Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100152
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6613958
Ko je na sajtu?
Imamo 66 gosta na mreži

PRESEDAN : KLITONOVA OKUPILA SVE AMBASADORE


10.02.2011. / ree-Akademediasrbija
Aleksandar Z. Bećić

HILARI  KLINTON U TAJNOSTI OKUPILA SVE AMBASADORE  SAD IZ CELOG SVETA

Hilari Klinton u najvećoj tajnosti organizovala sastanak svih američkih ambasadora u svetu. Samit se održao za vreme Superboula, pa niko U SAD nije ni primetio

„Vratite se“, glasila je kratka poruka koja je stigla na adrese više od 285 američkih ambasadora i konzula širom celog sveta uključivši i Srbiju

Nikad do sada u celoj istoriji američke diplomatije nije stigao takav poziv u isto vreme na sve adrese američkih diplomata u svetu !

Iza poziva je bila Hilari Klinton. Ona je naredila najvišim diplomatskim službenicima da se 1. februara pojave na „globalnom samitu državnog sekretara“.

Naravno, svi su se odazvali. Odsutnih nije bilo. Ali, zašto su oni pozvani u isto vreme? Teoretičari zavere već raspredaju svoje ideje. Mediji se pitaju šta je bio povod da u vreme recesije Klintonova pozove šefove misija iz više od 180 zemalja u Stejt department. Nova svetska kriza? Haos s teroristima? Rat sa vanzemaljcima? Bankrot Amerike?

Odgovora još uvek nema. U depešama ambasadora ne se pominje ništa. Barem to Vikiliks još nije otkrio.

Internet portal Bifor its njuz („pre nego što postane vest“, op. aut.) navodi da je „samo nebo granica“ u smišljanju razloga za ovako veliko okupljanje.

Ali, zvanični Vašington ne pušta ni glasa.

Ceo sastanak je bio organizovan u vreme kada je u SAD bila opšta pomama za Superboulom, finalom u profesionalnoj ligi američkog fudbala. Taman da se nacija ne zamara dešavanjem.

TEORIJA 1
Ekonomski razlozi :  američka ekonomija već godinama posrće, a dolar je na tankom ledu. U poslednje vreme često se pominjala mogućnost uvođenja nove zajedničke svetske valute, devalvacija dolara, otpisivanje duga od strane Kine.

TEORIJA 2
Bezbednosni razlozi : američke agencije su možda dobile novi, neoborivi dokaz da je Osama bin Laden još uvek živ i da je preko ćelija Al Kaide spremio masovni udar na diplomatska i konzularna predstavništva SAD.

TEORIJA 3
Sprema nam se sudnji dan :NASA je zvanično saopštila da je teleskop  HABL ( mamutski teleskop koji "dobacije" milijardu kilometara u kosmos otkrio je da će u najskorije vreme ( godinu dana)   jedan od asteroida zaista udariti u Zemlju (kao u filmu „Armagedon“). Ili - još bolje - zbog promene magnetnih polova, Zemlju očekuje ledeno doba za nekoliko godina.

TEORIJA 4
Potvrđeno: nismo sami u svemiru : NASA  je nepažnjom  pustila u javnost snimke na kojima se jasno vidi NLO kako prolazi pored jedne američke svemirske stanice sa Zemlje, i da su nezemaljci uspostavili kontakt s najvećom silom na planeti i zapretili ratom.

Ono što je zaista u svemu začudjujuće je činjenica da do sada,ni u vreme objavljvanja ratova, raznih globalnih kriza, unutrašnje političkih problema SAD nije sazivan takav skup. Analitičari smatraju da je potpuno opravdano razmotriti sve opcije koje su mogući razlozi sa takav skup i tražiti od SAD da ukoliko se radi o bilo kom pitanju od značaja za sudbinu sveta u bilo kom - političkom, ekonomskom ili siguronosno-bezbedonosnom smislu, treba da se obavesti javnost svih država sveta preko ujedinjenih nacija .

/ Kurir /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP