Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117495
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6827295
Ko je na sajtu?
Imamo 50 gosta na mreži

TRI ODLIČNA VICA ZA POČETAK NEDELJE


21.03.2010 / Akademediasrbija

Ponedeljak 22.mart , tri dana do drugog dela penzije i 11 dana do plate. Ako ste nervozni i neraspoloženi pomislite na nešto lepo  ako vam ništa ne pada na pamet, onda pročitajte ova tri vica bar jedan će vas nasmejati do suza.

George W.Bushumre od srčanog udara i odmah ode u pakao gde ga dočeka dežurni djavo.

- Ne znam šta da radimo s tobom. Na popisu si, ali nemamo još kaznu i mesta za tebe, a ipak moraš ostati ovde. Evo šta ćemo: ima tu jos nekoliko osoba loših poput tebe. Pustićemo jednu, a ti ćeš preuzeti to slobodno mesto. Čak ću ti dopustiti da sam odlučiš koga ćeš zameniti. Bushu se to svidelo i djavo ga odvede do prve prostorije. U njoj je Richard Nixon ronio u duboki bazen i hvatao ribe, ali stalno izranjao praznih ruku, pa opet ispočetka. I tako stalno: to mu je bila kazna.

- Ne, reče Bush, slab sam plivač i ne bih izdžao ceo dan.

Djavo ga odvede do druge prostorije. Tu je Rokfeler velikim maljem tucao kamenje, bez prestanka.

- A ne, ja imam problema s ramenom, reče Bush. Bila bi to grozna muka da moram stalno tucati kamenje.

Djavo onda otvori i treća vrata. Tamo je na podu bio vezan Bill Clinton , raširenih ruku i nogu, a nad njim se nagnula Monica Lewinsky, radeći ono sto ona najbolje zna. Bush nije mogao poverovati u to šta vidi pa reče:

Jao , pa mislim da bih ovo mogao da izdržim po ceo dan .

Djavo mu reče – dobro, sam si izabrao, a zatim kaže : "Ajde Monika možeš da ideš, slobodna si , došla ti je zamena".

 

                                                           * * *

Mujo prvi put putuje avionom. Sav je u frci i muka mu je. Stjuardesa primećuje da Mujo hoće da povraća i kaže mu:

- Gospodine, sačekajte molim vas sada ću vam doneti vrećicu za povraćanje !

Mujo se jedva uzdržava da se ne izbljuje. Stjuardesa dolazi ubrzo i donosi mu vrećicu, odlazeći ispraćena pogledom zahvalnosti. Dolazi posle kratkog vremena i zatiče ceo avion potpuno ispovraćan, svi putnici izbljuvani , jezivo.

- Pa zaboga gospodine šta ste to uradili, jesam vam dala vrećicu za povraćanje ?

- Ma jesi, odgovori Mujo, al' sam je ja brzo napunio. A onda se avion počeo ljuljati i ono se htjelo prosut' iz vrećice, pa sam ja malo otpio, a onda su svi ovi oko mene počeli povraćati , ja ništa nisam kriv.

                                                           * * *

Užasno ružna debela žena, do strave , grubih crta , uz to nervozna ulazi u robnu kuću sa dvoje dece za sobom, stalno se derući na decu kreštavim glasom. Čovek na ulazu joj kaže uljudno:

- "Dobro jutro gospođo, imate krasnu decu. Da li su to blizanci ? ".

Debela ružna žena prestane vikati, podigne nos i odgovori :

- " Budalo , naravno da nisu. Stariji ima devet, a mlađi sedam godina. Zašto uopšte misliš da su blizanci ? Zar izgledaju isto, idiote ? "

- "Ne, nikako" odgovori čovek, " samo nisam mogao poverovati da Vas je muž mogao tucati dva puta ..."Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP