Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99662
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6609983
Ko je na sajtu?
Imamo 58 gosta na mreži

НЕ РАЗМИШЉАЈ КАО ЧОВЕК


06.06.2011. / Академедиасрбија

Изводи из књиге: "Крион"

превео на српски и приредио Слободан Маричић

Ли Керол, амерички пословни човек који је читав живот био скептик за било шта метафизичко или спиритуално, изабран је од стране једног вишег спиритуалног бића по имену Крајон (Крион) да пренесе људима важне информације за опстанак и развој људске цивилизације на земљи.

Керолов скептицизам је био заправо разлог да буде изабран да пренесе ову комуникацију и информацију људима. Мисли Крајона је Керол пажљиво бележио и коначно сачинио књигу о свему. Његова логика и аналитика учинили су ову невероватну књигу још веродостојнији.

Тражена порука књиге људима је; "Схватите своју суштину. Љубав је шампион свих времена. То је ткиво које повезује цео Универзум. То је тајна ваше" Теорије универзалне повезаности "за којом трагате. Она је присутна почев од ћелијског нивоа, безусловна је, и јединствена. "

Изабрао сам она поглавља и цитате који говоре о многим теоријама и тврдњама које можете наћи на овој страници у овој рубрици портала академедиасрбија.

Сматрам веома занимљив овај пасус кога стављам као уводни за овај прилог.

На 82. страни књиге пише:

"Драги мој, ако мислиш да ово читаш случајно, онда стварно не разумеш како функционишу ствари око тебе иу космосу. Јер те ја Крајон, познајем, али и ти познајеш мене. Ако ти се овде многе речи учине познатим, то је зато што твоје спиритуално "Ја" интуитивно препознаје писање свог пријатеља ... "

"... Ви људи привлачите друге врсте космичких бића. Ви људска бића их заправо храните ..... највише их храните својим страхом. Људи који стално живе у страху су заправо њихова заједничка храна. Они се враћају, владају вашим животом, вуку вас надоле ... у потрази за негативном енергијом која им недостаје. Што више страха код вас, то више хране за њих. Колико год невероватан овај сценарио изгледао, он је ипак истинит.

... Али, ви имате могућност одупрети им се. Победите страх и негативну карму ..........."

Крајон међу мрачне силе које су присутне на планети, помиње још једну цивилизацију о којој смо доста писали, а која је за људе обично невидљива и непозната и која прелази из једне друге у нашу димензију.

"... Ова бића нису свесна ко сте ви заправо и какво је ваше порекло. Ви сте за њих једна од многобојних цивилизација на ниском степену развоја. Али њих привлаче ваше природне карактеристике. Међутим, они знају само за (ваше) ниже вибрације од сопствених, и траже притом информације и одговоре. Ви сте у неком смислу библиотека за њих .........

... Код ових бића постоји неколико оваквих група. Једна од њих тражи информације у вези са емоцијама. Други експериментишу са вашом физиологијом и биологијом. Али ваше емоције њих посебно привлаче, обзиром да их они немају. Зато вас студирају дуго, веома дуго ........

... Емоције су генерално енергија, позитивне емоције иду вама у корист, јачају вашу отпорност и дају вам животну снагу и енергију, а ви сте богати извор том врстом енергије. И супротно, када сте опхрвани негативним емоцијама, то њих посебно привлачи .... Страх, бес, мржња .... Они траже за то узроке и одговоре, знајући да им је егзистенција све више угрожена, јер су некада давно изгубили ову врсту природне енергије. "

Овде је реч о "Сивим бићима" (Греис-има), који су најобимније обрађени уопште у нашој пара-научној литератури. О њиховим подземним базама и лабораторијама на америчком континенту и тајним експериментима уз знање ове земље је било издато више књига и говора у медијима. Дакле "Сиви" нису они од којих можете очекивати нешто добро ...

Поред "Сивих" за вас су посебно опасни "Мрачни" / *

Крајон описује и представнике људима наклоњених ванземаљских цивилизација:

"... Постоје и друга високо развијена бића из далеких димензија. Они су често међу вама, са некима имате најдуже и најближе биолошке везе ........ и то су они који вас посебно воле. Додуше, њихова спиритуалност и научни развој вам и надаље остаје недоступан ... јер ... једноставно, још није време за то. Али су они као и ви. Њихова генетика је иста као ваша. Ви ћете то тешко разумети, али ви сте њихово семе, ваши далеки преци, истог корена. Они долазе са сазвежђа "Седам сестара", са Плејада.

... Иако су се на земљи развила хуманоидна бића доста рано, била је потребна генетска интервенција од стране сличних биолошких бића са друге планете негде из космоса.

И космички путници са Плејада који истражују планете и траже нове форме живота и друге цивилизације су вас давно "пронашли" на земљи. Стога ваша хумана генетика није у потпуности земаљског порекла ... већ припада и тим бићима, која вас посматрају већ еонима. Њихова ДНК је тада вама била потребна да направи ону кључну разлику у свести између звери и човека. То је она "недостајућа карика - веза" коју ваша наука не успева пронаћи у вашем развоју. "

То је права истина о вашој еволуцији ... .... Оно што ви данас мислите је погрешно ... ....

Питање: Шта то значи да ми живимо у "дуализму"?

Одговор: Ви сте високо спиритуална бића која су "прерушена" у једноставна, биолошка, физичка бића. Ово је основа за "дуалитет". Ви сте у ствари два бића. Ваше стварно "Ја" је спиритуални ентитет са знањем и моћи. Ваша хуманоидна шкољка је "фантом - привид". Иронија је што ви видите фантома, као нешто стварно, а стварно - спиритуално "Ја", као фантомско. Штавише, многи од вас га уопште и не виде!

Питање: Колико су прецизна Нострадамусова пророчанства?

Одговор: Његова пророчанства су била прецизна у периоду од преко четири стотине година. Међутим, његов рад сад можете заборавити. Нова енергетска вибрација мења вашу будућност и његова предвиђања. Нострадамусовe скице ваших континената и обала у 2001. години су већ постале различите. Мапе Хопи индијанаца су такође различите, али предивиђања Хопи индијанаца су јаснија, иако су они своје визије имали још много пре Нострадамуса.

Питање: Прве цивилизације на Земљи, Лемурија, Атлантида?

Први људи који су добили душу (спирит) живели су јако, јако давно. Ви данас немате никаквих доказа о овој вашој првој интелигентној цивилизацији. Једног дана у будућности, када на површину Земље испливају докази о њеном постојања, ви ћете бити одавно ван ове планете. Након њих, је дошло доба Лемурије и Атлантиде које је било посебно узбудљиво. Развијена наука и спектакуларна открића. Земља је била довољно стара и стабилна да "наш систем" започне.

Тада смо створили "Комору Креације" када је установљена листа свих бића која ће делити ову планету. На површини и испод ње. Све је учињено у љубави и са великим очекивањима. Такав је био случај на многим осталим планетама, али ваш "случај" је ипак био посебан. Разлог: ово је била једина планета "слободног избора". Међутим, духовни "штит" ваше планете је био исувише растегљив. Духовне лекције се нису училе, већ је свако добијао одговоре на питања. До просветљења се долазило лако, али се није знало шта оно представља. Стога је било потребно кориговати развојни пројекат и систем напретка. Цивилизације Лемурија и Атлантида су нестале услед међусобног сукоба. Уследило је кратко ледено доба. Планета је магнетно балансирана. Дуалитет је појачан. Карма је била присутнија више него икада. Само појединци су били свесни спиритуалности ... Ово је ваше време сада. Платили сте за њега хиљаде година реинкарнација вашим спиритуалним радом и напретком. Искористите га.

Питање: Зашто наши научници не могу видети никакве доказе о ранијим и садашњим - овим космичким активностима?

Одговор: Не могу вам открити информације како премостити ваш дуалитет, јер би то ризиковало вас процес учења. Ипак, могу вам рећи да нека од бића када напуштају Земљу, остављају траг иза себе. Покушајте наћи интензивне и необјашњиве гама зраке.

(Ова је књига је прво издање имала 1993. Године. Годину дана касније читамо у " Science News"

" : "Као петарде у ноћи, гама - зраци ослобађају море високо-енергетских фотона. Ови одсјаји радијације спадају у најмистериозније феномене у космосу. Нико још није пронашао извор овог зрачења и непознато је да ли оно потиче из наше галаксије или из даљих космичких дубина. "

Такође "Grand Rapid Press" преноси из Вашингтон-а: "Мистериозна емисија високо френквентних cтpуja, извирући негде близу земљине површине је забележена из сателита креиранoг да проучава нуклеарне експлозије на земљи. Амерички сателит" Blackberd "из Лос Аламос National Laboratory је од свог лансирања у орбиту, забележио преко 100 зрачења у близини земље која нису описана нигде у научној литератури ", тврди истраживач др Дан Холден.)

Питање: Када би се ти појавио пред председником САД, шта би тражио од њега?

Одговор: Тражио би од њега да јавности саопшти истину о педесетогодишњој документованој историји о посетиоцима које сте имали са других планета. Додуше, ни он не зна комплетну причу. Али бих му рекао да је светска нација спремна за истину, чак и за негативне делове. Морале би се предочити јавности све слике и комуникације. И онај срамотни део о грозним експериментима са људима. У противном у следећих двадесетак година ће се комуникација и сусрет са ванземаљцима десити директно. А тада ће гневна јавност сазнати да је елита задржавала истину, већи део не само овог и прошлог столећа, већ и током историје и држала је у тајности.

Питање: Реци ми нешто што би желео да нам саопштиш .... штa мислиш битним, без да те ја питам.

Одговор: Мудро питање. Збиља, како да ме питате нешто о нечему што још не знате?

Врло узбудљив феномен се тренутно догаа на Земљи. Реч је о "Новом семену живота". Група младих људи, чији број не желим открити, носи у себи потенцијалну промену у генетском коду за људску расу! Рођени су између 1978. и 1982. Ко су они? Земаљски шамани их могу препознати без проблема.

Питање: Реци коначно ко су наши преци из космоса?

Одговор: То није тајна и то је људима доступно већ дуже време. То су како рекох ваши блиски суседи из сазвезђа који називате "Плејаде". Они су ваши директни биолошки преци, и припадају вашој фамилији или ви њиховој, како год желели. Ово ће остати контроверзно питање до краја, будући да су и они у процесу просветљења. Али они су испред вашег интелектуалног и спиритуалног статуса за око 250.000 земаљских година. Њихове лекције се више не састоје у учењу из закона карме, али још увек остају у људском облику. Имају рођења и смрти, али су прошли кроз све космичке тестове. Најважнија им је функција техничка и биолошка помоћ другим цивилизацијама (ткзв.генетски инжињеринг). Често вас посећују, али су уздржани у информацијама које вам дају, јер се од вас очекује да их ви сами откријете, у свом линераном времену ,........... и да добијете заслужену награду.

Питање: Реци нам нешто о људској историји на земљи.

Одговор: Ваши корени иду далеко 300.000 година уназад. Међутим, информације у вези људи - хуманоида су старе само 100.000 година. Разлог? Ако идете дубље у прошлост, онда ћете студирати људе, који не припадају вашој врсти. Њима се промена десила у ДНА која је одредила специфични тип врсте. Пре вашег сдашњег, дешавао се другачији развојни сценарио.

Питање: Како изгледа структура Универзума?

Одговор: Структура космоса не наличи на вашу планетарну структуру коју сте замислили. На овој планети људи имају хијерархијску организацију ... која се заснива на моћи и контроли. Универзум и његове становнике, безброј различитих цивилизација не интересује ни моћ, ни контрола маса. Тај његов облик ви себи још увек не можете представити ....... али Космос је заснован на љубави и сврхи постојања. Они који су даље од центра универзума, нису мање вредни и важни. Напротив. Они се заокрећу споља заједно са космосом и ... постају центар.

Питање: Ко је твој надређени?

Одговор: Немам га. Оно што је добро за целину, добро је и за мене. Нема незадовољства и побуна, унутар структуре постоји само љубав и космички баланс.

Питање: Ко те створио?

Одговор: На ћелијском и атомском нивоу моје структуре - је енергија. Али, ми, моја врста нисмо били одувек овакав исти ентитет. Једног дана ћу престати да постојим у овом облику. А, онда, опет, можда ћу постати исти као досад или нешто слично вама али на вишем степену. Енергија је неуништива, зато ћу увек бити нека форма енергије. Целина се никад не мења, а број делова остаје увек исти .... Крајони долазе из Сунца унутар Сунца, из велике централне области. Из Примарне Креативне Снаге.

Питање: Постоји ли нешто на атомском нивоу, што досад нисмо открили?

Одговор: Да. Једна од најинтересантнијих појава коју ћете открити у будућности биће "близанци". Они се крију у атомској структури и бићете тотално забезекнути када је први пут забележите. "Близанци" су пар атомских честица који у потпуности мењају све ваше представе о времену и простору. Они се увек налазе у пару. Када се стимулишу правилно, они се увек и крећу у пару. Када их одвојите они ће се и даље кретати на исти начин, у истом смеру. Без обзира колико били удаљени један од другог, њихово кретање остаје увек идентично. Чак и ако једну честицу - једног од њих лансирате изван Сунчевог система, и даље ће се кретати као један. Они остају заувек пар. Неуништиви су.

Ако једног енергетски трансформишете, онда се исти процес (независно од нас) одвија и на другом. Проналазак "близанаца" ће вас натерати да преиспитате своје идеје о простору и времену. Између осталог, близанци не следе "закон" о највећој брзини која је равна брзини светлости. Открићете да постоји много већа брзина него што можете измерити. Тренутна комуникација међу "близанцима" је у ствари основа за комуникацију у читавом космосу. Путем њих "Универзални дух" комуницира са свим ентитетима у свемиру.

Питање: Шта урадити са нуклеарним отпадом?

Одговор: Ваш нуклеарни отпад је ваша највећа опасност. Сада, док ово читате, мали амерички градић чије име почиње са словом "Х", је највећа потенцијална опасност за свет. Она ће се и остварити катастрофом наставите ли да је игноришете. Није решење склањати отпад на дно океана или језера. Стварни одговор је очигледан. Нуклеарни отпад мора бити неутрализован. Примените своја технолошка знања, окрените се микро-организмима, повећајте им број и ефикасност и. ...... они ће појести ваш отпад.

(Које ли "случајности". Мој тренутни пројект у фирми је стварање система за пречишчавање воде у индустрији, од нафтних и масних супстанци ... коришћењем микроба. Микроби се хране нафтном супстанцом и, када остану без хране, умиру и разлажу на воду и угљен диоксид.)

Питање: Како ми можеш објаснити чињеницу да је наша Планета у "линеарном времену", а космос увек у временском "сада"?

Одговор: Замисли железницу чија се пруга простире у огромном кругу. Мала локомотива представља тебе. Увек си у покрету, једнаком брзином, линеарно се крећући напред. Ми, космичка бића, стојимо у центру круга, посматрајући те како пролазиш кроз своје линеарно време. С обзиром да је Космос изградио твоју пругу, Он тачно зна где твоја пруга иде, и који ће се крупни догађаји дешавати и када.

На пример, ми знамо колико ће ваше Сунце трајати, када ћете се сударити са појединим космичким телима и сл. Ти су догађаји, узгред речено, далеко испред вас. Дакле, ми стојимо у средини, посматрајући ваше кретање. У сваком моменту можемо се окренути лево или десно и видети вашу прошлост или будућност. Ето на тај начин ми можемо бити у статичком "сада" док сте ви у кретању, у "линеарном времену". Оно што ми не знамо је шта ћете ви урадити са том локомотивом, коју смо вам ми изградили. Колико ћете вагона додати или одузети? Које боје ће локомотива бити? Да ли ћете се сами уништити? Да ли ћете је чистити и оправљати, или одлучити да је возите док вам не стане? Да ли ћете је учинити ефикаснијом и повећати јој брзину?

Све ове ствари зависе од ваших одлука. Значи, с једне стране постоји глобални сценарио, али ништа није предодређено за вашу индивидуалну будућност. Она је у вашим рукама. Али, глобална будућност, је у нашим. Јер, ми смо изградили пругу и знамо где (вас) води.

---------------------------

/ * "Мрачни"

Овде је, наравно, реч о рептоидима о којима смо писали у више наврата. Мноштво литературе осветљава њихову активност на нашој планети у последњих неколико хиљада година. Доктор Кортни Барун (Courtney Brown), директор " Farsyght Institute ", Вашингтон САД, је у својим књигама ("Cosmic Eksplorer " and " Cosmic Voyager") поближе описао њихову културу, намере, хијерархијску структуру. Дејвид Ајк (Devid Icke) је у својим последњим бестселерима (" The Biggest Secret " и " Childrn of The Matrix") разголитио ове мрачне снаге и њихове методе контроле над људима, откривајући фантастичну мрежу глобалне манипулације која траје од доба Сумера и Вавилона до данашњих политичких лидера и краљевских фамилија.

Кастанеда говори о њима као о "Космичким зверима". Филм "Матрикc" прави згодну асоцијацију на супериорну цивилизацију, која користи животну енергију људи као извор хране. Море других независних, старих и нових докумената, покушава објаснити зашто човек креира цивилизацију страха, ратова и грамзљивости. Очито да је све дириговано из неких тајних, масама непознатих центара земаљске и ванземаљске моћи.

/ Изводи из књиге: "Крион" " Cryon- Don't think like a human ! ", aутора Ли Керола ( Lee Carroll /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP