Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99211
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606228
Ko je na sajtu?
Imamo 39 gosta na mreži

LAV GERŠMAN : BIĆE NOVO KOSOVO I RASKOL U SPC ! ! !


31.12.2010. /  ree-Akademediasrbija

R.Kantar

Lav Geršman, čuveni beli mag, poreklom Jevrejin iz Ukrajine, ekskluzivno za “Alo!” otkriva da nas u novoj 2011. godini očekuju isti politički lideri “samo u drugim foteljama”, moguća žarišta slična Kosovu, kao i raskol u SPC !

Ovaj psiholog i pisac, za kojeg pričaju da je tačno u dan predvideo početak i kraj NATO agresije na SRJ, najavljuje ratove širom planete, kao i državni udar u Venecueli!

Što se tiče političke situacije u Srbiji, Lav Geršman kaže da “bez obzira na to ko bude na vlasti, ozbiljnog pomaka na bolje za obične ljude, neće biti” !

- Jedino bi eventualno novi kralj nešto mogao da promeni, ali se za povratak krune pozitivni period završio 2009. Sada, najmanje do 2014, kruna nema snage da izvadi ovu zemlju iz stanja u kojem se nalazi! - započinje Geršman priču za “Alo!”.

Ovaj beli mag, koji se družio sa Karlosom Kastanedom i putujući po svetu postao vrhunski poznavalac svih magija i načina da se one otklone, kaže da u 2011. jedino sa Crnom Gorom neće doći do poboljšanja odnosa.

- Vidim poboljšanje odnosa sa svim zemljama bivše SFRJ, osim sa Crnom Gorom ! Ozbiljne opasnosti od država sa strane ne vidim. Sve negativno dolazi nam iznutra - objašnjava ovaj beli mag.

- Ne vidim skoro boljitka ovoj zemlji. Izbori neće ništa promeniti. Neko će malo napredovati, neko malo izgubiti, ali uglavnom će ostati ista imena. Menjaće se samo mesta i fotelje! Da li će biti novih žarišta, sličnih Kosovu, zavisi od profesionalnosti organa i institucija koje štite zemlju i zakon, dakle od sudova, vojske, DB-a i policije. Postoji i slaba mogućnost raskola u SPC. Oni koji se odvoje ostaće na margini ! - naslućuje Geršman, i najavljuje burna i krvoločna dešavanja na svetskoj sceni.

- Moguć je rat u Koreji, zatim Rusije sa Belorusijom, Gruzijom i sa još nekom od zemalja na Kavkazu. A očekivan je i državni udar u Latinskoj Americi. Najveća opasnost preti Venecueli. Takođe, postoji potencijalna mogućnost da neka međunarodna vojna jedinica brzog reagovanja za borbu protiv piratstva i međunarodnog terorizma prestane da postoji! - ocenjuje Geršman, i upozorava da su ta  „sva zla posledica ljudske gluposti“.

- Plašim se da ukoliko i ove godine bude dozvoljena gej parada, biće smrti i mnogo krvi ! Jednom smo dozvolili, i Evropu zadovoljili i sada više ne treba da rizikujemo živote naše dece i omladine! - upozorava ovaj beli mag.

/ ALO /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP