Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99668
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6610029
Ko je na sajtu?
Imamo 47 gosta na mreži

MAJE BILE U KONTAKTU SA VANZEMALJCIMA


28. 09. 2011. / ree-Akademediasrbija

Novi dokumentarac o civilizaciji Maja pružiće neoborive dokaze o kontaktima ove prastare civilizacije s vanzemaljcima ! To tvrdi Raul Hulija Levi, producent filma „Otkrića Maja 2012. i posle“, koji uskoro počinje da se snima.

Novi dokazi neoborivi dokazi

- Meksiko će prikazati drevne predmete, šifrovane tekstove i dokumente s dokazima da su Maje bile u kontaktu s vanzemaljcima. Najvažnije je, međutim, da će sve te informacije potkrepiti najnoviji arheološki nalazi - kaže producent Raul Hulija Levi, inače sin poznatog meksičkog glumca Raula Hulija.

To je potvrdio i meksički ministar turizma Luis Augusto Garsija Rosado, koji kaže da su se pojavili novi dokazi, potkrepljeni pre svega prevodom šifrovanih poruka koje su dugo držane pod ključem u podzemnom grobnicama. On je otkrio da su duboko u džungli pronađene piste za sletanje, stare oko 3.000 godina!

 

         

Superiorna sila

Raul Hulija objašnjava da postoji dokaz da su Maje imale ambicije da vladaju planetom hiljadama godina, ali da su bile primorane da beže pred invazijom „ljudi s mračnim ciljevima“, ostavljajući za sobom dokaze o susretu sa superiornom rasom.

Autori filma očekuju da čovečanstvo ozbiljno shvati njihove poruke jer će one, kako kažu, biti presudne za opstanak ljudske vrste.

Premijera uoči smaka sveta

Film će početi da se snima 15. novembra i biće pušten u bioskope pred kraj 2012. godine, kad se i završava kalendar Maja. Mnogi apokaliptičari veruju da će poslednji dan kalendara Maja, koji pada 12.12.2012, i bukvalno značiti - smak sveta!

/ Kurir /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP