Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99211
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606224
Ko je na sajtu?
Imamo 35 gosta na mreži

НЛО - ТРАГАЊЕ ЗА ИСТИНОМ II.


01.03.2011. / © Академедиасрбија
priredio za objavljivanje na srpskom : Slobodan Maričić

ТРАГАЊЕ ЗА ИСТИНОМ II. deo

THE DISCLOSURE PROJECT (Пројекат откривања УФО феномена)

9. Мај 2001. двадесетак бивших цивилних обавештајних, владиних, војних, корпорацијских и научних сведока сведочили су у Националном Прес клубу у Вашингтону ДC о реалности НЛО-а, ванземаљске присутности и из исте резултујућих напредних технологија за генерисање енергије и пропулзију.

Центар за проучавање ванземаљске интелигенције - ЦСЕТИ ((Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence ) је међународна непрофитна истраживачка и образовна организација са седиштем у Њујорку САД и посвећена истраживању и разумевању феномена НЛО и блиских сусрета. Основао ју је Др Стевен М. Грир заједно са својим сарадницима. Један од пројеката је 'Дисклосур Пројект'.

'Дисклосур Пројект'" позивајући се на Устав САД тражи отворена саслушања у Конгресу САД-а о предмету НЛО-а и ванземаљске присутности и доношење закона којима ће се забранити стационирање оружја у свемиру (у непосредном простору око Земље). У Пројекту је идентификовано неколико стотина сведока из читавог света, који су били вољни данас дати изјаве о том предмету. Ужи круг сведока из САД-а и њих још неколико стотина спремни су о томе што знају о предмету сведочити у Конгресу. У ЦСЕТИ-ју сматрају да темељно разматрање постојећих података и докумената о НЛО-има упућује на закључак да Земљу посећују ванземаљске интелигенције (Ектратерестриал Интелигенcис - ЕТИ) и ванземаљске свемирске летилице (Ектратерестриал Спејскрафтс-ЕТС) већ деценијама, чак и вековима и да је тај контакт интензивиран од 1947. године.

Др Стевен Греер (уводни говор)

Представници медија, америчка јавности и људи света!

Данас смо овде како бисмо коначно разоткрили истину о предмету који је био исмеван и порицан током најмање 50 година. Мушкарци и жене за овом говорницом и неких додатних 350 војних и обавештајних сведока о такозваном НЛО феномену и ванземаљској интелигенцији могу поднети доказе и доказаће да нисмо сами у космосу.

Желео бих захвалити госпођи Сари (Сарах Мк Клендон), уваженој званичној дописници Беле куће, која је данас са нама за њено спонзорство овог скупа, за који је процењено да ће коштати око 80.000 УСД.

Дакле 1993. године, група војних саветника овог пројекта и ја састали смо се у Вирџинији. Одлучили смо да је време да се цивилни, војни, обавештајни и други људи скупе и разоткрију истину о предмету који се назива УФО. Од тада сам лично брифирао Џејмса Волсеја првог директора ЦИА-е у време администрације председника Клинтона.

Лично сам брифирао начелника ДИА-а; начелника обавештајне службе у Удруженом штабу Пентагона; чланове Обавештајне комисије у Сенату; многе чланове Конгреса; чланове многих политичких вођстава у Европи; јапански владин Кабинет и друге.

И оно што сам нашао било је ........ да нису имали приступ, нити су обавештени о тим пројектима. Можемо непобитно доказати, кроз ове сведоке које смо довели, који данас броје преко 400 људи - и то су били током рада поверљиви чиновници и војни људи људи који су били унутар ЦИА-е, НСА-а, НРО-а, Војног ваздухопловства - УС Аир Форсе, Морнарице - Нави, Копнених снага - УС Арми, из свих одељења обавештајне и војне заједнице, као и саветници највећих корпорација, уговарачи разних послова за потребе америчке Владе - да су то људи који су били укључени у "црне буџете" или послове финансирања тајних непотврђених и "непостојећих" пројеката. Ти непотврђени пројекти са посебним поверљивим приступом коштају САД најмање 40 до 80 милијарди америчких долара годишње већ пола века, a укључују истраживање технологија које могу за увек променити свет.

Разлог зашто сада јавно иступа је тај што тражимо да Амерички Конгрес и Председник Буш покрену службену истрагу у разоткривања о том предмету. Тај пројекат има најдубље импликације на људску будућност, за националну безбедност САД-а и на мир у свету. Посебно, технологије везане уз НЛО-е и ванземаљска возила, ако се декласификује, укине им се статус тајности и употребе за мирољубиво генерисање нове енергије за погон, дефинитивно би решиле назирућу енергетску кризу; зауставиле би глобално загревање, кориговале би изазове очувања околине са којима је цела планета данас суочена.

Такође је пресудно да почнемо као друштво и цивилизација, расправљати о исправности одлуке о постављању оружја у свемиру. Ако доиста можемо доказати да је истина да нисмо сами и да је свемир подручје које делимо са другим цивилизацијама, постављање оружја у свемир могла би бити врло неразумна и дестабилизирајућа одлука.О томе се досада није јавно расправљало јер је изван националног и међународног видокруга. Потребно је да се такво стање промени и због тога смо ми данас овде. Кроз ово сведочење можемо непобитно доказати да су НЛО објекти ванземаљског порекла праћени радарски; да су се кретали брзинама неколико хиљада миља на сат, заустављали се нагло и чинили нагле окрете.

Они користе антигравитациони погонске саставе у чији начин рада смо ми већ проникнули кроз истраживачке тајне пројекте у Сједињеним Државама, Великој Британији, бившем Совјетском Савезу (Русији) и другде, да су се ти објекти приземљивали, повремено бивали онеспособљени и били чак заробљени - посебно од стране тимова унутар Сједињених Држава; да су ванземаљски облици живота такодје били заробљени и да су њихова космичка возила отимана и темељно проучавана, током најмање 50 година.

Можемо доказати, кроз сведочење и документе које ћемо предочити, да је тај предмет био сакривен од чланова Конгреса од најмање две председничке администрације, колико нам је познато и да је Устав Сједињених Држава поткопан растућом моћи учесника - политичара тих тајних пројеката и да је то опасност за националну безбедност. Желим нагласити да нема доказа да су ти облици живота који нас посећују за сада непријатељски расположени према нама. Али постоји мноштво доказа да су они забринути око нашег међусобног непријатељства на земљи. Било је случајева да су они неутрализовали или учинили неупотребљивом способност лансирања интер-континенталних балистичких пројектила. Сведоци овде данас описаће вам неке од тих догађаја. Ови посетиоци су јасно показали да не желе да наоружавамо свемир, али ипак, ми још увек настављамо ићи тим опасним путем.

И непобитно ћемо доказати да су ти пројекти, због тога што их се није прикладно надзирало од стране Конгреса, од стране америчког Председника и од стране међународне заједнице, постали претња националној безбедности. Због тог разлога, ми се сматрамо одговорним и осећамо да морамо разоткрити те чињенице. Ово је почетак кампање за разоткривање. И у поднеску који сам написао за Председника Џорџа Буша прошле недеље изјавио сам, да ће се ова кампања наставити све док не буду испуњени наши циљеви, а они су следећи:

-Да имамо отворена, искрена саслушања о том предмету у америчком Конгресу.

-Да се оствари трајна забрана на наоружавање свемира или гађање било ког објекта ванземаљског порекла.

-Да се оствари опсежна и потпуна студија тајних технологија повезаних са тим предметом, да се види како би их се могло одговарајуће декласифицирати и применити за мирољубиво коришћење енергије тако да се свет може скинути са зависности од фосилних горива уз довољно времена да се спречи још веће оштећење еко-састава омотача земље и глобални рат због назируће енергетске кризе, која ће сигурно захватити нашу планету у следећим деценијама. То је најхитнији задатак који је до сада био исмеван.

Да, знам да би многи у медијима желели само причати о "малим зеленим". Али, у стварности, овај пројекат и његова суштина је исмеван баш због тога јер је толико озбиљан и значајан. Наишао сам на све веће јадиковање из Пентагона, од чланова Конгреса, који су ме питали: ˝ Шта нам је чинити "? Овде је написано оно шта ћемо радити. Видећемо да ће тај предмет бити прописно разоткривен и ови храбри сведоци њих првих двадесетседам од преко стотину које смо већ интервјуисали и њихове исказе снимили на видео траци, иступају да би говорили истину.

Сада, очекујем од вас да будете скептични, али не неразумни, због тога што су ти мушкарци и жене иступили и имају своје препоруке, могу објаснити ко су били и шта су некада радили и да су били сведоци из прве руке неких од најважнијих догадјаја у историји људске врсте. Као што су ми неки од ових људи овде истакли, били су чак задужени за управљање нуклеарним оружјем Сједињених Држава и њиховој речи се веровало некад у погледу свега од велике важности за националну безбедност - па морамо веровати њиховој речи и сада.

Као што је Монсинор Корадо Балдучи рекао у Ватикану у једном интервјуу који сам недавно имао с њим: "Неразумно је не прихватити сведочење тих сведока." Зато, молим вас саслушајте их и будите скептични. Али то није исто што и имати предрасуде и бити ограничених погледа. То је предмет од велике важности и молим медије, научну заједницу и политичку заједницу да озбиљно размотре овај предмет и да учине праву ствар за човечанство и за нашу децу.

Располажемо брифинг-документом на око 500 страница, за медије и чланове Конгреса, са преписима изјава низа тих строго поверљивих сведока; имамо 4-часовни резиме на видео-траци тог пројекта извученог од 120 сати интервјуа, који је доступан за преглед Конгресу и главним медијима .

Можемо показати да је предмет истинит и да има огромно значење за људску будућност. Молим све вас који слушате да контактирате чланове Конгреса који вас заступају и лидере широм света у другим земљама и затражите од њих да се одржи јавно испитивање о том предмету; да подрже забрану наоружавања у свемиру, будући да делимо свемир са другим облицима живота; и да се као људи, брзо окренемо према разумевању става: "да је ово крај детињства за људску врсту". Време нам је да постанемо зрели одрасли међу космичким цивилизацијама. Да бисмо то учинили морамо постати мирољубива цивилизација и морамо пазити, идући у свемир с намером сарадње са другим цивилизацијама.

Особе које ће сада говорити ће се сами представити. Молим представнике медија да се уздрже од питања све док сваки од сведока укратко не исприча о томе ко је и у шта је лично био укључен или био сведок у свом раду за владу / војску или у каријери везаној у раду за Владу САД или тајне организације Сједињених држава.

На крају сви ви можете постављати питања толико дуго, колико овде можемо остати - а ми ћемо вам дати све информације које вам требају. Дајем реч првом сведоку:

Preveo i priredio Slobodan Maričić

/nastaviće se /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP