Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234919
Ko je na sajtu?
Imamo 97 gosta na mreži

DONOSIOCI NOVOG SVITANJA


12.07.2011. / Akademediasrbija

Učenje o Plejadancima
Originalni naslov : Bringers of the Dawn
Teaching from the Pleiadians
Autor: Barbara Marciniak
Prevod: Tina, Boris, Sophia, Crystal Dream i Bubastra
Izvor : Galaksija.com
Priredio na srpskom : Slobodan Maričić

Ova knjiga je napisana iz više stotina sati čanelinga Barbare Marciniak sa grupom spiritualnih bića iz sazveždja Plejade, koji su stupili sa nama u vezu kako bi nas informisali i pripremili za novi stepen evolucije ljudske rase. Ako ste otvorenog uma i niste fiksirani na ovaj sistem verovanja funkcionisanja ljudskog društva, dobićete odgovore na mnoga pitanja koja često postavljate sebi i razloge za novi život.

Ko su “Izaslanici iz jednog drugog vremena”

Uvod

Mi smo Plejadanci, jedan energetski kolektiv i dolazimo iz vaše budućnosti. Iza nas je duga istorija. Naši preci su došli iz jednog svemira koji je već iskusio svoj završetak. Vi sada živite na jednoj planeti koja se upravo nalazi pred završetkom jednog ciklusa, a mi smo tu da vam pri tome pomognemo. Ova transformacija se najavljuje već eonima. Ovo što se sada dogadja na zemlji odraziće se na celi svemir. Završetak ovog ciklusa znači da ćete vi shvatiti ko ste vi, da bi mogli nastaviti ovaj fenomen.

Naši preci su spoznali da je Pra- Stvaratelj uzrok svega, odnosno da je uzrok svega iskustvo Pra-Stvoritelja kroz vreme. Oni su spoznali i svoju pravu iskonsku prirodu, a to je Moć stvaranja. Kad su to spoznali, shvatili su da smo Mi svi Stvaratelj . Kao i uvek, kad jedna kreacija dodje do kraja svog puta, naši preci su imali izbor da se vrate ka Pra-Stvaratelju – na jedan viši nivo ili da se jednostavno kreću dalje. Oni su se odlučili da dodju u ovaj svemir , jer su spoznali da ćete i vi – naši prapreci jednog dana biti spremni za završetak ovog ciklusa.

Naši preci su bili jedni od originalnih stvaralaca života planete Zemlje, stvaralaca koji su sa puno umeća i ljubavi “sejali” svetove i civilizacije po svemiru. Zbog njihovih kvalifikacija, voleli su kreirati svetove, baš onako kako dirigenti vole dirigovati orkestrom. Naši preci su takodje i Vaši preci, i mi vas rado zovemo našom “starom porodicom ”, što vi zapravo i jeste. Naši preci su dali delove svoje DNA originalnim stvaraocima Zemlje i ta DNA je postala deo čovečije genetike.

U jednoj verziji našeg “sada” postoji jedno mesto tiranije i nemira. Mi smo videli verovatne i moguće verzije zemljine budućnosti u kojima vlada ista takva tiranija i haos. U trodimenzionalnoj stvarnosti vreme je jako krivo razvučeno. Vi verujete da se vreme meri u sekundama. Vreme je puno kompleksnije nego što vi možete zamisliti. Vreme zapravo kodira informacije i igra se s njima. Zbog toga se vi možete istovremeno kretati u različitim realitetima – ako vreme rastegnete, savijete, okrenete, uvrnete. Vi možete takoreći, skočiti na jednu eliptičnu liniju i doživeti bezbrojne realitete, jednostavno krećući se na toj elipsi i otkrivajući da vreme nije ništa “čvrsto”, kao ni stvarnost.

Kao što stvarnost nije čvrsta niti determinirana, tako nije ni budućnost determinirana – mi upravo zato vidimo sada tu mogućnost, da promenimo “mogućnosti za budućnost” za jednu mnogo pozitivniju budućnost civilizacije na Zemlji.

Mi želimo ponovo doneti svetlost na Zemlju i dovesti Zemlju do njene prvobitne svrhe postojanja, a to je da postane veličanstveno intergalaktičko sedište za razmenu svih informacija. Tako smo pošli „nazad“ u vremenu, da posadimo “seme” koje će izazvati promenu na bolje. Ova promena neće uticati samo na ljude i Zemlju, nego na celu budućnost, našu sadašnjost i čitav svemir.

To su za vas fantastične novosti. Vi ste inkarnirani na Zemlji u mestu i vremenu u kojem sledi značajna evolucija. Jedan veliki skok u razvoju će se desiti uskoro i vi ste tu da sudelujete u njemu. Vi niste sami i prepušteni sami sebi, jer puno drugih “energija” dolazi da sudeluju takodje u tom velikom projektu.

Oko Zemlje se sada skupljaju “matični brodovi” koji služe kao transformatori energije. Na Zemlju dolaze svetlosna i informativna zračenja od starih i prastarih zvezdanih sistema, koji su sa vama u interakciji već eonima i ova zračenja svetlosti odnosno zračenja informacija su usmereni direktno na Zemlju. Kada se ove informacije šalju prema Zemlji, ljudsko telo mora biti u mogućnosti primiti to zračenje, potrebno je da ga transformiše i prosledi dalje svima drugima oko vas u vašoj okolini. Mnogi od vas će uspostaviti direktnu telepatsku vezu sa tim «matičnim brodovima» i vi onda će pojedinci moći da primaju razne informacije po želji.

Ovo što sada sledi na Zemlji je jedna evolucija super-svesnosti, i vaša evolucija će dostići najveći mogući spiritualni aspekt vašeg bića. Ne brinite se kako ćete vi postati to super-svesno biće, jer vi to ustvari već već jeste, vi se samo morate toga “setiti” - probuditi.

Od vremena “Harmonične Konvergencije” (1987) gusti kosmički zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okružena razređuju se i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardovani pozitivnom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povećava, u onolikom stepenu koji ste vi to u stanju podneti.

Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada će vam se učiniti kao 10 godina koje ste proživeli u prošlom stoleću. Potrebno je da osetite koliko ste već do sada postigli u svom ličnom razvoju i osetite ko ćete biti ako i dalje nastavite tim tempom razvoja. Biće vam kao da ste živeli sto godina u jednoj deceniji.

Vi ćete biti preplavljeni dubokim davnim sećanjima kao i mnogim drugim stvarima. Mnogi od vas će putovati svemirskim brodovima u razne delove sunčevog sistema. Dok vi sada ulazite u “Doba Svetla”, otvoriće vam se mnogi novi svetovi o kojima niste ni sanjali da bi mogli postojati.

Vi ste se kretali kroz mnoga razvojna doba: kameno, bronzano, gvozdeno, industrijsko, informatičko. Kroz sva ova doba učili ste lekcije o sadjenju, kultivisanju, uzgajanju životnih oblika - jednostavno o svim mogućnostima manifestacije života u trećoj dimenziji.

Sada se bliži jedan veliki prelaz, jedan dimenzionalni pomak, kroz koji se gustina treće dimenzije smanjuje, tako da ćete se moći kretati u više dimenzije u kojima ljudsko telo nema takvu materijalnu gustinu .

Svi mogući odgovori na vaša pitanja su „zakopani“ duboko u vama. Pitanja koja vam sada naviru u vašu svest, dolaze u vašu svest da bi vi našli odgovore na njih u vama samima. Da bi vi dobili te odgovore, vi morate kao prvo verovati u to da su sve informacije zaista skrivene negde u vama.

Čovečanstvo uči sada jednu veličanstvenu lekciju. Ta lekcija je u tome– da vi spoznate vašu božanstvenost, u smislu vaše povezanosti sa Pra-Stvoriteljem i sa svim što postoji. Dakle lekcija je da je sve povezano i da ste vi deo svega toga.

Postoji nebrojeno mnogo kultura i društava u prostorima svemira i ove kulture i društva su od samog početka dolazili i na vašu planetu i odlazili. Ne samo mi - Plejadanci – koji smo došli da vam pomognemo, jer smo mi samo jedna grupacija. Tu su mnogi drugi i svi su oni tu iz različitih razloga. Većina ih je tu zbog podizanja nivoa vaše svesti, ali mnogi su tu i iz drugih ne baš dobrih razloga.

U vašoj istoriji , vi ste se kretali kroz mnoga važna razdoblja i mnogi od vas su još pre mnogo eona dobili mogućnost, za rad sa višim entiteima i upoznaju Zemlju i rade na Zemlji.

Upoznati ste sa teškoćama kroz koje je Zemlja prolazila, kao naprimer, koliko puta su se Zemljina kora i kontinenti pomicali i koliko puta je civilizacija bila u nevolji i koliko je puta došla neka pomoć „sa neba“. O tome postoje zapisi u vašoj istoriji.

Informacija je tada bila iskrivljena, kada ste one koji su došli s neba i koji su vam pomogli u vašem razvoju pretvorili u bogove. Kao deca koja idolizuju svoje roditelje i odrasle jer mogu nešto što oni ne mogu, vaše društvo je pretvorilo u bogove one koji su bili samo tehnološki razvijeniji i koji su mogli raditi stvari koje vi niste mogli.

Vi ste tu sada i ovde u vremenu i prostoru da promenite upravo taj koncept, taj način na koji nastaju takva verovanja.

Trodimenzionalni svet je svet velikih izazova, u kome nema ograničenja. U tom fantastičnom svetu bez ograničenja, kroz taj proces bez ograničavanja vi učite da ste vi zapravo deo PraStvoritelja i da je i PraStvoritelj taj koji takođe oseća to iskustvo.

VI ste veličanstveni članovi „porodice svetla“ sa zadatkom da kreirate promene , napredak, da pomognete pri prelazu na viši nivo, a ljubav je pri tome ključni element.

Ceo Svemir se sastoji od ljubavi. Sadašnja tehnologija i nauka na Zemlji će se moći razviti još samo do jednog odredjenog stepena , jer čovečanstvo još uvek ne razume – da je sveopšta ljubav neophodno potrebna.

Energija može poprimiti sve moguće forme kreativnosti osim ljubavi , ali kad pri tome nije ljubav već je osnovni motiv pohlepa ili mržnja, ili bilo koja druga negativna emocija koja ne teži prema „svetlu“, može se napredovati samo do odredjenog stepena razvoja.To je upravo slučaj sa vašom civilizacijom.

Za takav negativni stepen vibracija (razlozi vodjeni npr. mržnjom ili pohlepom) na raspolaganju je samo jedna ograničena mera informacija. Za one koji su u stanju da osećaju ljubav, i to ljubav prema svemu postojećem, njih su sve mogućnosti napretka neograničeno otvorene.

Vaš kosmički zadatak je vratiti nazad na zemlju koncept „Svetla“, koji je koncept „Informacije i koncept Ljubavi“ – koji daje kreativnost. Za ovakav plan su potrebni upravo „odmetnici“ kao “Porodica Svetla”, da dodju u sistem koji je eonima bio pretežno mračan i da izazovu pozitivne promene.

Mi smo takođe odmetnici, kao i Vi. Naš vlastiti sistem takođe zahteva transformaciju. Mi smo inicijatori i delujemo kroz “Porodice Svetla” u raznim sistemima – da bi tako promenili i naš vlastiti sistem. To je naša misija.

Ako Vi sa ljubavlju i odgovornosti podižete svoj nivo svesnosti, to i nas hrani, ojačava nas i širi i našu svest, tako da se i mi možemo dalje razvijati. Tako da - kako smo mi prijatelji i pomagači vama , vi pomažete nama na isti način.

Gde će vas odvesti ova promena? Mi želimo da vi postanete kvalifikovani da stvarate i oblikujete svesno druge svetove. Vi se sada pripremate da date vašu “žetvu” – vaš napredak dalje, da pripremite seme i da budete kosmička vrsta koja će biti posejana u mnoge nove svetove koji se upravo formiraju. Zato jer su u vašem sećanju skrivene informacije o tome šta se sve stotinama hiljada godina dešavalo na Zemlji, vi ćete biti sposobni da učite druge i da svesno održavate pravac u kojme će se ti novi svetovi razvijati.

Vi upravo sudelujete u jednom grandioznom projektu. Svi ste vi želeli doći upravo do ovoga nivoa u ovo vreme na ovo mesto. Bili ste sigurni da ćete u tom planu uspeti.

Osim toga, pre nego što ste stigli dovde , bilo vam je rečeno da ćete dobiti svu moguću pomoć koju budete trebali, na raznim ključnim tačkama vašeg razvitka, razni entiteti će doći i aktivirati vas i podsetiti vas, ali ne i odraditi vaš posao za vas.

Mi smo upravo jedni od tih Aktivatora , mi smo taj katalizator jer kada vi čujete reč “Plejadanci”, vi osećate neku kosmičku povezanost, jer vam mi pružamo podršku da otkrijete vaše sopstvene mmogućnosti, skrivene informacije, vaše sopstveno znanje. Dok radimo s vama, naša namera je da se vi setite ko ste vi , tako da vi sami otkrijete izvor vaše sopstvene inspiracije. Mi želimo da vi budete sami sebi najveća inspiracija .

Ako to dostignete i postanete sposobni da tako živite, postaćete inspiracija za sve druge vrste u vašoj okolini, za sve druge sa kojima se srećete i tada ćete uistinu živeti vaše vlastito svetlo, a to je nešto izuzetno i posebno.

Mi smo tu iz naših razloga, vi ste tu iz vaših razloga i mi svi smo tu da bi evoluirali zajedno i stvorili novu kosmičku vibracijsku frekvenciju. Mi želimo raskinuti vaše stare obrasce verovanja koji na nas sve gledaju kao na razdvojene individue. Mi želimo kreirati jednu igru zajedništva i saradnje, dajući vam informacije koje prodiru do srži vašeg bića, do vaših najdubljih sećanja i emocija i donose vam nove informacije , bez obzira na to u šta ste i koliko dugo do sada verovali.

Mi, grupa bića iz sazveždja Plejade na samom rubu Mlečnog puta koja razgovara s vama, imamo nameru da popunimo i našu vlastitu „biografiju“ sa novim i interesantnim iskustvima.

Kad smo vam se prvi put počeli obraćati u 1988 godini , naša grupa se sastojala izmedju 50 do 75 bića sa Plejade , neki od njih u fizičkom , neki u spiritualnom obliku. Naš broj je konstantno rastao i ovaj naš kolektiv se sada sastoji od oko 100 bića iz različitih sistema. Nas sada može zvati „Plejadanci Plus“. Ima i onih u našoj stvarnosti koji ne veruju da mi možemo postići sve to što nameravamo postići s vama. Oni smatraju da reskiramo previše, pa ipak napeto prate šta će se dogoditi.

Neki ljudi u vašem sistemu sa kojima smo komunicirali veruju da smo mi ovde prisutni i da plasiramo neke informacije da širimo strah, ali mi to ne vidimo tako.

Mi ne želimo nikoga od vas da plašimo: ali mi vas jednostavno želimo informisati šta vam predstoji. Ako sedite u tamnoj sobi i čujete čudne zvukove, to može biti zastrašujuće. Ali ako upalite svetlo da vidite šta stvara te čudne zvuke, onda to više nije tako strašno. Mi želimo da budete dobro informisani – da spoznate sve sa čime imate posla sada i u budućnosti. Svetlo je informacija, ingnorisanje informacija i istine je tama. Mi želimo da vi radite uz svetlost, a ne u mraku.

Mi radimo s vama, jer želimo proširiti i našu vlastitu svesnost u pravcu više slobodne volje i izražaja. Isto kao što je vaš posao da promenite sistem u kojem se vi nalazite, tako je i naš zadatak i cilj da promenimo i unapredimo sistem u kojem se mi nalazimo. Mi dakle tu takodje imamo svrhu i smisao. Kao što smo rekli, mi dolazimoiz vaše budućnosti i imamo u izvesnom smislu – pune ruke posla. Mi trebamo vas, kao što vi trebate nas. Vi, kao članovi “Porodice Svetla” možete implementirati fantastične nove mogućnosti u lancu mogućih realiteta, koji će implodirati u vašu stvarnost u sledećih 20 godina od sada, zato jer Vi fizički živite na ovoj planeti.

Zbog toga ste vi - ti koji će proći kroz transformaciju. Sve što vi radite ima uticaja i na nas. I sve što se sada dešava sa planetom Zemljom, ima uticaja na nas.

Mi smo tu da vam pomognemo, da vas učimo i da se mi sami razvijamo, dok idemo zajedno kroz ovaj proces. Mi vam dajemo našu verziju pogleda na stvari, kako stoje kod vas i u svemiru samo da bi se vi podigli na jedan viši nivo svesti.

Mi ne želimo reći da je ta naša verzija – kompletna istina. Naša učenja imaju cilj, a naše informacijske priče-razgovori su tako koncipirane, da vas podignu na jedan viši nivo svesti. To je dakle naša namera.

Reči koje mi biramo i koncepti razvoja o kojima mi pričamo su „ključ“ za kodove koji su pohranjeni duboko u vašim telima. Vaša tela čekaju, da pitanja budu postavljena, tako da vi možete ući u rezonancu sa odgovorima koji su u vama, tako da se vaša ćelijska memorjia može početi da se seća onoga što već zna. Za vreme i dok mi vama ovo govorimo, vi ćete se već početi nečega sećati.

Kada vam se obraćamo, mi želimo da proširimo vašu predstavu o stvarnosti, ali nemojte sve što vam mi kažemo shvaćati doslovno. Uvek sledite jednu širu spiralu dogadjaja, koja vam dozvoljava da vidite kompletniju sliku. Ne zaustavljajte se nikada kod naše definicije jedne ideje, jer mi smo tu da proširimo vaš pogled na svet i da prodrmamo „vaše duhovne kaveze“ u koje se sami zatvorili , da bi se aktiviralo vaše stvarno znanje, to iskonsko znanje koje je pohranjeno u vama samima. To je mesto gde su najvažnije informacije i mi moramo da aktiviramo to mesto u vama.

Mi želimo da vam otvorimo projekte i ideje o kojima ćete vi dalje moći razmišljati. Mi vas želimo ohrabriti – da ne ostanete “zalepljeni” na jednoj ideji, i da se upustite u ono od čega još zazirete ili čega se bojite. Shvatite, da kada se suočite sa takozvanim „tamnim“ delovima vaše ličnosti, vi stvarate mogućnost saznanja i oslobodjenja za sve.

Ovo nas vodi nazad do prvog i poslednjeg načela: Misao stvara! Bez obzira u kojoj se situaciji vi uskoro našli, moć vaših misli vas je dovela do tamo.

Takodje, vaše duboko i ispravno uverenje, da misli kreiraju stvarnost , će transformisati vaše iskustvo o celokupnom postojanju života na planeti.

Mi preproručujemo da preispitate svakog ko vam danas sve uvek “jako tačno definiše” i tvrdi da su samo njegove izjave apsolutno tačne. Važno je da čujete što više različitih mišljenja i što više različitih priča. Slušajte sve ono što vam pričaju i vidite kakav je osećaj u vezi sa njihovom pričom, da li vam se čini korisnom za vaše dobro? Da li vas njihove tvrdnje i ideje uzdižu?

Mi vas želimo naučiti, da sami odlučite šta ćete dalje činiti. Mi vam dajemo informacije, ali vi odlučujete šta ćete se njima učiniti, hoćete li ih pravilno iskoristiti, jer Vi ste odgovorni za Vaš život, a ne mi!

Mi smo ponosni na našu ulogu, odnosno na to da vas informišemo o mogućim projektima i dajemo ideje. U načinu na koji mi vama prezentiramo te najrazličitije informacije ima i senzacionalizma i esencijalne istine. Bilo kako bilo, ono što su naše poruke, sigurno nije jedina moguća informacija i opcija, ona nema kraja i nikad nije apsolutno „zakovana“. Ona je samo jedan fragment, samo jedan mali delić jedne veće kosmičke slike.

Bez obzira na to kakvu vam informaciju dajemo danas , garantujemo vam, da ćemo vam za godinu dana pričati nešto izmenjenu ili jednu drugu priču, jer za godinu dana bićete u stanju shvatiti neke stvari na jedan drugi globalniji način. Tako da će se i naše informacije konstantno razvijati. Vaš zadatak je da nadjete vaš identitet u toj priči, da prepoznate ono što već znate i što jeste , a ne ono u šta želite verovati, ili što vam je neko rekao. Vi morate verovati onom saznanju koje otkrijete u sebi, jer je to znanje vaša direktna veza sa Pra-Stvoriteljem.

Kad se polako počnete sećati vaše uloge u svemu tome, svako od vas će jednostavno sam znati o čemu se zapravo u (njegovom) životu radi.

Vaš zadatak je dakle da se setite i da postavite ponovo vrednost ljudskog postojanja u prvi plan. Vi ste za ovaj život kroz mnoge druge živote bili podučavani i vi niste došli do današnjeg trenutka nepripremljeni. Sve što trebate znati je već u Vama i na vama je sada da se setite svih vaših priprema. Ovo nije vaš korak u neki novi život u kome ćete učiti neko novo znanje jer kao što smo već rekli, ovo je život u kome ćete se početi sve više sećati onoga što već znate,što je u vašim genima pohranjeno u vama, a mi smo tu da vas na to podsetimo i podstičemo. To je najvažniji deo našeg zadatka u ovome.

/Nastavlja se/

Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP