Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99659
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6609942
Ko je na sajtu?
Imamo 53 gosta na mreži

НЛО - ТРАГАЊЕ ЗА ИСТИНОМ V.


25.05.2011. / © Академедиасрбија

Priredio za objavljivanje na srpskom : Slobodan Maričić
THE DISCLOSURE PROJECT (Пројекaт откривања УФО феномена)

Георг А. Филер

Здраво свима, зовем се Георг Филер III. ... Пензионисани сам обавештајни официр и пилот, са готово 5.000 сати летачког искуства и нисам веровао у НЛО-е све док нас лондонска контрола није позвала, у зиму 1962., И упитала нас: "Да ли да га ловимо? "Одговорили смо:" Свакако! ". Тако смо "скочили" нашим авионом доле с висине 30.000 стопа на 1000 стопа. где је НЛО лебдео. Затим смо се стрмо обрушили ... Могао сам ухватити НЛО на радару, на око 40 миља и могли смо видети светло у даљини; како смо се приближавали, држали смо његов радарски одраз. Напомињем да је радарски одраз био врло јасан и чврст, указујући да је то била нека врста металног објекта. Дошли смо на око миљу од НЛО-а и он је јурнуо горе према небу и отишао у свемир. Врло слично кад одлази Шaтл .

Касније сам радио у обавештајној служби. У Вијетнаму сам брифинговао генерала Брауна о НЛО-има. Кад сам био у 21. бригади ваздушних снага, Мk Гуире Аир Форце БY, брифинговао сам генерала Гов-а о НЛО-у над Техераном-Иран 1976. Два ловца Ф-4 иранских снага су узлетела и покушала да пресретне НЛО. Кад су укључили систем за контролу паљбе, њихови електронски системи су одмах отказали и морали су се вратити у базу. То је било посебно значајно, јер је такође све било регистровано са нашег сателита.

18. јануара 1978., ишао сам у базу - да бих као свако јутро брифинговао командно особље и приметио сам некаква светла у даљини на крају полетно-слетне стазе. Кад сам дошао до командног офиса старији наредник ми је рекао, да су тамо били НЛО-и у уском подручју, читаву ноћ, праћени радаром, чак видљиви са торња ... и да се један спустио или срушио код Форт Дикса ... То је нешто попут "Источног Розвела". У сваком случају, један "дошљак" "алиен"; "уфонаут" или како већ хоћете, изашао је из летилице и био одмах погођен од једног војног полицајца. Био је очито рањен и кретао се према Мц Гуире бази. Дакле, због неког разлога, дошљаци су "волели" наше ваздушне снаге, али наша војска (УС Арми) је пуцала у њих. Но, у сваком случају, наша војна полиција изашла је тамо и нашла га на крају писте, мртвог. Замолили су ме да обавестим Команду, генерала Тома Садлерa, на брифингу у 8 сати и помислио сам како не бих желео то да учини, јер генерал Садлер нема никако добар смисао за хумор, а ја нисам сигуран да би он поверовао у то. Зато сам учинио неке провере и назвао 438. командни офис и свако је имао готово исту причу. У 8 сати ујутро, управо пре него сам кренуо на брифинг код генерала ... сви су били забринути око тога и рекли су ми да ипак не извештавам јер је то сувише "вруће", да тако некако кажем.

Ето то је моја прича, моје сведочење. Спреман сам је испричати пред Конгресом и то је истинито.

Због овога имам изразити интерес за НЛО-е. Руководилац сам источног огранка "Мутуал УФО нетворк" (МУФОН), и између "Натионал Репортинг Центра" и Давенпорт и МУФОН-а, иу просеку нам "прође" око 100 НЛО извештаја недељно. Људи из читаве САД-а редовно виде те ствари, и ако почнете проверавати видећете да су "они" тамо напољу, тихи су и наши људи их виђају читаво време. А то су све високо квалификовани људи ... Хвала вам.

Kлифорд Т. Стон

Добро јутро даме и господо. Зовем се Kлифорд Т. Стон. Био сам наредник прве класе у америчкој војсци. Имао сам приступ тајнама нуклеарне безбедности. Могао сам добити приступ актима који сам желео како бих учинио оно што сам требао учинити у то време у склопу посебних операција, кад сам у њих био позван. Оно на што желим овде скренути пажњу јесте, да сам био укључен у ситуације где смо стварно проналазили срушене оштеће летеће тањире у недостатку бољег израза ... Налазили смо често тела бића уз нека од тих рушења; такође, нека бића - "дошљаци" у била жива. Њих су преузимале неке специјалне јединице, а ми смо извештавали јавност да ту нема ничега, говорили смо свету да се ту није ништа догодило осим лакших удеса наших летилица.

Волео бих, управо овде, ући у детаље о неким од тих случајева, но бићу на располагању уколико имате било каква питања у вези моје укључености што се тога свега тиче. Можете замолити Др Грира да ми уреди да вам говорим. Али, ситуација у целини је таква да смо умањивали свако настојање за публиковањем стварних догађаја око тога и говорили смо америчкој нацији да нема таквих ствари као што су НЛО-и. Био сам укључен у случајеве где смо проналазили и разне друге објекте и. ... ..... знали смо да су ванземаљски. 1969. сам имао случај док сам био смештен у Вирџинији. Ишли смо у Индиан Товн Гап, у Пенсилванији. То би била моја првo директно учешће у откривање једнoг неидентификованог летећег објекта. Кад смо отишли тамо већ смо имали људе на месту - ми смо били помоћни тим - од нас се очекивало да будемо "НБЦ" (нуклеарно-билолошка контрола) јер се претпостављало да у летелици има експлозивно-нуклеарних материјала.

Касније је људима било речено да тамо нема ничега, да то није ништа више него удес једног од наших ваздухоплова. Ја знам то тачно, зато што сам био један од људи који су се летилици приближили с Гajгеровим бројачем узимајући површинска очитавања. Био сам прва особа која је доспела напред и видео сам чак и посаду - да су то била тела ванземаљаца. То је био први од око 12 таквих догађаја рушења НЛО-а, а то нису догађаји који се дешавају сваки дан, ретки су и зато веома добро памтим сваки. Знам да нисмо сами у свемиру. Знам да недостатак доказа није доказ одсуствa, јер су докази били сакривени Американцима.

"Аплауз"!

Стојим данас овде пред вама и Свемогућим Богом и кажем вам ово: "Ако ме Конгрес позове и упита ме да ли ћу сведочити, детаљно о свему томе што знам, стојим данас овде и изјављујем да сам спреман и припремљен да учиним управо то. Наша влада не сме никада више лагати људе, ни због каквих разлога. Хвала вам много.

Дан Морис

Добро јутро. Ја сам Дан Морис. Био сам у ваздухопловним снагама током 22 године први пут; 7 година други пут. Пензионисан сам kao виши подофицир "Мастер Сержант". Овде сам како бих вам рекао о једном занимљивом инциденту. Откако сам примио чин супер-интенданта - како се то назива у ваздухопловним снагама за земаљски радар, једно време био сам задужен за седам радара; два копнена радара, онда три "Гап-филера" дуж обале близу Галвестона у Тексасу. То је било у данима акције "Бумер" - нуклеарних подморница; требали смо осигурати да можемо покрити читаву обалу, тако да смо ставили "Гап-радаре" тамо где нисмо могли досегнути подморнице испод површине. Мој крилни заповедник био је пуковник Тибитс, можда сте чули о њему. Он ме је послао доле ради "САЦ"-теста у Џорџију. Једног дана са мном је радило седам људи у време пројекта "Блуе Бок" - Плава књига. Ако сте забележили у дневник нешто попут виђења НЛО-а, они би вас послали психијатру и избацили вас одмах из ваздушних снага. Но, ми смо током рада доживели да је неко рекао: "Гледајте НЛО-и." Тако смо се сви окренули и тамо су била заиста три НЛО-а, око три миље од нас и 1000 стопа изнад тла. Два доле и један горе. Неко други је питао преко радија: "Шта видите? "Међусобно смо се посаветовали. Знали смо да је у то време професор Хајнек био саветник ваздушних снага у пројекту "Блу Бук".

Коментирисали смо да кад би Хајнек дошао овамо рекао би да мора да се ради о некој сугестији - коју неко учини, па би се онда радило о масовној хипнози - или да је то утицај халуцинација од мочварног гаса. Неко је на крају рекао: "Добро. Ништа од овога што смо видели ако је привид не "шара" по радару. Хајдемо доле, да укључимо радар и видимо да ли се нешто види тј. да ли ово што смо видели очима – „ шара. "Тако смо отишли доле два, три човека да направе и службене снимке онога што ћемо видети евентуално тамо. То смо и учинили.

Оно што је било необично око тога јесте, да су те летилице управо лебделе тамо где смо их видели током приближно 40 минута.Они су узимали радарске снимке, а ми смо се чудили. ... ... .. Назвао сам команду и рекао: ˝ Имамо контакт. ˝ Они су упитали: ˝ Мислите ли на "САЦ"? ˝ Одговорио сам: "Имамо три летећа тањира, који лебде тамо напољу." Упитали су нас: "Узимате ли снимке? ˝ Рекао сам им: "Узимамо снимке. ... .. Радарске снимке такође." ОК. Рекли су да ће нам послати курира и све спаковати. Но, кад смо у фото-лабораторији развијали све те снимке, свакоме од мојих људи дао сам по шест снимака. Рекао сам: "Чувајте то за своје праунуке." Дакле, и ја имам снимке, сви они имају снимке. Надамо се да су копиране и да ћете их добити како бисте их видели ... И био бих сретан да ово изјавим Конгресу кад будем сведочио пред њима. Како било, захваљујем свима вама што сте данас овде. Хвала вам.

Марк Мk Kандлиш

Добро јутро. Зовем се Марк Мk Kандлиш и током задње 21. године радио сам као концептуални уметник за разне уговараче из послова одбране. Био сам укључен у концептуални уметнички рад у продукцију за "Роkквел" пројекат, на "Кс-30" програму и такође на "ХИСТП"-у (Хиперсониц Тест Бед Програме) - "држи подигнуту фотографију летилице показујући аудиторијуму". Током моје каријере у два наврата имао сам високу сигуроносну дозволу. 1967, кад сам био смештен у "Вестовер" Аир Форце - Масачусетс у заповедништву 8.-ме Армије ваздушних снага - Стратешка ваздушна команда САД, био сам сведок и гледао кроз телескоп један НЛО који је лебдео над силосом нуклеарног оружја током приближно 10 минута и који је отишао са убрзањем метка који напушта пушчану цев. 1988., у фебруару мој колега са колеџа Брад Соренсон обавестио ме је да је лично био сведок појаве три летећа тањира код врло великог хангара у "Нортон АФБ"-у Калифорнији током једне службене ваздушне вежбе одржане у суботу, 12. фебруара 1988. Касније сам назвао свог конгресмена за тај округ Џорџа Браун Јуниора, који је у то време био Председник Конгресног одбора за свемирску науку и напредну технологију (Цонгресионал Цомите он Спаце Сциенце анд Адванцед Тецхнологи). Природно сам претпоставио да будући да је та презентација - о којој је Брад причао - била за врховне војне команданте и Конгресне особе, мора да је његов Офис координирао то са локалним офисom за јавност ваздухопловних снага. Један члан офиса конгресмена Брауна не само да је потврдио ту презентацију, већ и чињеницу да су на њој билe забележeнe и три летилице у облику диска. Ти дискови су лебдели изнад тла, без икакве видљиве енергије. Наводило се као да су то биле "стране репродуковане летилице" - "Алиен Репродуцтион Вехицлес"; "АРВ", такође познате под надимком "Флукс-Линери" зато што су за кретање користили електрицитет високог напона.

Да скратим. Касније сам дошао до фотографија две "показује аудиторијуму" које је снимио 1967. један војни пилот, по имену Харвеј Вилиамс, кад је летео у "Ц-47" - ваздушних снага, на 12.000 стопа изнад Јуте. Та необична летилица одговара такозваном "АРВ"-у по свим пропорцијама и у погледу облика и била је фотографисана у мају 1967. Касније сам разговарао са господином по имену Кент Селен којег сам срео на једној приредби у ваздухопловној бази "Едвардс" АФБ-у, 1992. године, код првог јавног приказивања бомбардера Б-52. Он ми је казао да је 1973., Кад је био шеф тима који је радио на експерименталном ваздухоплову у "Едвардс" АФБ-у, ненамерно залутао у једно подручје базе где се налазио један ваздухоплов класификован као "тајна летилица", наиме АРВ. Детаљно га је описао и додао је друге појединости приказима који се тичу конфигурације и функционисања којих Брад Соренсон није могао бити информисан. Касније ме је Брад упознао с познатим аеронаутички дизајнером, Бертом Ретангом и дао му копију овог плана "показује план аудиторијуму".

Господин Ретанг је мислио да се ради о шали и ставио је то на свој зид, као пример шале. Трећа страна ми је касније потврдила да је пуковник Реј Валш, из Едвардс АФБ-а, посетивши господина Ретанга, видео тај план на зиду и показао шок и љутњу. Желео је да зна где се овај домогао тог плана, зато јер је у то време, 1994-1995., cтварно постојала таква летилица у хангару Едвардс АФБ-а, у северном затвореном ареалу базе. Касније сам доста истраживао о том пројекту, о том возилу, и дошао сам до низа декласификованих података доступних јавности са којих је скинута ознака тајности докумената који показују да су ваздушне снаге већ 1960. тестирале облике "летећих тањира" у ваздушним тунелима до брзина струјања од 20 маха. Такође имам декласификоване НАСА-ине документе који приказују сличне облике, ово овде например "показује документ аудиторијуму" је НАСА-ин документ који је декласификован и приказује различите сферне и лентикуларна облике који су тестирани у ваздушном тунелу на брзине до 6 маха.Касније сам дошао до копије једног међу-канцеларијског меморандума из "Херцулес Аероспаце-а" "показује документ" аудиторијуму. У њему се описује нарочити тип научне дефиниције која укључује нешто што се назива: "енергија нулте тачке", "Зеро-Поинт Енерги" и "Скаларни таласи". Према Бреду Соренсон, то је основа за технологију тих анти-гравитационих погонских система. Овај документ овде "показује аудиторијуму у уздинутој руци" описује шест различитих састанака који укључују ДИА и настојања око тајне сарадње с Руском научном космичком заједницом у истраживању, како се то назива, "Корисне фундаменталне технологије" - "Фундаментал енаблинг тецхнологи" коју је изворно открио научник Никола Тесла у раним 1900-тим годинама. Како било, касније вас могу снабдети са много више детаља и спреман сам да детаљно сведочим пред Конгресом, што се тиче свих тих догађаја и њихове истинитости. Пуно вам хвала.

Даниел Схиан

Добро јутро. Зовем се Даниел Схиан . Службени сам адвокат "Дисцлосуре Пројеkта". Дипломирао сам 1967. године након студија америчке владе и уставног закона, на Харвардском колеџу. Дипломирао сам дакле на "Харвард Лав Сцхоол". Служио сам као главни адвокат и један од помоћних за Нев Jорк Тимес у случају: "Пентагон-Паперс". Био сам укључен у брифирање и аргументовање случаја пред Врховним судом Сједињених држава, који је допустио Нев Jорк Тимесу да објави класификоване документе у 47 томова ... Касније након тога био сам у служби као посебни адвокат за офис Ф. Ли Баилеја ... .. кад смо заступали Џејмса МцKора у "Вотергејт" - случају ...

Након моје службе у том случају, вратио сам се на Харвард у Девинити Сцхоол, како бих студирао "Језуите и друштвену етику у јавној политици". Тамо сам израдио магистеријум и докторат и постао главни адвокат у Главном седишту правосуђа САД (Унитед Статес Јудгемент Хеадкуартерс) у Вашингтону ДЦ, и додељен Националном друштвеном министарском офису (Натионал Социал Министриес Офице) и њиховом Уреду за јавну политику (Публиц Полици Офице). Тамо ме је 1977. године, контактирала госпођица Марша Смит, која је била директорка Одељења за науку и технологију Конгресне истражне службе. Замолила ме је да се нађемо и састали смо се. Обавестила ме је да је Председник САД Картер, преузимајући службу у јануару 1977., oдржао састанак са тадашњим директором ЦИА-е, Џорџом Бушом Старијим и захтевао да директор ЦИА-е преда Председнику све класификоване информације које су се тицале постојања ванземаљске интелигенције, а која је била у поседу Обавештајне заједнице САД-а. Директор ЦИА-е Георге Буш Старији ускратио је ту информацију председнику САД-а Картеру.

Директор је инсистирао да Председник, ако би имао приступ тим информацијама, треба имати допуштење да контактира Конгресну истражну службу (Цонгресионал Ресеарцх Сервице), да контактира Одељење за науку и технологију Представничког дома САД, како би се предузео процес одобравања ... .. Јер је ДЦИ директор ЦИА-е слутио да се Председник Картер спрема објавити ту информацију америчкој јавности. Конгресна истражна служба - Одељење за науку и технологију - под вођством Маршe Смит, била је контактирана од стране Одбора за науку и технологију Дома и упућена да предузме опсежно истраживање о постојању ванземаљске интелигенције и све у вези феномена НЛО-а. Госпођица Смит ме је контактирала и замолила, као главног адвоката у Главном седишту правосуђа САД-а у Националноj друштвеноj министарскоj канцеларији, да ли бисмо могли добити дозволу за приступ Ватиканској библиотеци, да би добили информације које Ватикан има што се тиче ванземаљске интелигенције и феномена НЛО -а. Настојао сам око тога с допуштењем патера Вилиама Ј. Дејвиса, директора Националног уреда, и био нам је ускраћен приступ било каквој информацији у поседу Ватиканске библиотеке.

Кад сам о томе известио госпођицу Смит, она ме је нешто касније замолила да суделујеm у пројекту, у чије детаље сам ушао нешто касније, након периода постављања питања и добијања одговора од неких важних особа, након чега ми је био дат приступ ... као посебном саветнику Конгресне библиотеке САД ... Конгресне истражне службе ... поверљивим деловима "Блу Бук" пројекта Ваздухопловних Ваздушних снага. На том степену, било је то 1977., негде у мају 1977, отишао сам у Мадисон Билдинг Конгресне библиотеке, но у згради није било никога у то време. Била је нова новцата. Био сам упућен у Уред у сутерену, где су на вратима била два стражара и трећи који је седeо за столом, који је узео моје идентификационе исправе, проверио је дали сам био додељен као посебни саветник Конгресној истражној служби Конгресне библиотеке САД, и био ми је онда дозвољен приступ у просторију.

Прегледао сам различиту документацију. Затим сам нашао фотографије, туце фотографија једног несумњиво, неидентификованог летећег објекта на тлу, који се срушио и заорао бразду у заснеженом пољу ... Тамо је около било особље ваздухопловне снаге САД које је окруживало ту летилицу, правећи фотографије и филmске записе.

На једној од фотографија могао сам уочити некакве симболе на летилици. Наставио сам прегледати фотографије и нашао сам један снимак изблиза тих симбола. Био сам упозорен да не смем правити никакве белешке. Морао сам оставити моју актовку и све моје идентификације изван те просторије. Но, понео сам са собом један жути нотес блок писаћег папира. Отворио сам тај жути нотес и ре-фокусирао пројектор микрофилма до исте величине репродукције фотографије, као што је била она картонске подлоге жутог нотеса. Механички сам нанео утиснуте копије симбола са те летилице. Затворио сам мој нотес, вратио микрофилм натраг у кутију, затворио кутију и било ми је време да одем.

Узео сам то и наставио према излазу из офиса. Стражар осигурања ме је зауставио и један од њих је рекао: "Шта то имате овде, господине Схиан? "Уручио сам му жути нотес, он је пролистао све листове и није нашао копију, коју сам имао. Узео сам га са собом и однео у Главно седиште правосуђа. Имао сам састанак са особљем и Патер (оцем) Вилиамом Ј. Дависом и известио их о томе. У то време био сам овлашћен, од главног седишта правосуђа САД-а, да поднесем извештај Националном већу цркава и затражим да све 54 главне религијске деноминације САД предузму опсежну студију о ванземаљској интелигенцији - што су они одбили да ураде. Касније сам био замољен да одржим тросатни семинар иза затворених врата за 50 врхунских научника "Јет Пропулсион Лабораторија" из "СЕТИ" пројекта "Потраге за ванземаљском интелигенцијом-путем радио-сигнала"; "Сеарцх фор Ектра-Терестриал Интелигенце" што сам и учинио 1977 . године. Био бих више него срећан да сведочим под заклетвом пред Конгресом САД-а о овим појединостима и био бих срећан да се нађем са члановима медија. ... такође сам служио као главни адвокат у случају "Иран / Kонтра". Први сам сведочио пред Конгресом о постојању прикривених енгл. : "Оф-тхе-схелф" послова Ричарда Ц. Kорта и Алберта Акима. Бићу више него срећан да говорим о детаљима онога за што верујем да је веза између тих послова и "Тајне владе" која скрива ову информацију од америчке јавности и, срећан сам и поносан што служим као главни адвокат и правни саветник "Дисцлосуре Пројеkта".

Пуно вам хвала да сте ме хтели саслушати.

Keрол Росин

Добро јутро. Зовем се Керол Росин. 1974. године, након што сам била наставница у школи, упознала сам Вернера фон Брауна (Вернера фон Браун), утемељивача немачке, а потом америчке ракетне технике. При мом првом састанку с њим радећи са "Фаирцхилд Индустриес", током та прва три и по сата, рекао ми је: "Keрол, ви ћете зауставити наоружавање свемира." Рекла сам: "Знате, наставници се не заустављају до маја .... "Он је рекао:" Не, морате схватити, ово је фебруар и ви требате зауставити наоружавање свемира, због тога што постоји лаж која се говори свима, да је наоружавање свемира прво засновано на злој империји - Русима. "Ту су многи други прави непријатељи, рекао је он, против којих требамо правити систем наоружања постављен у свемиру. Један од њих био би против Руса. Затим би ту били као непријатељи терористи, затим би ту биле земље "Трећег света" - сад их називамо "лупешком нацијама" ... ... Затим би ту били астероиди, и онда, понављао би ми опет изнова, "... последња карта, последња карта, последња карта - али најважнија: била би ванземаљска претња .. .....

"Кад је споменуо астероиде, била сам склона да се насмејем. А кад је споменуо ванземаљце, знала сам да се не треба бавити тим предметом. А сада ево, ми слушамо управо у данашњим вестима да су прешли на другог непријатеља, само што овог пута требамо заштитити наше сателите. Другим речима, због неких разлога требамо потрошити те трилијонe долара, протраћити те новце на систем наоружања постављен у свемиру и све је то лаж. То је систем, рекао ми је тада фон Браун, који никада никог не би штитио. Он је већ тада говорио о касетним бомбама, говорио је о хемијском, вирусном, бактеријском, биолошком ратовању, против којег нас то оружје постављено у свемиру не би никада заштитило. А затим ми је рекао да, у ствари, ако путујете светом - што сам ја и учинила након што је он умро 1977. ; cрела сам људе у преко 100 земаља - да ти људи у свету не желе градити оружје и поставити га у свемир. Ускоро сам постала саветница Канцеларије за питања свемира и ракетне одбране СДИ и радила сам са људима широм света. Постала сам и саветница за НР Кину. Они - Кинези не желе градити никакве системе наоружања у свемиру ... Они и Руси су сматрани за непријатеља ... Када сам стигла у Русију имала сам списак људи за контакт ... Упознали су ме са свима кад сам стигла тамо. А кад сам се вратила рекла сам: "О, мој Боже, па тај човек Браун говори истину. Не постоји никaквa претња. Руси нам нису непријатељи, дапаче. "Овај дан сам чекала 27 година и, очекујем да се догоди" Спин "-" Oбрт ", јер ми је фон Браун такође објаснио да као војни стратег, као особа која је радила на тајном пројектилу МКС ... само то могу рећи, рекао да ће се наћи, да се треба догодити обрт, како би се нашао неки непријатељ против којег требамо правити оружје у свемиру. И сада бисмо требали очекивати тај обрт , јер рекао је, део формуле за обавештајну заједницу је да они можда имају оружје и да морамо сматрати да га имају. Па како они имају та оружја, ми онда морамо такође правити те системе наоружања. И то је рецепт. Осим што се пропушта рећи да је све то утемељено на лажима. Ми овде имамо сведоке, који су вам показали да ванземаљска бића, да те летилице које долазе овамо нису непознати летећи објекти (НЛО) - оне су већ одавно "Идентификовани летећи објекти".

"Аплауз"

- Да, ми знамо да су у њима интелигентна бића, имамо сведоке овде који су вам рекли да ови посетиоци могу лако онеспособити наше силосе са атомским пројектилима. Могу зауставити сваку нашу ракету која иде у свемир или било где. Имамо сведоке овде који су радили у поверљивим оделима свих тајних служби, који имају храбрости да иступе овде да подупру чињеницама оно што ми је господин Вернер фон Браун лично рекао још између 1974. и 1977.године. Сведочићу пред Конгресом да када сам основала "Институт за безбедност и сарадњу у спољном свемиру" који сам затворила пре неколико година, због тога што нисам веровала да имамо изгледе с тим големим, интегрисаним, сложеним светским космичким системима наоружања, да смо имали било какве изгледе да трансформишемо ту ратну индустрију у свемирску индустрију која нам је могла понудити благодати, као што је Др Грир рекао, окончавајући глобално загревање; можемо зауставити енергетску кризу, можемо произвести, сада одмах, незагађујуће технологије.

Вернер фон Браун ми је обичавао рећи да бисмо могли имати аутомобиле, већ тада 1970-тих, који би се кретали изван тла, лебдећи над земљом. ... .. Не бисмо имали више никаквог загађења на овој планети. Да можемо решити хитне проблеме људи .... Можемо зауставити трку у наоружању без премештања индустријских послова, без распада привреде, трансформишући - Вернер фон Браун ми је рекао: - ратну индустрију у кооперативну свемирску индустрију која ће омогућити, на крају је рекао, већу запосленост. .. више производа и услуга који се могу применити директно на решавање проблема ове планете. Можемо имати здраву планету, која живи у миру ..., са свим културама Земље и са свим постојећим ванземаљским културама у свемиру. То су речи које ми је рекао Вернер фон Браун 1974. године. И, сведочићу пред Конгресом, под заклетвом, о свему што сам рекла, још и много, много више. Хвала вам.

Др Стевен Грир (завршна реч)

Хвала вам пуно свима. Желео бих се захвалити свакоме од сведока и вама осталима за вашу стрпљивост .. Желим нагласити да би сваки од ових сведока могао говорити још 2 -5 сати о томе чему се сведочило. Покушали смо вам дати само један брзи преглед. Имамо и других још 400 сведока. Носио сам ово бреме 8 година, и сада га предајем вама, Американцима и свим људима света ...

"Уследила су питања из аудиторијума. Касније и током наредних 48 сати одржани су приватни сусрети између Др Грира и неколико сведока са многим члановима Конгреса ". Наравно, сви водећи медији су прећутали овај догађај, као и све друго у вези НЛО, што би могло бити битно за реалност у којој живимо. Док су у Америци често потребна само два сведока, да би се неко послао на електричну столицу, све ово, као и више од 750.000 регистрованих сведока виђења НЛО-а и ванземаљаца, само у Америци, још увек није довољно да би се постојање НЛО -а и званично признало америчкој и светској јавности.

Дебата по овој иницијативи пројекта (THE DISCLOSURE PROJECT ) о феномену НЛО у Конгресу САД није одржана никада, како није приваћена иницијатива и предлог, јер ју је одбио надлежни конгресни одбор.

/ Крај /

Napomena : © AkademediasrbijaPodelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP