Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99668
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6610032
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

ПОСЛЕДЊИ ЈЕ ТРЕНУТАК ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ


11.06.2011. / pee-Академедиасрбија

Pалф Еперсон

Ако се људи под хитно не пробуде и не схвате каква се опасност надвила над човечанством, цивилизација коју познајемо биће уништена и замењена Новим светским поретком – системом у коме неће бити породице, приватне својине, државе, религије...упозорава у разговору за „Алтернативне вести“ Ралф Еперсон, аутор бестселера „Невидљива рука“, „Нови Светски поредак“ и „Масонерија – завера против хришћанства“.

Све три књиге су преведена на српски језик, а највећи успех доживела је „Невидљива рука“, коју је овај амерички историчар написао пре више од 25 година.

– Када сам објавио ту књигу веровао сам да је посреди завера међународних банкара. Међутим, наставио сам да истражујем феномен Новог светског поретка, па сам тако написао још три књиге, јер сам у међувремено дошао до сазнања да је завера много већа и опаснија него што сам мислио. На сву срећу, још нису постигли крајњи циљ јер, колико сам приметио, они из неког разлога користе стратегију – два корака напред, један уназад.

А који је крајњи циљ?

Крајњи циљ је успостављање Новог светског поретка. То ће бити једна потпуно нова цивилизација, скроз другачије од ове у којој данас живимо. Биће то свет у коме неће бити места породици, приватној својини, религији, државама…Баш као што је Карл Маркс описао у „Комунистичком манифесту“ још 1848. године.

На који начин то можемо да спречимо?

Већ 50 година се бавим истраживањем ове завере и увек сам се залагао за борбу моралним средствима. Никада нисам био присталица револуције, јер ја ово доживљавам као моралну битку. Да бисмо спречили успостављање Новог светског поретка, морамо бити високо морални. Јер, ова завера нема ни трунке морала. Заправо, њихов циљ је да у потпуности елиминишу сваки облик морала из друштвеног живота. Једноставно, они желе да сваки човек сам за себе одлучује шта је морално а шта неморално. „Чини шта ти је воља и то ће бити целина закона“, написао је сатаниста Алистер Кроули 1904. године. То је њихов циљ.

Не води ли такво понашање у анархију?

У неку руку да. Али ја бих то назвао контролисаном анархијом. Ево како они резонују: ако укинемо приватну својину, неће имати шта да се украде. Ако нема шта да се украде, нема потребе за полицијом, судством, затворима. Ако убиство није злочин, јер не постоји морални апсолут, односно заповест која каже „Не убиј“, онда опет нема потребе за полицијом, судством и осталим државним институцијама које би то санкционисале. Ако нема породице, онда нема ни развода, злостављања деце и слично. Ако нема развода, бракоразводних парница или злостављања деце, онда нема ни потребе за државним институцијама које би се тиме бавиле.

Да, али кад Ви ово кажете, људи ће рећи да се бавите теоријама завере, да сте параноични…

То ми говоре од 1962. године. Људи, једноставно, не желе да верују доказима. И ја их разумем. Тешко је поверовати да неко има намеру да уништи постојећу цивилизацију и замени је Новим светским поретком. Али, исто тако људи у Русији, почетком 20. века, нису веровали да постоје снаге које хоће да успоставе комунистички, тоталитарни поредак, па им се то ипак догодило 1917. године.

Шта Србија, и остале мале државе, могу да учине да им се тако нешто не догоди, или не понови?

Кључ је у едукацији. Овде смо да бисмо учили. Сви смо ми ђаци који се налазе у највећој школи на свету. Свака зграда је учионица, а свако од нас мора да постане учитељ и да, када схвати да постојање глобалне завере није никаква фикција већ сурова стварност, то пренесе осталима. Ако то не будемо радили, завереници ће сигурно победити. Знам да ће бити тешко убедити људе да је све ово истина. Али, запитајте се, шта ако се на крају испостави да јесте? Тада ће бити прекасно да се било шта предузме.

/  Copyright © 2011. Алтернативне вести Уредништво /




Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP