Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99660
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6609963
Ko je na sajtu?
Imamo 61 gosta na mreži

APOKALIPSA 2012


05.01.2010. / Akademediasrbija

Na ovoj stranici smo već pisali o apokaliptičnim proročanstvima za 2012 godinu, kao i o demantiju američke svemirske agencije NASA o bilo kakvom spektakularnom dogadjanju u toj, niti u sledecih pedesetak godina. Medjutim ostaje mnogo nedoumica.

Kao prvo informacija o jedinstvenoj konstelaciji planeta te godine 21.decembra, koja će proizvesti tazličite posledice, od klimatskih promena, promene magnetskih polova, zemljotresa i cunamija što će sve opustošiti zemlju i od 6 milijardi preostati, tek stotinak miliona, potekla je od američke agencije CIA, koja je prenela izveštaje nekoliko uglednih američkih astronomskih instituta. Osim konstelacije planeta ne samo u sunčevom sistemu već i u sazveždju Mlečni put što se dogadja jednom i milion godina, izrečeno je upravo od NASE da se iza sunca krije tajanstvena planeta Niburu, koja nije vidljiva obzirom da se oko sunca kreće istom brzinom, kao i zemlja i da će se te godine ukrstiti njeni putevi sa ekliptičkom putanjom zemlje. Ove podatke NASA nije demantovala, već samo rekla da nikakvih posledica od toga neće biti. Naučnici drugih instituta za proučavanje kosmosa i astronomi, pak smatraju da se nikako ne može tvrditi da takva kosmička anomalija koja se dešava jednom u milion godina, neće uticati ne samo na zemlju nego i na ceo sunčev sistem. Nasa je još potvrdila da će 2012 sunčeva protuberanca imati jake bure i emisiju zračenja enormne jačine. Laički prevedeno, umesto faktora zračenja do 20 koji je podnošljiv za ljude imaćemo povećan intenzitet dva do tri puta. Šta to znači ? Ništa drugo osim da će jednostavno biti nemoguće izlagati se suncu bez posebne zaštite. U prirodi će dakle biti požara katastrofalnih razmera, manje reke će presušiti, kiše izvesno neće biti dovoljno da ohladi to užareno leto gde bude u decembru, dok za krajeve gde je u tom periodu zima prognoza nepoznata. Ne radi se samo o enormnim vrućinama već mnogo više o geomagnetskim strujama, koje će izazvati neizmerna oštećenja na svim elektronskim uredjajima koje danas koristimo.

I konačno niko , pa ni NASA ne isključuju zbog enormno jakih elektromagnetskih struja promenu magnetskih polova na zemlji. Šta to znači, najkraće se može reći da će se promeniti strane sveta i zemlja lagano nagnuti na drugu stranu sa posledicama, koje niko ne zna. Ali to nije kraj.

Ako zanemarimo izveštaje CIE, NASE i svih drugih kosmićkih agencija imamo i dva proročanstva, koja mnogi shvataju veoma ozbiljno. Prvo je ono koje je prorekao Nostradamus sa datumoma 21.12.2012 godine kao danom  Apokalipse na zemlji. Slučajna podudarnost sa izveštajima naučnika koji kažu biće nešto, ali ne i smak sveta. Podudarnost datuma u teoriji slučaja je 1 : 150.000.000. Ali to nije sve. Drugo proročanstvo je poteklo od naroda Maja sa misterioznom istorijom, koje kaže da 21.12 2012. godine prestaje postojeći kalendar , vrši se „resetovanje“ sunčevog sistema i nastupa novi period računanja vremena. Zašto, kako i sa kakvim posledicama to niko ne zna.  Zato nešto više o ovom poslednjem proročanstvu naroda Maja koje po mnogim materijalnim dokazima , gradjevinama i artefaktima  takva astronomska i gradjevinska iskustva izvesno nisu mogla steći iz proučavanja svemira, tehnike, hidrogradnje i arhitekture primitivnim sredstvima, kojima su raspolagali, već najverovatnije uz pomoć nekoga sa znanjima i tehnologijom, koju mi nismo ni do danas dostigli.

Pročanstvo Maja o 2012 godini je naučnicima poznato već više od pola veka
Piramida „Palenque Chiapas“ koji se nalazi u Meksiku jedinstven je trag starih civilzacija sa jednim neobičnim  fenomenom, od mnogih drugih karakterističnih za gradjevine južno-američkih civilizacija.  Do skora nije otkrivena niti jedna piramida u Meksiku sa dokazom da je gradjena kao grobnica nekog velikodostojnika iz civilizacije Maja, kao što je to slučaj sa piramidama u Egiptu. Medjutim, piramida „Palenque Chiapas“ u Meksiku je postala izuzetak. U istoj je 1952 godine otkriven jedan sarkofag u kome je nadjen  kostur, a na glavi istog  sačuvana maska od žada, oko vrata zlatne ogrlice, na rukama prstenovi, figure Boga Sunca od nefrita - simboli „Devet Gospodara vremena“.

To je potvrdilo teoriju koja se javlja i kod drugih naroda o postojanju “Gospodara vremena” , jer je dokaz nadjen upravo u tom hramu, koji je sagradjen sa devet stepenastih nivoa. Medjutim, posebnu pažnju privlači  kameni poklopac sarkofaga na kome se nalazi slika – uklesani ornament koji predstavlja čuvenu figuru čoveka (ili bića humanoidnog izgleda) koje sedi na duguljastoj mehaničkoj napravi držeći neke komande, što sve podseća na čovekoliko biće u nekoj letilici. Fotografiju tog ornamenta prvi je svetu predstavio Erih von Deniken pre tridesetak godina. Posmatrajući navedeni ornament iz drugog ugla  tumačenje slike je da tom biću iz stomaka “izvire” „Drvo života“, a on lebdi ili leti. Piktoglifi (klesani crteži u nizu) na više mesta u hramu predstavljaju kombinaciju, može se zaključiti kosmičkih i tehnoloških slika  ili stvari. Posebna enigma su brojevi uklesani na poklopcu sarkofaga.

Dr Hose Arkvele (Jose Arguelles) meksički arheolog tumači  nekoliko uklesanih brojeva ovako: na sarkofagu je kao datum zatvaranja grobnice uklesana  692 -ga  godina, a do njenog otkrića i otvaranja sarkofaga 1952. godine prošlo je tačno 1260. godina, što je jedan od dva broja sa poklopca sarkofaga (12.60) . Od perioda završetka Hrama do kraja ciklusa tekućeg kalendara Maja 2012. godine, iznosi tačno 1320 godina, što je drugi od dva uklesana broja  na kamenom pokrovu sarkofaga (13.20)  Konačno na kalendaru Maja posle 2012 godine nema ničeg .  Da li je ovo slučajnost ili još jedna potvrda o proročanstvu o apokaliptičnom kraju sveta 2012. godine? Da podsetimo ovaj datum navode i mnogi današnji proroci, a isto navodno glase i poruke upozorenja vanzemaljskih bića, koje neprekidno primaju senzitivci i najpoznatija ezoterijska grupa “Quantum Future School “, koja  planšetama praktikuje „Čaneling“ sa kosmičkim entitetima.  Ipak moramo postaviti pitanje, ko je mogao znati datum otvaranja grobnice i napisati ga na poklopcu ? Da se radi samo o „slučajnosti“ i da li brojevi na poklopcu  sarkofaga imaju neko drugo značenje, postoji opet odgovor matematičke mogućnost,  ali ona iznosi  1 : 340.000.000.000 !

Jedini mogući odgovor je da je to mogao znati i napisati samo neko ko je imao sposobnost “putovanja u budućnost” ili ko je prekognitivnim moćima video sudbinu sarkofaga i sudbinu naše civilzacije do 2012. godine, dakle 1260. godina unapred u vreme zatvaranja grobnice. Za ljudske pojmove više od jednog milenijuma je ogromno dug period, ali u kosmičkim relacijama  je  taj broj godina beznačajan. 

Da li će se i šta dogoditi 2012. godine, saznaćemo za samo tri godine.
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP