Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897488
Ko je na sajtu?
Imamo 51 gosta na mreži

SRBIJA VAS SE ODREKLA - TRAŽITE RUSKO DRŽAVLJANSTVO !


28.07.2011. / Akademediasrbija
Slobodan Maričić

Poslednji dogadjaji na severnom Kosovu pokazuju da se Srbija ( srpski režim ) odrekao svoje kosovske braće. Pregovori i sve ostalo sa kosovskim nazovi vlastima su zamajavanja srpskog naroda i predaja svih institucija na Kosovu u šiptarske ruke .

Sumnje nema, Šiptari će pre ili kasnije uz pomoć Amerike i ostalih naših neprijatelja zavesti teror nad Srbima i ostalim nealbancima. Kosovo je izgubljeno i nikada ga više osim silom ne možemo povratiti, kao što nam je silom i uzeto !

To nije malodušni zaključak, već realnost. Tadić svojim izjavama da “Srbija (za Kosovo) neće ratovati” jasno daje signal da Šiptari mogu da rade na Kosovu šta im je volja. To je čista veleizdaja.

Ko je on da govori u ime naroda tako nešto, bez obzira šta narod misli ? Izdajnik ! Uostalom , već je zapaženo da se krize u Srbiji i Srbije sa susedima dešavaju nekako uvek, kada ovaj izdajnik nije tu, nego negde u inostranstvu. Tipično za odbranu: “ Eh da sam bio u zemlji ja bih to rešio....“ Ovaj izdajnik srpskih nacionalnih i svih ostalih interesa izgubio je svaki autoritet medju Srbima u Srbiji i van zemlje, svojim izvinjavanjima i izjavama kojima sramoti Srbiju i naše pretke.

       
                                      Put u EU - put u bolje malo sutra sa Tadićem !
             
Braćo Srbi, prodali su nam i uništili vojsku i svaku mogućnost da časno stanemo na naše granice i pokažemo da smo spremni da se za njih borimo. Policija služi da drži narod u pokornosti tuče ga i maltretira po želji vlasti. I ako bi se podsetili govora čuvenog heroja odbrane Beograda majora Gavrilovića, situacija je unekoliko slična :

„ Braćo Srbi sa Kosova – Otadžbina Srbija vas je izbrisala iz spiska svojih sinova i kćeri, zahvaljujući ovoj prodanoj vlasti. Srpski narod saoseća sa vama, ali nema načina da vam pomogne, patriotska opozicija je nemoćna, u Beogradu po naredbi režima policija legitimiše i hapsi i one koji idu mirno gradom u majcama sa patriotskim porukama, a režim ne dozvoljava da se u srpskom parlamentu govori o dogadjajima na Kosovu.

Srpska pravoslavna crkva se ne oglašava, ćuti, Patrijarh je postao poslušnik režima.  Vladike šuruju sa Vatikanom, zemlja se raspada.  

Šta je činiti da se spase srpski živalj na Kosovu i Metohiji ?

Osim masovnog egzodusa u Srbiju, samo je možda jedna slamka za spas i ostanak na vašim ognjištima: Neka se vaši predstavnici obrate ambasadi ruske federacije u Beogradu i zatraže rusko državljanstvo za sve gradjane koji pristaju na to, po hitnom postupku. Rusija je pokazala da ume da brine o svojim gradjanima, kao što je srpska vlast pokazala da ih sudbina Srba van Srbije ne zanima i kao uostalom ni sudbina srpskog naroda u Srbiji ! Neka svet vidi našu sramotu - sramotu naše vlasti !

Ako Rusija ne pomogne, onda ste prepušteni sami sebi i Bogu !
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP