Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897585
Ko je na sajtu?
Imamo 37 gosta na mreži

MINISTAR ZDRAVLJA PO LEK U INOSTRANSTVO


25.10.2010. / Akademediasrbija

Tomica Milosavljević je ministar zdravlja Srbije u poslednja četiri i brojevima (4 ) , pa hajmo opet - četiri mandata.

Iz toga bi se moglo zaključiti da je to bio i jeste (jedini) ministar na funkciji u toliko mandata : neprogešiv, izvrstan stručnjak, odličan organizator, čovek sa idejama koji vodi napred, čovek sa vizijama i sve drugo što se računa kod izbora na tu ili drugu ministarsku funkciju.

Tomica je član grupe gradjana iliti političke partije sa šifrovanim nazivom G 17 + . Nema u vladi Srbije ministra, koji je od „demokratskih“ promena pučem 5.oktobra ostao duže od dva mandata na svome mestu, ali Tomica, eh Tomica.

U istinu, prosečan stručnjak, prosečan govornik koji vrti istu priču o dostignućima srpske medicine i oko koga se vrte mnoge afere, a nijedna dokazana: Uz korupciju u zdravstvu koja je poprimila čudovišne razmere i farmaceutskom mafijom za koju kažu da je opasnija od mnogih drugih koje ubijaju na mah, ova- farmaceutska ubija polako i široko naš Tomica nam prodaje godinama maglu.

Poslednja afera u koju je svakako verovao on to ili ne, uz gluposti kojih smo se naslušali u vezi sa opravdanjima, pretnjama i najrazličitijim pričama u vezi sa vakcinama protiv „svinjskog gripa“ , zataškana je kao i mnoge druge, ali Tomica ne dade ostavku, to mu kako je rekao: „ne pada ni na kraj pameti“ .            
 

Da niko od ljudi nije od čelika pa ni naši ministri dokaza se na iznenadnoj bolesti našeg ministra. Partijski drugovi kažu : boluje već duže, ali se nije dao, radio je bez prestanka samo da bi pomogao narodu, državi, medicini, našem zdravstvu, svojoj partiji i tako to.

Dobio Tomica diskus herniju, ili narodski probleme sa kičmom, uklještenjem nekog živca itd. Zlobnici kažu da je to dobio jer je suviše dugo sedeo u fotelji i da mu se to eto odrazilo na kičmu. Nije isključeno.

Za ovo pomoć mogu pružiti „kostolomci“ ili naši vidari, kao što je onaj u Višnjici ( kod koga idem baš u dolazeći petak) ili hirurški nož na nekoj od naših nekoliko klinika, koje to rade „kao od šale“, bar je tako govorio Tomica, kada je trebalo da se veliča naša medicina i hirurgija.

Ali gledaj čuda velikoga, naš Tomica, naš ministar zdravlja, naša dika i uzdanica, sede u kola i ode ne u neku od naših klinika , ma kakva VMA koju nedavno američki lekari nahvališe, nego u Minhen kod nemačkih lekara pod nož. Navodno na pregled, odvoza se od pod najjačim bolovima kako rekoše spikeri njegove partije hiljadu kilometara kolima.

Nemci ga pregledali i konstatovali da Tomica nikako ne sme da se maltretira da putuje nazad opet hiljadu kilometara nazad pod najstrašnijim bolovima, pa mu ponudiše da ga oni očas operišu i srede ga da bude kao nov. Šta će čovek, pristade Nemci ga operisali i javljaju na vestima da je Tomica kao preporodjen i da će moći još četiri, ma kakvi četiri, još šest mandata da sedi u fotelji ministra zdravlja.

I šta sad ? Ajde što ovi pučisti kenjaju po običnom narodu, šta će narod mora da trpi, ali ovaj Tomica, nije se pokenjao na naše vrhunske doktore, zdravstvo, medicinu, Hipokrata, VMA i šta ja znam šta još. Ne. On je to odavno uradio sa svim spomenutim faktorima. Tomica je medjutim usrao svoju fotelju ministra zdravlja Srbije u koju treba da sedne pošto ponovo prohoda.

Da mene neko pita, dao bi mu umesto fotelje dubak, pa da se voza kuda hoće i kenja gde hoće. A da sam kojim slučajem neki poznati srpski lekar i da mi dodje Tomica da mu vadim zub, dam injekciju, snimim mu rentgen, ili odredjim dioptriju, znate šta bih mu radio ? Ne znate, i neću da vam kažem.

A šta bi mu vi radili ? Glasnije, ne čujem ...Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP