Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100793
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6619345
Ko je na sajtu?
Imamo 166 gosta na mreži

FBI OBJAVIO TAJNA DOKUMENTA: JE LI U ROZVELU ZAISTA PAO NLO ?


11.04.2011. / ree-Akademediasrbija.
Miloš Ristić

FBI je na svojoj novoj stranici Vault objavio više dokumenata o vanzemaljcima

FBI je na svojoj novoj stranici Vault objavio više dokumenata o vanzemaljcima, a posebno je zanimljiv memorandum specijalnog agenta Gaja Hotela koji je nastao 22. marta 1950. godine u kojem spominje tri "leteća tanjira" otkrivena u Novom Meksiku, u blizini gradića Rozvel.

Agent Hotel u svom izveštu, inače baziranom na svedočenju neimenovanog istražitelja Vazdušnih snaga "odgovornog" za otkriće, spominje "leteće tanjire" kružnog oblika prečnika od oko 15 metara. U svakom od tri nepoznata objekta pronađena su tela ljudskog oblika, svega 91 centimetar visoka, odevena u nepoznatu metalnu odeću nalik pilotskoj uniformi.

Kako stoji u memorandumu, neimenovani istražitelj navodi da su letelice u Novom Meksiku srušene zbog vrlo jakih radarskih signala koji su, smatra on, omeli upravljačke mehanizme nepoznatih letelica.

NLO teoretičari u međuvremenu su zadovoljno počeli da trljaju ruke, a FBI je na istu temu objavio još jedan dokument, novijeg datuma, koji opisuje heksagonalno telo obešeno o balon velicine 12 metara. Nepoznati objekat podseća na meteorološki balon opremljen reflektorom za radare.

Pronađeni disk i balon odvezeni su u vazduhoplovnu bazu Rajt Paterson na istragu. Rezultate te istrage naučnici iz vazduhoplovne baze trebali bi dostaviti na procenu kancelariji u Sinsinatiju, stoji u drugom dokumentu.

No dodatna istraga nikada nije sprovedena.

Pitanje je može li se drugi dokument smatrati potvrdom prvog dokumenta. S obzirom da je novijeg datuma, a da su informacije iz prvog dokumenta tek nagađanja koje je trebalo proveriti, postoje mišljenja da drugi (noviji) dokument rasvetljava činjenice u slučaju srušenih objekata iz prvog dokumenta.

Prema poznatim informacijama, NLO je u Rozvelu, navodno pao 2. juna 1942. godine, a u prvi mah se tvrdilo da su tela vanzemaljaca prevezena u vojnu bazu na obdukciju. Američka vlada kasnije je sva nagađanja opovrgnula i u izvešaju navela da je u Rozvelu pao meteorološki balon.

/ Trojka /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP