Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99663
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6609997
Ko je na sajtu?
Imamo 40 gosta na mreži

DEČACI MAGNETI IZ GORNJEG MILANOVCA


27.08.2011. / Beta

Dvojica dečaka iz Gornjeg Milanovca otkrili su da poseduju neverovatnu sposobnost da, kao magneti, privlače metalne predmete i opiljke.

Luka Lukić (6) i David Petrović (4) su sinovi dve rođene sestre.          

Davidova majka Sonja rekla je agenciji Beta da je tu neobičnu sposobnost svog sina otkrila pre tri dana kada ga je poslala da joj donese kašičicu koja mu se potom zalepila na grudi.

"Čula sam ga da viče: 'Mama, zalepila se kašika na kožu i ne mogu da je skinem', zbog čega sam dotrčala u kuhinju i videla je na njegovim grudima, pošto nije nosio majicu", rekla je ona.

Prema majčinim rečima, ubrzo su došli i ostali članovi porodice koji su testirali novootkrivenu Davidovu sposobnost. Tu se našao i njegov brat od tetke - Luka, koji je takođe shvatio da i on može da uradi istu stvar.

"Kada smo se svi iskupili, počeli smo po njegovom telu da kačimo kašike i viljuške koje nisu spadale, a tu se našao i mali Luka koji je sam stavio ovaj escajg i na njemu se zadržao, pa smo probali kod druge dece ali se na njima nije zadržavao", rekla je Sanja Petrović.

Pedijatri koji brinu o zdravlju dvojice dečaka kazali su da je njihov razvoj "sasvim normalan" i da će pratiti sposobnost njihovih tela da privlače metal.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP