Ko je na sajtu?
Imamo 121 gosta na mreži

SVET PETOG SUNCA


14.11.2010. / Akademediasrbija

Van Den Mar

 U svetoj knjizi Maja „Popul Vuh“ staroj bar tri milenijuma opisuju se kosmički putnici, upotreba kompasa, činjenica da je Zemlja okrugla, poznavanje tajni univerzuma…

Gradnja hramova u obliku piramida je omogućavala je Majama da raspolažu sa više energije… iz unutrašnjosti Zemlje, jer su piramide podizali uvek na zemaljskim energetski potentnim tačkama… i putevima energije iz kosmosa, jer se dolazeća energija u piramidi zadržavala duže i bila je intenzivnija. Za dodatni energetski efekat Maje su stavljale moćne kvarcne kristale na sam vrh piramide. Tako bi se stvaralo dodatno energetsko polje za one kojima je energija bila potrebna da se kreću drugim duhovnim dimenzijama ili u svrhu lečenja.

Znanje Maja je nasledjeno od predaka sa Atlantide i Lemurije (Mu). Gradovi su planirani i podizani oko glavnog trga prema kome su se orijentisale piramide i hramovi. One su bile uvek u odredjenoj konstelaciji sa kretanjem Sunca i putanjama drugih nebeskih tijela.

Maje su objašnjavale da su gradove tako gradili “ po uzoru na Bogove koji su započeli sa izgradnjom sveta”. (Van Auken and Little, “Lost Hall of Record”)

Niz kultura širom planete, od Indije, Sumera, Egipa, Perua, indijanaca Severne i Srednje Amerike, Inka i Maja, sebe zovu “Decom Sunca” ili “Decom Svetla”. Njihovi daleki predci, civilizacije Atlantide i Lemurije podigli su prve hramove na energetski potentnim tačkama planete, a njihova najvažnija funkcija je bila da služe kao kosmičke kapije prema drugim svetovima i dimenzijama. Piramide podignute na energetski moćnim lokacijama su omogućavale Majama da budu bliže nebesima i zvezdama … i drugim nivoima svesti.

Kako se priblizavamo 21. decembru 2012. i kraju značajnog 5.200-godišnjeg ciklusa u kalendaru Maja te završetku još dužeg ciklusa od 26.000 godina, pitamo se o nadolazećim promenama koje su Maje najavile.

Današnje doba tranzicije i haosa o kome govori mudrost Maja će se zameniti “Svetom Petog sunca”.

Dolazak našeg Sunčevog sistema u položaj koji se ponavlja svakih 26 hiljada godina prema   centru galaksije Mlečni put, kada ćemo ponovo biti obasjani kosmičkim energetskim snopom nepoznatog izvora iz dubine kosmosa od strane nepoznate zvezde ili komete … što su napokon pre petnaestak godina potvrdili i najuvaženiji astronomi… može doneti pozitivni kosmički zamah našoj civilizaciji. Unapredjena DNK nas može podići tada na viši spiritualni nivo.

Znanje Maja dakle ne govori samo o konačnom i apokaliptičnom kraju sveta, kako bi neki da predstave, već o transformaciji sveta koga danas poznajemo. To, što prolazak zemlje kroz kosmički energetski snop može prouzrokovati odredjene posledice na klimatsku, seizmološku i magnetsku poziciju zemlje uz ljudske žrtve, za Maje i naše još starije pretke je samo usputna neminovnost koju moramo podneti .

Mnogima je poznato šta se zaista treba dogoditi i radije bi da se što pre različite civilizacije i religije medjusobno potamane i elita ostane sama na putu za višu dimenziju i duhovno uskrsnuće.....

A kada se uskoro “nebo otvori” i kada poteče kosmička energija prema našoj sićušnoj zemlji, videćemo da li je ljudska rasa spremna da se uzdigne na jedan viši spiritualni nivo...... i da se prevazidje ovo doba mračnjaštva u koje lagano vekovima poniremo.... ?

 


 

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP