Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100153
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6613966
Ko je na sajtu?
Imamo 60 gosta na mreži

НЛО - ТРАГАЊЕ ЗА ИСТИНОМ IV.


17.03.2011. / © Академедиасрбија
priredio za objavljivanje na srpskom Slobodan Maričić

ТРАГАЊЕ ЗА ИСТИНОМ
THE DISCLOSURE PROJECT (Пројекaт откривања УФО феномена)

Двејн Арнесон
Добро јутро. Зовем се Двејн Арнесон. 26 година сам служио као официр за комуникације у ваздухопловству САД ширoм света, укључујући Вијетнам. Имао сам приступ "СЦИ ТК" информацијама врхунске тајности "Топ-сикрет СЦИ (Специал Kомпартментед Информацион), а за оне који не знају, тај степен тајности нешто је изнад" Топ-сикрет "статуса" Строго поверљиво ". Пензионисан сам 1986., Као пуковник у "Рајт Петерсон бази - АФБ-у". Желео бих известити о три различита искуства везана уз НЛО-е. Као млади пуковник у "Рамштеин Аир Форcе басе", у Немачкој, раних 1960-тих, заповедао сам криптографским центром. У то време имао сам "Топ-сикрет-крипто" дозволу и могу се јасно подсетити да сам видео поруку која је прошла кроз мој крипто-центар у којој се говорило да се један НЛО срушио на острву Шпицберген у Норвешкој и да је стигао тим научника како би то испитали. 1967. био сам додељен 28. Ваздушној дивизији у Грејт Фалсу у Монтани и био сам официр који је заповедао тамошњим комуникацијским центром.Такође сам био официр за контролу строге поверљивости за ту дивизију.

Могу се сетити како сам видио да је, током тог времена, кроз тај комуникациони центар стигла порука у којој је стајало - у основи оно о чему је Боб (Роберт Салас) управо испричао - да је близу тих силоса с ракетама био виђен НЛО и да су пројектили били деактивирани. Случајно, особа коју је компанија "Боинг" послао да истражи поједине пројектиле - услове, ако желите, који су довели до њиховог отказивања - био је мој први менаџер у "Боингу", господин Боб Камитски, који је умро. Могу се сетити сусрета с њим у различитим приликама, он је живео близу мене у Вашингтону и рекао ми је: "Арне, ти пројектили су били савршено беспрекорни." То је био резултат истраге. Мој последњи инцидент. ... .. Био сам заповедник јединице у "Грејт Фалсу"; имао сам контакте са полицијом за осигурање у "Лоринг" Ер Форс базе-у, у Мејну, и они су испричали о НЛО-има који су виђени близу подручја за чување нуклеарног оружја у "Лоринг" АФБ-у. Врло радо бих сведочио Конгресу, да је све ово потпуно истинито. Хвала вам свима

Харалд Бентли
Добро јутро. Зовем се Харалд Бентли.Током 1957. и 1959. , Био сам у Америчкој војсци смештен у ракетној бази "Нajк Ајакс" у Мeриленду. У мају 1958., Око 6:00 ам, чуо сам необичан звук споља, попут пулсирајућег трансформатора. Сео сам и погледао кроз прозор и видео летилицу која се спуштала према тлу и срушила се. Неки делови летилице су се поломили. Одмах је поново узлетела. О тој причи могло би се још што шта рећи, но убрзаћу ово излагање. Следеће ноћи био сам на радарској дужности. Добио сам позив из ракетне базе у Гејтсхерсбургу. Он је рекао: ˝ Хеј ! Имам напољу између 12 и 15 НЛО-а, 5-10 000 стопа изнад мене. "Упитао сам га како то звучи"? Скинуо је микрофон отишао до прозора и рекао: "Ево." Био је то исти звук какав сам чуо претходног јутра. .... Осим што их је било више. Мој радар је био укључен, тако да сам га сместа усмерио тамо и добио "блип" сигнал на екрану радара. ... Забележио сам га на радарском екрану. И затим, неколико минута после, све су летилице изненада нестале. .... И поново се појавиле. .... Процењена брзина била им је 7000 миља на сат. То је био мој први инцидент. Десет година после ... радио сам у Калифорнији. Опростите ми, али све што смем рећи јесте, да сам био негде у Калифорнији радећи на једном тајном пројекту, који нема ништа с мојим искуством које сам имао тамо. Кад сам радио - било је два или три сата у јутро по калифорнијском времену - чуо сам астронаутски комуникацију са Хјустоном. Нисам томе придао много пажње све док нисам чуо реч "буги" што значи број удараца у голфу, које мора постићи добар играч. Наравно, одмах сам "наћулио" уши. Један неидентификовани летећи објекат некаквe врсте, да ли летилица, метеорит или нешто друго, претио је сударом са нашим модулом који је требао начинити маневар око Месеца. Тако сам, у основи, неко време то слушао, онда сам престао и вратио се на посао. А онда сам чуо: "Тамо иду." У свету астронаута постоји израз "Зелена корњача". То је тада значило - не знам да ли то важи и данас - "да постоји нешто што вам не допушта да наступате јавно преко мреже". И прва особа која би то учинила, тај астронаут, морао би ономе који би је први чуо и рекао "зелена корњача" њему и читавој његовој породици платити ручак у најскупљем ресторану у центру Кејп Канавералу. Па, да то брзо завршим, један од њих је рекао "проклетство" - НЛО је стварно брзо узлетео - "проклетство, па то је било брзо". И неко је узвикнуо: "Зелена корњача !" А онда је овај опет нешто додао, а неко други је опет такође викнуо: "Зелена корњача !" Моје лично искуство. .... О томе .. Сведочићу пред Конгресом ако је потребно и тачно ћу објаснити, што је се све тада догодило. Хвала.

Џон Мејнард
Зовем се Џон Мејнард. Пензионисанo сам војно лице. Пензионисан сам као наредник прве класе. Током читаве моје 21-годишње службе имао сам дозволу за строгу поверљивост компартменализовану с времена на време, тако високим нивом као што су "ТК, ОМНИ, КРИПТО" и другима. Имао сам приступ врло, врло осетљивим документима "Хај левел.". Пензионисан сам из тајне службе ДИА-е - одбрамбене обавештајне агенције; ("Дефенc Интелигенc Агенcи") 1980. године. Кад постанете администратор, преузимате офис и свашта потписујете. Потписао сам преко 2000 докумената. Како бисте пописали један инвентар тих ствари морате их наравно прочитати. Не реч по реч, већ сам у основи прешао погледом преко сваког документа, како бих био сигуран да је потпун, да је све већ тамо. Рекли су ми да кад сам пренео овлашћење на следећу особу, ти исти документи су били тамо. Тако сам добио прилично добро знање о томе, чиме се баве ти документи. Верујте ми, постоје многе, многе различите референце за НЛО-е. Такође сам видио "НИЦП"-ове слике (Национални обавештајни фотографски центар) (Натионал Интелигенце Фотографик Центре), које показују да је било циљаних објеката. Затим сам радио на подручјима "САЛТ И." и "САЛТ II." За канцеларију у којoj сам радио смо све време узимали снимке ради потврде нуклеарног разоружања. ОК. На тим снимцима је било некаквих објеката који нису тамо припадали ... .... много људи је говорило о заверама преко владе у сенки. Желео сам сведочити пред Конгресом да те "црне" операције постоје. Али ја сам сам постао део тога. Видео сам светлост, мислим, изашао сам из тога. И то је то. Морамо то разоткрити, оно што знамо. Вољан сам сведочити пред Конгресом, под заклетвом, или пред било којом другом одговарајућом организацијом. .... А све ово што сам овде сведочио, истина је, тако ми Бога.

Карл Волф
Добро јутро. Зовем се Карл Волф и био сам човек задужен за поправку фотографске прецизне електронике са "Топ-сикрет-крипто" овлашћењем у ваздухопловству САД-а. Био сам смештен у "Ленглију" АФБ-у у Вирџинији. Средином 1965., Био сам "позајмљен" за "Лунар Орбитер" пројекат у НАСА-у, у "Ленгли Филду". Др Цили је водио тај пројекат.

Имали су проблеме са делом електронске опреме, што је сузило њихову продукцију фотографија. Отишао сам у базу и кад сам улазио тамо је било научника из читавог света. Заправо сам био запањен што у једном НАСА-ином пројекту видим људе из читавог света. У почетку ми то све није имало никаквог смисла. Одведен сам у лабораторију где је опрема била у квару aли нисам је могао поправљати у мраку; морао сам је имати премештену. У тој мрачној просторији налазио се у то време и један пилот друге класе. Ја сам такође био пилот друге класе. Занимало ме је како читав процес функционише, како су подаци с лунарног орбитера доспевали у лабораторију. Замолио сам га да ми опише тај процес. То је и учинио. Након приближно 30 минута тумачења процеса рекао ми је: "Коначно имамо фотографије задње (тамне) стране Месеца." Затим је наставио стављати пред мене фотографије и на тим фотографијама јасно су се разазнавала структуре, грађевине облика печурке, кружне грађевине и неки торњеви. На том нивоу одговорности био сам врло забринут, јер сам знао да радимо у режиму "компартментализиране" сигурности. Он је повредио ту сигурност и ја сам заправо био уплашен у том тренутку и нисам га више о томе ништа питао. Неколико тренутака после, неко је ушао у просторију и наш разговор је престао. Радио сам тамо још три дана и сећам се како сам ишавши кући наивно мислио да могу сачекати да чујем нешто о томе на вечерњим вестима. Али ево 30 година је прошло и још увек се надам да ћемо некако баш "ноћас" о томе чути. Сведочићу , под заклетвом, пред Конгресом и свуда, да је ово што говорим истинито, тако ми Бог помогао. Хвала, хвала вам.

Дона Харе
Хвала ти Карл. Добро јутро свима. Зовем се Дона Харе и радила сам у Филц Форд Аероспејс-у од 1967. до 1981. Током тог времена била сам дизајнерска илустраторка, цртачица. Правила сам слајдове лансирања и слајдове спуштања и такође, пројекције, ..... па .... тих .... лунарних мапа за НАСА-у. Били смо уговарач, али већину времена радила сам на лицу места, у згради - А / 8. Имала сам прилику да радим и додатни посао, између мисија и ишла бих у фото-лабораторију НАСА-е, а то је лабораторија преко ходника. Имала сам приступ тајним "сикрет"; а то је нижи статус тајности од "Топ-сикрет", строге поверљивости документима, што није толико висока поверљивост, али сам могла ући и у ограничена тајна подручја, какво је било и ово. Тада сам разговарала са једним од тамошњих техничара и он ми је скренуо пажњу на једну фотографију-НАСА-е. На њој је била једна мрља и ја сам упитала: "А штa је то? Да ли је то мрља на емулзији? "А он је, смешећи се, прекрштених руку рекао: ˝ Мрље на емулзији не остављају обле сене на тлу. "Била је то једна фотографија Земље. ... .. Сенке летилице, или што год је то било, биле су под оштрим углом као и сенке стабала. Због саме његове природе НЛО - желела сам то појаснити господину који ми је говорио о томе - значи био је то неидентификован објекат......

Но, схватила сам на том степену, да је то врло тајно, да је то чувано као тајна, јер сам га запитала: "Шта ћете учинити с тим делићем информације?" Одговорио је: "Увек такве ствари пребришемо пре него их дамо за јавност ."... Након тога сам одлучила да ћу поставити питања другим људима који су тамо радили. Установила сам да их морам питати подаље од тог места, а не на самом радном месту. Један стражар ми је рекао да је био замољен да спали неке фотографије и да их не прегледа током паљења.Био је ту и други наоружани стражар који га је надгледао при спаљивању фотографија. Рекао је да није одолео искушењу и погледао је једну фотографију и да је то била слика једног НЛО-а ... Одмах након тога примио је ударац у главу и имао велику рану на глави, био је нокаутиран. Био је скроз заплашен. .... Други инцидент; знам једног човека, колегу који је био у карантину са астронаутима Апола из прве мисије. Рекао ми је да су астронаути Апола видели неку летилицу на Месецу током спуштања. Тачно то ми је рекао, он је такође био уплашен тиме што је чуо. ... .. Рекао је да је астронаутима било наређено да о томе никоме не говоре. Није им било допуштено да о томе било шта, било коме и било када говоре. Зато желим да знате, да сам тамо радила низ година, завирујући из чисте личне радозналости често у то. ... .. те врхунске тајне, на овај или онај начин. Мој шеф ... нико ... није знао о томе. Неки људи који су седели тик до мене, такође нису знали ништа о томе. То је било врло, врло чудно, јер не знам како то могу радити, да могу неким људима допустити да знају све о томе, док другима не. Вољна сам сведочити пред Конгресом, да је ово што сам рекла истинито и пуно вам хвала.

Лари Ворен
Добро јутро даме и господо и чланови медија. Зовем се Лари Ворен. Пре 20 година, 1980. Био сам експерт за безбедност додељен РАФ-у Бентвотерс. Вудбриџ .... НАТО ... бази ваздушниx снага у Суфолку, Источна Енглеска. Имао сам приступ врхунским тајнама. Чувао сам наше нуклеарно оружје које је у то време тамо било смештено без икаквог знања људи из Велике Британије. Прошао сам кроз део троноћног НЛО-догађаја, где су ти НЛО објекти чинили упаде над ВФА-ом, шаљући танке снопове светлости у њих и врло могуће неповољно деловали електронски на арсенал оружја у силосу.

Тoком две различите ноћи ти објекти су били на тлу; тако је могуће је да је на земљи био други облик живота. То је непопуларна истина. Ти догађаји су били од крајњег значаја за одбрану не само у влади Њеног Величанства, већ такође и за владу САД. И још увек су прекривени велом тајне, јер су врло, врло сложени и веома су значајни. Ту се више ради о предмету наших људских права на сазнање о тим тајнама него о самом предмету НЛО-а. Пре 20 година ова просторија би била празна И ту ја видим историјски обрт.

Ово је историја у кретању, али, на жалост, то је историја са сигуроносним класификацијом. Био бих више него почаствован, кад бих се заклео под заклетвом пред Конгресом, да сам доживео то што сам доживео, да сам видео то што сам видео. Ти догађаји не само да су произвели, након бројних одрицања од стране ове владе, меморандум пуковника Чарлса Халта, представничког заповедника базе Суфолк, који се чита попут научне фантастике, већ су такође произвели годинама после једну аудио-касету запис са лица места како су ти објекти изводили своје подвиге и чинили што су чинили и нарушавали земаљски простор. Ти догађаји су од крајње високог одбрамбеног значаја. Надам се да ће мојој "браћи по оружју", који су прошли кроз те догађаје, бити дат имунитет у одређеном степену безбедности, тако да ће нам се они моћи овде придружити. Према члану из ˝ Дејли Мејла ˝ од 15. маја 1996., под насловом “An intelligence visited the woods – it did not originate on Earth”.

Крајем фебруара 1980. године, у ноћи, видио сам сјајну црвену лопту како се приближавала преко поља. Та се лопта зауставила изнад некаквог круга од магле на тлу и експлодирала не производећи притом никакав звук ни топлоту само стварајући искре обојене светлости. Затим су се магла и обојена светла преобразили у неки структурирани објекат. Проценио сам да му је промер био 30 стопа (око 9 м), а висина 20 стопа (око 6 м). На доњем делу објекат је имао низ плавих светала и сијао је дугиним бојама, попут седефа. Био је толико сјајан да га је било тешко гледати. Била је ми је част делити ову говорницу са свим овим добрим људима за нашу децу. .... мог сина, Дениса. ... ... Бог те благословио сине ... Сведочићу пред Конгресом да је ово истина.Тако ми Бог помогао. Хвала вам свима и Бог вас благословио.

/Nastaviće se /
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP