Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121672
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6889679
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

STVARANJE NADLJUDI


10.04.2010. / Akademediasrbija

Batler, (Butler W.E. 1898 1978) je britanski istraživač paranormalnog, koji je radi ličnog prosvetljenja studirao medju hindu spiritualnim učiteljima u Indiji izmedju pedesetih i šezdesetih godina, a potom napisao nekoliko knjiga o različitim parapsihološkim fenomenima.

Njegova poslednja knjiga “Kako čitati auru i koristiti psihometriju, telepatiju i vidovitost” je veoma interesantan i redak praktičan vodič za razvoj parapsiholoških moći. “ Pre oko 12 hiljada godina zemlja je prolazila kroz period, kada su civilizacije Mu-Lemurija i Atlantida , zajedno živele u blagostanju preko 20 hiljada godina. Smatra se da su preci jedne od ove dve civilizacije došli iz kosmosa iz sažveždja Sirius, da bi se docnije izdvojila dva naroda. Izmedju ove dve napredne civilizacije počele su medjutim odredjene nesuglasice, ali prema njemu nema čvrstih dokaza o medjusobnom sukobu, pa tako nije uopšte poznato, kako su iznenada ove dve civilizacije nestale.

Batler ne isključuje mogućnost da je zemlja doživela neku prirodnu katastrofu, naprimer zbog udara nekog meteorita, bliskog prolaska neke komete ili jedne od preteranih sunčevih eksplozija protuberance, koji su uništili sve živo na zemlji, sav biljni, životinjski i eventualno ljudski svet.

Metode razvoja viših spiritualnih moći pisao je dalje Butler su poznate čovečanstvu od drevnih vremena kroz dokumenta i artefakte pomenutih i drugih starih civilizacija, ali su oduvek bile strogo čuvane i poveravane samo onima koji su to zasluživali, jer bi u protivnom zloupotreba tajnih znanja dovela do haosa i destrukcije. Zato je postojala potreba za ekskluzivnošćuu i tajnovitošću...", piše Batler. "Nacisti su u Trećem Rajhu ozbiljno planirali uspostaviti, praktično stvoriti “Arijevsku rasu”, za koju su još tada prema DNK analizama osnovano mislili da vodi poreklo od vanzemaljskih civilizacija. Želeli su ovladati magijskim i parapsihološkim moćima za koje su verovali da su ih neka nordijska plemena imala, pre konverzije na hrišćanstvo, kao i neka plemena u Indiji i grupe na Tibetu.

U specijalnim domovima i školama (Lebensborn-Semeništa ) elitni SS ovci su kroz strogu genetsku selekciju sa mladim devojkama dobrovoljcima takodje biranim po izrazitim fizičkim i duhovnim prednostima, započeli stvaranje fizičko i intelektualno dominantne rase, koja je trebala zavladati svetom. Program budućih škola je trebao zameniti racionalno rezonovanje sa magijskom intuicijom, neosetljivošću na surovost i etički odnos koji je trebao da ide iza čiste energije snage uma i tela”, piše izmedju ostalog Batler.

( "How to Read the Aura and Practice Psychometry, Telepathy and Clairvoyance")


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP