Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99217
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606291
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta na mreži

POZNATI ASTRONAUT PROGOVORIO !


17.04.2010. / Akademediasrbija 

Jedan od najpoznatijih astronauta na svetu Edgar Mitchell , koji je takodje  stupio na mesec, progovorio je o svojim iskustvima sa vanzemaljcima.

Edgar Mitchell, bivši astronaut vodja posade, koja je na kosmičkom brodu "Apollo 14" doletela u orbitu kraj meseca a potom se sa kapsulom spustila na Mesec , rekao je on nema sumnje: „Mi nismo sami, u kosmosu postoje vanzemaljci. On je takođe čvrsto uveren da američka vlada ne želi otkriti stanovništvu SAD i zemlje postojanje drgih civilizacija i vanzemaljaca i održava tajnom sve kontakte koje je do sada imala.

Da nismo sami u svemiru , bivši astronaut Edgar Mitchell je rekao CNN-u prilikom posldnjeg boravka u Washingtonu. Mitchell  je učestvovao u misiji "Apollo 14" 1971. je pozvao vladu SAD i predsednika Barack-a Obamu, da obelodane svoja saznanja o vanzemaljcima i NLO koji redovno posećuju zemlju.            
                             Posada "Apolo14" koja se spustila na mesec. Mitchell sedi desno.
                                                  

Bivši NASA astronaut je igrom slučaja rođen u gradiću Roswellu u američkoj saveznoj državi New Mexico , gde se srušio prvi NLO sa četiri putnika – vanzemaljca . Američka vojska je tada učinila sve što je u to vreme bilo moguće kako bi se prikrio događaj i odvratili svedoci da govore o onome što su videli i što se zaista dogodilo. Mitchell je rekao da nema nikakve sumnje da je pad vanzemaljske letilice u Roswellu bio naš prvi susret za vanzemaljcima i njihovom tehnologijom, rekao je prema Mitchell na CNN. On je do danas bio uvek od zvaničnih vlasti i stručnjaka ocenjen, kao vrlo pouzdana i stručna osoba. Medjutim kada je na TV Mitchell rekao da će uskoro prezentirati pismenu dokumentaciju od nekadašnjih svedoka o tome šta se zvanično dogodilo u Roswellu zvaničnici NASE su dali izjavi da je Mitchell oboleo.

Prvi put je bivši astronaut pre deset godina nakon razgovora u Pentagonu sa neimenovanom admiralom, javno rekao da za dogadjaj u Roswellu postoje nepobitni dokazi kao prvog susreta sa vanzemaljskom civilizacijom. Takodje Mitchell je izjavio da su astronauti u misiji "Apollo 14", imali nekoliko susreta sa NLO koji su pratili let rakete nosača. Pored toga rekao je on, i više drugih misija je imalo bliske susrete sa vanzemaljskim letilicama u kosmosu , koje su se ponašale miroljubivo.

Kao najzanimljivije u istupu Mitchella je izjava da je proba jednog kosmičkog projektila koji su lansirale SAD, a koji je sa atomskom bojevom glavom ogromne snage trebao da eksplodira duboko u kosmosu , neuspela sa objašnjenjem da su se u eksperiment umešali vanzemaljci. Naime kada je data komanda za detonaciju, raketa sa atomskom glavom je prestala da daje bilo kakve signale, kontakt je prekinut i ona je jednostavno nestala u kosmosu, a do detonacije koja je trebalo biti vidljiva sa zemlje uopšte nije došlo.

Predstavnici NASA-e u međuvremenu su izjavili da ova svemirska agencija sigurno nije uključen u bilo kakve manevre skrivanja podataka o eventualnim kontaktima sa vanzemaljcima i da je Mitchell prvi astronat koji je do sada progovorio o tome. Medjutim, sudbina nekoliko američkih astronauta je veoma zanimljiva, čak troje njih su izvršili samoubistva, jedan je postao sveštenik, dok večina drugih živi u potpunoj izolaciji, bez kontakata sa javnošču.

Obama za sada je ostao uzdržan na sva pitanja o ovoj temi, mada je u predsedničkoj kampanji bio jednom upitan za njegov stav o vanzemaljcima odgovorio, da je to tema koja se svakako uskoro mora istražiti, bez obzira ko pobedi republikanci ili demokrate.

/CNN /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP