Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99667
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6610022
Ko je na sajtu?
Imamo 46 gosta na mreži

АСТРОНУМЕРОЛОГИЈА : ПРОГНОЗЕ ЗА 2011.ГОДИНУ


19.01.2011. / Akademediasrbija

Све се врти око четворке

Питагора је још давно говорио да је читав свемир изграђен на бројевима, те да судбина и карактер сваког човека подлежу тачно уређеним законитостима васионе. А нама још увек остаје као тема за размишљање и једна од филозофских апорија: да ли наш карактер одређује нашу судбину или је на наша судбина – наш карактер?

Почетак године увек доноси у мањој или већој мери размишљања и надања о неким новим или лепшим данима, за које прижељкујемо да ће нам бити испуњени већим успехом или срећом.

Постоји популарна астронумеролошка метода која омогућава да на релативно лак начин завиримо у будућност или у сусрет неким лепшим данима, који наговештавају потенцијално остварење наших жеља и снова. Уз жељу за афирмацијом и сазнањем, радозналост је увек пожељна као нови или додатни подстицај.

Шта се сабира ?

                                       1 - 2 -  3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 0


Да бисте сазнали своје потенцијалне могућности и тенденције за 2011. годину, потребно је да саберете свој дан, месец и годину рођења са бројем 4 (број који представља збир за 2011. годину), а затим укупни резултат који сте добили сведите на једноцифрени број.

Пример: ако сте рођени 1. априла, 1970. (1/4/1/9/7/0), прво саберите 1 + 4 + 1 + 9 + 7 + 0 = 22, затим 2 + 2 = 4. На крају, саберите укупни резултат са бројем за наредну годину 4 + 4 = 8.

Дакле, 2011. година, за особу која је рођена 1.4.1970. је у знаку броја 8.

Број 1 – Велика остварења и успех

Симболика – Број један, симболизује мушки принцип и идентификује се са Сунцем. Представља младост, иницијативу, креативност, енергију, снагу, али и жељу за самосталношћу. Број један, у себи садржи све потенцијале и адуте који су неопходни за успех, победу, славу.

Судбина – Ако правилно усмеравате своју енергију, можете да остварите велики успех у овој години. Ружна искуства из прошлости постепено ишчезавају и бледе, а ви са пуно ентузијазма започињете нови деветогодишњи циклус, у коме вам је судбина изузетно наклоњена и пратиће вас срећне околности.

На професионалном пољу очекују вас позитивне промене, успешни резултати, награде и велика зарада. Ако желите да започнете неки приватни бизнис, година у знаку броја 1, вам пружа сјајну могућност да контактирате одговарајуће партнере или сараднике и да започнете нове пројекте.

Ако сте сами или усамљени ваша жеља да сретнете своју сродну душу, може да се оствари,али нема разлога да форсирате љубавни темпо – препустите се космичком ритму који вас води ка новој срећи. Ако се налазите у емотивној вези, могуће је да ћете своју љубав озваничити заједницом или браком и започети заједнички живот у неком лепшем амбијенту.

Срећни месеци – април, август и септембар.

Број 2 – Време за духовни развој, мудрост и промене

Симболика – Број два, симболизује женски принцип и представља јин и јанг енергију, то су два таса на ваги, као и две стране Месеца. Овај број увек тежи ка равнотежи и симболизује материнство, јединство и потрагу за хармонијом упркос свим унутрашњим и спољашњим разликама које постоје.

Судбина – Ова година вас води ка новом духовном развоју, можете постати животно мудрији, али мораћете да научите више о стрпљењу. Ако будете правилно контролисали брзоплетост, успећете да остварите све своје циљеве.

На професионалном пољу сачекајте да се неке ситуације или одлуке искристалишу, тек када се створе прави услови крените у акцију. Ослоните се на своје сараднике и околину, подржаће вас. Што се финансија тиче, ограничите потрошњу на разумну меру.

У љубави све зависи од тога каква вам је била протекла година. Ако нисте задовољни постојећом везом, загледајте се дубоко у себе и поново преиспитајте своје жеље и осећања. Сви одговори које тражите налазе се дубоко у вама. Уколико сте задовољни уз блиску особу, тренутак је да започнете заједнички живот. Уколико сте сами, постоји могућност да партнера из својих снова упознате прекопријатеља, или на послу. Али, ако осетите љубав на први поглед, не доносите исхитрене и импулсивне одлуке. Ова година није погодна за селидбу. Избегавајте конфликтне ситуације са децом, партнером или родитељима и родбином.

Срећни месеци–фебруар, август и новембар.

Број 3 – Лична трансформација, обнова и успех

Симболика – Број три, симболизује моћно тројство духовног, интелектуалног и емотивног света, позитивну енергију, динамичност, ентузијазам, креативност, жељу за знањем и комуникацијом.

Судбина – Ове године вас прате срећне околности, а највећи успех и срећа долазе кроз личну трансформацију. Судбина вам је наклоњена.

На пословном пољу након изражавања добре вештине у преговорима успећете да добијете заслужену награду, повишицу или радно место о коме сте маштали. Успех ће вам дати додатна крила, осетићете појачану жељу за дружењем, испољавањем емоција, откривањем нових страна своје личности. Са пуно ентузијазма предузећете иницијативу у пословним и приватним акцијама. Сарадници ће тражити и уважавати ваше мишљење. Очекује вас успех у трговини и финансијским трансакцијама, што ће се позитивно одразити и на ваш имовински статус.

Ако сте сами, пратиће вас бројне прилике и нови удварачи. Пролазне љубавне авантуре више ће вам пријати од емотивног везивања на дужи период. Због своје емотивне лепршавости и лагодности можда ћете пропустити неку озбиљнију прилику, али то вас неће много забрињавати. Ако се налазите у дужој вези, имаћете потребу да тестирате љубав или наклоност код свог партнера. На срећу, брзо ћете добити и доказе његове љубави.

Срећни месеци – март, мај и јул.

Број 4 – Успех кроз унутрашњу равнотежу

Симболика – Број четири, симболизује четири основне тачке и стране света (исток и запад, север и југ), које нам помажу да се оријентишемо у простору и времену, као и 4 основна зида „наше куће” – која нам пружа почетно, садашње, будуће и коначно уточиште и штити нас од опасности. Такође симболизује континуитет, сталност, стабилност и успех праћен напорима.

Судбина – Дошло је време за убирање „златних плодова” свега онога што сте „посејали” претходних година. Искористите све своје адуте да бисте се остварили и изградили будућност какву желите.

На пословном пољу не уздајте се превише у срећне околности, него само у себе и у свој рад. Озбиљно приступите послу и остварићете своје циљеве. Година у знаку броја 4 идеална је за професионалноусавршавање, за нове пројекте или за започињање новог посла. Уложите свој максимум, прекорачите и своје субјективне границе, ако треба, исплатиће вам се. Али, не расипајте олако новац и друге вредности које поседујете.

На љубавном плану не очекујте унапред превише. Ако се деси да упознате особу о каквој сте маштали и која ће вас импресионирати својим квалитетима, могуће је да се ваше и њене жеље тренутно не поклапају. Док ви тежите стабилној вези и сигурности, друга особа би можда радије желела да сачува своју слободу. Али, време ће учинити своје. Уколико се налазите у дужој вези, имаћете прилику да кроз неке деликатне ситуације проверите колико је ваша љубав заиста јака или постојана.

Срећни месеци – јун и октобар.

Број 5 – Моћ и слобода

Симболика – Број пет, симболизује лакоћу, струјање енергије и ваздуха, покрет, путовања. То је уједно и број бунтовништва и слободнијег расуђивања. Означава радознали и такмичарски дух, спремност да се скоро по сваку цену бране ставови у које се верује. Дух који тежи слободи и моћи, у астрологији симболизује светло и Сунце.

Судбина – Током претходне четири године, ако сте озбиљно испуњавали све своје дужности,сада можете да тражите сатисфакцију, задовољење и своје право на срећу. Осетићете нови импулс и слободу, уживаћете неспутано у свим животним задовољствима. Могуће је да се ваша нова или препорођена личност неће превише свидети људима из вашег окружења, потребно је да боље објасните своје афинитете, жеље и потребе.

Могуће је да ћете променити посао, бићете спремни за нова професионална искуства. Ове године очекују вас путовања и успешни пословни контакти. Често ћете се затећи у правом тренутку на добром месту. Што се финансија тиче, приходи вам се увећавају.

На љубавном плану очекују вас разноврсне авантуре, понекад врло страсне, али и краткогдаха. Уживаћете у садашњем тренутку растерећени неким већим бригама о будућности. Година у знаку броја 5 је идеална за промену места боравка или за селидбу.

Срећни месеци – април, август и септембар.

Број 6 – Остварени успех и сигурност

Симболика – Број шест се традиционално повезује са осећањима, уметношћу, лепотом, стваралачком маштом и планетом љубави – Венером. Овај број, такође симболизује сензуалност, племенитост и жељу за дружењем.

Судбина – Година у знаку броја 6, важи за најбољу годину у деветогодишњем циклусу. Ове године коначно можете остварити равнотежу између духа, тела и срца, можете пронаћи своју унутрашњу равнотежу, стабилност и снагу, ускладити односе са околином и постићи велики друштвени успех. Сада можете да пружите велики ослонац својим ближњима.

На пословном пољу, као и код куће преузећете веће одговорности и успешно остваривати скоро све своје циљеве. На пословној лествици вас очекује напредовање, одговорније радно место и већа зарада. Сви адути се налазе у вашим рукама, али не показујте их одмах ако желите да достигнете велике циљеве и дугорочнији успех.

И на љубавном плану скоро све постаје могуће или доступно. Ако сте сами, срешћете много нових особа и међу њима препознати свог партнера. Ако се налазите у дужој вези, ваша љубав ће постајати јача и стабилнија. Ова година представља срећан период да започнете заједнички или брачни живот.

Срећни месеци – јун, јул и септембар.

Број 7 – Време за интроспекцију, размишљање и успон

Симболика –Број седам, симболизује свети број, спој материјалног (број 4) и духовног (број 3) царства. Он својим обликом подсећа и на седам звезда из сазвежђа Великог медведа.

Судбина – Све што будете радили ове године имаће одређене последице и на догађаје у наредне две године. Година у знаку броја 7 иначе позива на интроспекцију и размишљање. Шта год да се деси, натераће вас да преиспитате своје ставове и животне циљеве. Из различитих животних искустава можете да извучете важне поуке. Ово је година вашег духовног раста, проширивања сазнајних видика и ширег сагледавања комплетне животне ситуације или искуства.

На професионалном плану трудићете се да пронађете циљеве који су у складу са вашим најдубљим уверењима и биће вам важно да се осећате пријатно и остварено у радном окружењу. Лако ћете обављати све интелектуалне послове, кореспонденцију или све што има везе са писањем и комуникацијама.

У љубавном животу имаћете потребу да добро размислите шта заправо желите и да тек онда кренете у акцију. Ако се налазите у емотивној вези, желећете на сваки начин да вољеној особи покажете колико вам је до ње стало. Уколико дође до неких неспоразума, разговарајте што више, тако ћете најбрже и најбоље одагнати заједничке сумње. Избегавајте депресивне особе и деструктивне ситуације.

Срећни месеци – март, мај и октобар.

Број 8 – Успони и падови

Симболика – Број осам, по свом облику личи на пешчани сат, а симболизује време које непрекидно протиче или бескрај. Повезује се и са космичком правдом, као и са конкретним ситуацијама или акцијама које одређују судбину сваког човека.

Судбина – Резултати које будете остварили ове године зависиће само од вас и вашег свеукупно уложеног напора. Зато, ако нешто није по вашим мерилима, вољи или укусу не кривите друге, него само себе. Ако већимате своју визију и циљеве, успећете и да их остварите. Акција доноси и реакцију – све је увек повезано.

На пословном пољу очекује вас низ великих успеха, али могући су и одређени порази. Ипак, све треба да посматрате у дугорочном континуитету времена. Имаћете позицију моћи, као и велике суме новца на располагању, али од вас зависи како ћете их даље пласирати и искористити.

Било да сте сами или да се налазите у заједници и браку – прижељкујете велику љубав и неке нове или несвакидашње доказе љубави. Веома сте захтевни према свом партнеру, али мораћете и ви сами да уложите додатни напор да бисте пробудили велике страсти и покренули ток нових догађаја.

Срећни месеци – јун и децембар.

Број 9 – Убирање плодова

Симболика – Стари египћани су број девет повезивали са скарабејом, инсектом који је симболизовао обнову и регенерацију. Број 9, такође по старим предањима,представља и симбол храбрости или истрајности да се све што је започето приведе крају.

Судбина –Ово је година унутрашњег преиспитивања, свођења разних рачуна, убирања плодова и тестирања личних способности да остварите циљеве до којих вам је највише стало. Такође, ове године већина ваших активности биће повезана са иностранством. У контакту са другачијим светом проширићете своје духовне видике и обогатити своја сазнања.

Ваш однос према послу ове године може бити лежернији, зато се не препоручује да започињете неки нови посао. Велики успех вас очекује са провереним формулама и на познатом послу. Будите опрезнији у комуникацији са новим сарадницима, немојте расуђивати на основу првог импулса. У послу и у љубави не играјте само на једну карту, јер у том случају вас очекују и нека нова разочарања.

Што се новца тиче, могућа је велика зарада, али пратиће вас и већи издаци.

Стрпљиво сачекајте са новим и важним одлукама у љубавном животу. Венчање у години у знаку броја 9 не наговештава увек задовољство и да је могуће лако ускладити заједнички живот. Ако желите да достигнете срећу, имајте на уму да свака срећа има своју цену и захтева одређене компромисе. Уколико сте сами, мудро искористите срећне околности и уживајте у новим везама, не правећи велике планове за даљу будућност.

Срећни месеци – септембар, новембар и децембар.
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP