Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99666
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6610019
Ko je na sajtu?
Imamo 47 gosta na mreži

AKO VERUJETE ZVEZDAMA ....


20.12.2010.  /  Akademediasrbija

Astrološka predviđanja za nastupajuću 2011. godinu prilično su optimistična, kako uopšteno  tako i za pojedine zodiačke znake.

Konjukcija Jupitera s Uranom na samom početku godine, 4. januara, doneće sjajne ideje za rešavanje problema, a optimizam će se dodatno pojačati 22. januara Jupiterovim ulaskom u Ovna. Već par dana nakon toga Saturnovo retrogradno kretanje profiliraće ideje u nešto izvodivo i moguće, prizemljenije i jasnije.

Ulazak Sunca u Ovna na prvi dan proleća uz uobičajenu simboliku pupoljaka i novog života pojačaće nade u dobru godinu, a osećaj ljubavi i zadovoljstva donet će Venerin ulazak u Ribe u pratnji Neptuna na početku aprila.

Sanjarenje će prekinuti retrogradno kretanje Merkura u prve tri nedelje aprila, jer će stvoriti buku u komunikacijskim kanalima i zakomplikovati neke dogovore koji su se činili zaključenima. Naravno, glavni savet u takvim vremenima jeste: proverite sve dvaput i dobro čitajte sitna slova na kraju.

Realističan pristup biće najbolja politika i tokom tranzicije planeta u Bika, počevši od ulaska Sunca 20. aprila pa sve do Jupitera 4. juna. Ovakva neuobičajena gužva dobar je podsetnik da su najbolja rešenja uvek ona najjednostavnija, a dodatne dobre vibracije daće zaokret Saturna i Jupiterov harmoničan odnos s Plutonom nekoliko dana kasnije koji će na svetlo dana izbaciti ideje koje su dugo ležale zaboravljene.

Alternativni način razmišljanja, koji može doneti mnogo dobra, povoljno je aspektovan na početku septembra , kada Neptun nakratko posećuje Vodoliju. Jesen je uglavnom doba kada se polako zaključuju poslovi započeti ove godine, pa potrebnu efikasnost osnažuje ulazak planeta u Škorpiona početkom oktobra da bi sjajnu osnovu za godinu koja će doći, dao još jedan odličan aspekt Jupitera i Plutona krajem meseca.

Sam kraj godine obeležiće još jedna lagana konfuzija koju će retrogradni Merkur izazvati u zadnjoj nedelji novembra i prve dve nedelje decembra, no ipak će na kraju zaključak biti da je godina bila dobra, bitno bolja od 2010. i da su tokom turbulentnih perioda uspešno pronađeni putevi rešavanja problema na svim planovima života, od privatnog do poslovnog.

OVAN

Godina 2011. za vas će biti dinamična i pozitivna. To ne znači da će biti laka, naprotiv, očekuje vas naporan rad i delovanje, ali ćete poluge napretka i rasta ipak imati u svojim rukama. Možete biti suočeni sa izazovima u karijeri u prvoj polovini godine. Međutim, imate realne izglede da prevladati sve poteškoće.

Od maja 2011. godine dolazi povoljniji period za vaše finansije. Tada vam predstoji razdoblje pojačane mudrosti i jasnoće misli, koje svakako treba iskoristiti.

Druga polovina godina vreme je za svojevrsno učenje novih lekcija, ali i primenu onoga što ste naučili. Nove misli i ideje do kojih ste došli, sada bi trebale da iniciraju važan napredak u narednih nekoliko godina.

Od maja 2011. posebno kontrološite svoje komunikacije i nastupe, kako javne tako i one u krugu bliskih osoba. Moguće je da pokvarite odnose u porodici, osim ako budete u stanju da kontrolište način na koji ćete nastojati da izađete iz situacija za koje smatrate da su problematične. Ako u tome uspete, porodični život biće skladan. Osobe koje su u ljubavnoj vezi imaju izglede za venčanje ove godine.

Budite pažljivi u odnosu prema zdravlju, posebno budite oprezni šta jedete.

BIK

2001. godina će, u drugoj polovini, doneti benefit od nekih započetih aktivnosti. To može biti početak uspešnog dužeg ciklusa, koji se može nastaviti narednih nekoliko godina.

Nekima od vas maj donosi neočekivanu promociju. Finansijski problemi mogli bi na razrešenje da sačekaju i do kraja godine, a osetan napredak u karijeri moguć je u novembru. Rast troškova od maja. Budite pažljivi i odmereni prema nekim novim idejama i planovima koji mogu postati aktuelni na proleće. Postoje šanse za ulaganje u nekretnine od maja i definitivno od septembra 2011.

Značajna podrška porodice i prijatelja tekom cele godine. Bračni problemi ipak mogući u drugoj polovini godine. Oni koji nisu u braku, mogli bi ove godine da upoznaju veliku ljubav.

U drugoj polovini godine takodje je neophodna posebna pažnja prema zdravstvenom stanju, s obzirom na neke moguće probleme i dijagnoze.

BLIZANCI

2011. za vas može da bude pozitivna godina, uprkos teškoćama i neizvesnosti na koje ćete nailaziti.

Od maja ima izgleda za uvećanje primanja i finansija. Težak posao obavljen pre maja trebao bi da počne da daje rezultate u drugoj polovini 2011. godine.

Neke porodične dileme i problemi mogu učiniti da brinete od februara i to bi moglo da se nastavi sve do juna. Izbegavajte velike promene u kući. Kreativni rad od novembra 2011. može doneti bogate nagrade.

Od maja je takođe moguće da pronađete neki unosniji posao ili aktivnost, mada to može da povuče i rast troškova. U svakom slučaju, budite oprezni.

Sredinom godine mogući su izraženiji zdravstveni problemi.

RAK

Nagoveštaj dobre godine. Sreća i dobra volja biće na vašoj strani, a karijera doživeti ekspanziju krajem godine. Dosta intenzivna godina, koja će vam doneti dosta poslova i obaveza. Ipak, naporan rad će biti nagrađen.

Od maja novi priliv negativne energije i pesimističnog raspoloženja. Ne dozvolite da prevladaju. Previše brige zbog dece. U svakom slučaju ne propustite jedan odlazak kod lekara radi kompletne dijagnostike.

Kraj godine je obećavajući na više planova.

LAV

2011 će biti godina izazova za Lavove, ali kako bude odmicala ka kraju loši uticaji će biti zamenjivani dobrim i vraćaće se poverenje u neke ljude i vrednosti. Finansijski pritisci će biti najizraženiji u periodu od februara do juna.

U svakom slučaju, oni koji su ranije bili vredni, uskoro će moći da uživaju u plodovima tih aktivnosti. Negativna razmišljanja potrajaće do kraja aprila, a posle toga ulaze u pozitivnu fazu. Ako planirate da investirate u nekretnine, od maja u tome budite maksimalno oprezni.

Očekuje vas zdrav porodični život u celoj godini. Romantične veze ove godine mogu da kulminiraju i brakom.

DEVICA

Prosečna i dosta promenljiva godina za device. Međutim, finansijski bi mogla da bude nešto stabilnija, ali do novembra kada sledi novi pritisak. Nećete imati značajnjijih pomaka u karijeri ili na poslu. Mala je šansa i za ekstra profit iz poslovanja, osim ako se ne bavite nekom vrstom pisanja ili izdavaštva.

Na poboljšane priohode može da očekuje vaš supružnik odnosno partner, od maja. Viši nivo vibracija u novim oblastima rada i partnerskim poduhvatima, ali sa periodima osetnog pada entuzijazma.

Porodični život biće zadovoljavajući, pod uslovom da kontrolišete frustracije i sumnjičavosti koje prenesete iz ove godine. Porast pritisaka u ličnim pitanjima izmedju februara i maja 2011. Manji zdravstveni problem može se pojaviti na početku godine.

VAGA

Godina puna događaja, koja bi mogla biti dobra za mnoge Vage. Povoljna za porodični život i prijateljstva. Zdrav odnos sa članovima porodice , kao i sa prijateljima. Možete računati i na veću podršku kolega na poslu, uključujući i nadređene. Ipak, budite oprezni u februaru-martu, kada je moguć finansijski stres u vezi sa gubicima.

Poboljšanja će početi od maja, kada bi moglo doći do novih partnerstava i poslova u oblastima koje podrazumevaju zajednički rad. U novembru novi poslovni uspesi o priznanja, posle čega bi naporan rad trebao da donese i opipljivije rezultate i satisfakciju.

Putovanja su u planu , posebno kraća sa članovima porodice ili prijateljima.

ŠKORPIJA

Pozitivna godina za Škorpije. Mogući su novčani i materijalni dobici, kao i napredak u karijeri. Promene u vezi sa poslom moguće od maja. Neke će biti pozitivne, a neke ne. Neželjen rast troškova i finansijskih obaveza od novembra, neophodno je da zadržite maksimalno prisustvo duha.

Početkom godine, mogući zdravstveni probleme, koje ćete moći da kontrolišete i rešite. Mogući su problemi i tenzije u braku. Pokušajte biti iskreni sa svojim partnerom inače neki bi nesporazuma mogli da vremenom narastu.

Ipak u celini dobra godina za vas.

STRELAC

2011. je dobra godina za Strelce, u kojoj ima predispozicija da se mnoga pitanja reše. Posebno dobra od maja. Kreativna faza koja će doneti dugoročni napredak za sve one koji su uložili ideje, talenat i znanje. Osetniji uspon karijere od novembra.

Godina puna romantike, za one koji su joj skloni. U tolikoj meri da se to može završiti i brakom. Međutim, rašće rasipnički troškovi, a može se pojaviti i neki veći financijski problem. Moraćete da kontrolišete troškove. Možete računati na podršku prijatelja. Maj može da doneti lepo iskustvo u razvoju karijere. "Miriše" na putovanja...

Obratite pažnju na zdravlje i redovne posete lekaru.

JARAC

Godina 2011. je, generalno za vas , pozitivna godina, mada ćete posledice teškoća i problema koje ste nasledili iz protekle godine i dalje osećati, posebno s vremena na vreme.

Postoji velika verovatnoća za putovanja u inostranstvo. Ako su poslovna, ima značajnih predispozicija da budu veoma uspešna.

Finansijski prosečna godina, ali bez velikih izgleda za osetniji napredak na planu karijere. Ipak, moguć je veći priliv prihoda za one koji su započeli poslove, koji bi kompenzovao visoke troškove koje su pretrpeli u prošloj godini. U svakom slučaju, poslovni status se poboljšava od maja pa nadalje. Povoljnost u prometu nekretnina. Skok u karijeri zatim je moguć od novembra 2011. Naći ćete zdrave oslonce na kojima ćete biti u prilici da kasnije poboljšate svoj poslovni status.

U 2011. steći ćete neke nove značajne prijatelje i započeti neke nove odnose koje duže vreme očekujete. Očkuju vas i neki izazovi kada su u pitanju odnosi sa okružnjem. Najbolje je da budite strpljivi i taktični. Maj bi mogao da donese neke probleme u porodici.

VODOLIJA

Vodolije očekuje prilično dobra godina, mada ne bez teških perioda. Mnogi rođeni u ovom znaku mogu se nadati novim poslovima, promociji i otvaranju finansija. Od maja pozitivne promene u karijeri.

Međutim, trebalo bi napraviti dobru procenu i kanalisati aktivnosti, dakle bez nekontrolisanog širenja koje će samo rasipati energiju i pozitivne uplive. Budite pažljivi i izbegavajte kontroverze i podmeštanja onih koji prema vama neće biti blakonakloni.

Povolja klima u porodici, kao i odnosi sa prijateljima - biće vam odani. Ipak, neki zdravstveni problemi mogu nastati sredinomi godine. Stoga budite oprezni po pitanju zdravja. Od novembra rašće poverenje, poboljšati se lični status i početi srećniji period u mnogim oblastima.

RIBE

U principu povoljna godina, mada će mnogi problemi i prepreke ostati aktuelni, pre svega zbog nedobronamernosti nekih uticajnih ljudi ili krugova. Finansijska poboljšanja očekujte od maja.

Očekuje vas zdrav porodični život. Romantične veze, pod uslovom da su iza njih dobre namere, mogle bi biti krunisane venčanjem.

Realne šanse za putovanja u inostranstvo. Pazite se promena, prepreka i vanrednih događaja od novembra.

Posetite lekara i vodite računa o ishrani.
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP