Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99212
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606235
Ko je na sajtu?
Imamo 47 gosta na mreži

ЧОВЕК И ЦИКЛУС


30.10.2011. / Академедиасрбија

Приредио за штампу на српскoм: Слободан Маричић

Последња научна истраживања су открила постојање одређених пулсирања, електричних сигнала, који cе емитују из центра галаксије Млечни пут према нашем Сунцу, а потом на Земљу. Ови импулси су широкопојасни и хвата их например и људско срце, преноси у мозак, и одатле одлази до телесних ћелија.

 

 

Када тај импулс, та вибрација, прође тим редоследом без ометања недирнут и ненарушен, људско биће је у хармонији са свемиром и свака је ћелија у телу повезана и у складу са свемирским пулсом. Међутим, оно што омета природни ток и стаје на пут су нисковибрацијске емоције (страх) и неравнотежа која разбија хармонију и, одваја људе од складне везе са Земљом и свемиром.

Та прекинута веза са космосом у сваком човеку прозурокује прекид космичког пулсирања тј везе срце - мозак која је код већине људи прекинута због oдвајања главе и срца, тј интелекта и интуиције, односно телесног и духовног. То је разлог разлог зашто данас Илуминати и друга тајна друшта користећи своја космичка тајна знања и форсирајући свој духовни напредак истовремено спречавају напредак целе људске цивилизације зa спровођење свог програма коришћењем космичких технологија : микрочиповима, ГМО, Xемтраилс ... и на друге најразличитије начине.

Стварањем у природи и космосу управљају енергетски циклуси. На једнон нивоу видимо их кроз годишња доба (пролеће, лето, јесен и зиму). Али постоје такође и далеко комплекснији и дужи циклуси и њих су у бројевима и симболима забележили древни народи као што су Сумери, Египћани, Индијци, Кинези, Маје из Средње Америке као и амерички Индијанци попут племена Хопи из Аризоне. Они генерацијама уназад мере циклусе Сунчеве, Месечеве и других свемирских енергија које трансформишу Земљина енергетска поља, а тиме утичу на живот и промене на нашој планети. Ми се данас вероватно налазимо усред можда највећег од тих космичких трансформацијских циклуса, који се догађа, како научници процењују, само једном у сваких 26.000 година. Тај циклус који се зове "Процесија", a календар народа Маја предвиђа да је критична тачка прелаза у наредни космички циклус 21. децембра 2012. Ти циклуси мењају свест свих живих бића и наравно људи, и попут врата су или портала који се отварају за оне, који су спремни да прођу кроз њих у једно више - следеће стање свести.

Ако се пропусти искористити "отварање“ ових врата, циклус почиње изнова док се поново не отворе друга врата. Али оно са чиме се сада суочавамо, чини се, нису толико "врата" колико огромни простор могућности за глобалну трансформацију цивилизације каква нам је из садашње перспективе потпуно невероватна.

Текстови разних религија и мистичних школа то отворено и симболички најављују већ хиљадама година . Сада постоје физички, духовни, а у све већем броју и научни докази који потврђују да се налазимо пред такозваном "Великом променом цивилизацијског доба".

Низ догађаја које је Грег Браден описао у књизи: "А вejкенинг То Зеро Поинт" (Откривање нулте тачке), потврдио је да се нешто у времена и простору око нас мења. Године 1991. откривена је нова фреквенција која титра из центра спирале наше галаксије "Млечни пут", а америчка сонда "Улисес" је 1994. послата да истражи неке промене на Сунцу. Од средине 1980-их траје застрашујуће повећање учесталости соларних олуја и бљескова рендгенских зрака на сунцу, а сонда "Улисес" је открила невероватну чињеницу да се магнетно поље Сунца убрзано смањује.

Очитавања јачине сунчевих магнетних константи (не олуја) на Северном и Јужном земљином полу и Екватору била су далеко нижа од очекиваних. Такође док се Сунце хлади, планете Сунчевог система, постају све топлије. То наводи на закључак да топлота планете потиче из њихове унутрашњости, а да је стимулисана магнетним и електричним променама у Сунцу. Истовремено док су се на Сунцу догађале те промене, олуја на Јупитеру, коју су први пут забележили Кинези пре 3000 година, такође је показала изненадне промене. Огромна спирала унутар те Јупитерове олује почела се окретати у другом смеру. Ударни таласи и друге појаве изазване ударом комете "Схомемejкер-Леви" у Јупитер 1994. године такође су деловали на шири Сунчев систем, укључујући и Земљу. Јасно је да су се промене у Сунчевом магнетном пољу одразиле и овде. Може се рећи да је Земља дивовски магнет с различитим нивоима снаге која ротацијом ствара магнетно поље. Што се земља брже врти, магнетно поље је јаче и гушће.

Пре две хиљаде година то магнетно поље достигло је врхунац свог интензитета у једном од мањих циклуса и од тада непрекидно слаби, јер се планета Земља све спорије и спорије окреће, тврди Браден. Магнетно поље земље је сада 50% слабије него што је било пре 1500 година и брзина тог опадања рапидно се повећава, а неки научници чак предвиђају да ће се ротација земље зауставити и да ће променити смер. Ипак кажу научници нема потребе за паником, јер је све то део природног циклуса, дуже и неизмерно снажније верзије измене годишњих доба на земљи.

Заједно са тим долазе и вести да се Земљина резонантна фреквенција, њен срчани ритам, како би се могло рећи, рапидно убрзава. Та фреквенција, звана базна резонантна фреквенција или резонанца "Схуман-ове" шупљине, откривена је 1899. Од тог времена до средине 1980-их имала је константан пулс око 7,8 Хc или 7 циклуса у секунди. Али чини се да се од 1986.-87. он почео убрзавати. До краја 1995. је према истим проценама достигао 8,6, а последње у вези с тим је да је пулс прешао 10 и да још увек расте. Др Греег Браден верује да би у мајанској години трансформације 2012.године Земљина резонанца могла бити 13 циклуса у секунди, док би њено магнетно поље могло бити на нули или близу нуле. Он то зове „Нулта тачка“, кад ће Земљино магнетно поље готово нестати, јер ће се ротација планете зауставити. То не значи да ће нестати или да неће бити гравитације, јер њу стварају друге појаве, а не обртање планете. Научници кажу да се тако нешто догодило барем четрнаест пута у последњих 4,5 милиона година. Процењује се да се последњи пут то догодило пре око 11.-13.000 година, што је временски оквир који се поклапа с многим проценама времена краја цивилизације Атлантиде и почетка опоравка од те велике катаклизме, након приближно 10.500 пре Христа. Пре 13.000 година била је средина великог циклуса од 26.000 година, који се сада завршава, што је време за период великих промена.

Поменути аутор Браден процењују да ће се Земља престати вртети на неколико дана пре него што се почне окретати у супротном смеру. Као што се може видети кад се преокрене ток струје кроз гвоздену шипку, преокрену се полови. Кад се планета почне окретати у другом смеру, и ток струје ће се обрнути, што значи да се морају обрнути и полови. Када би се планета престала окретати, једна страна Земље би у том периоду била непрестано осунчана, а друга у тами и то је оно за шта древни народи тврде у записима да се догодило пре више хиљада година. Перуанци су например говорили о "дугим ноћима" које су трајалe три дана, а у Библији се такође спомиње један дан који је трајао 20 сати - најдужи дан у историји према Библији. Далеки преци племена Хопи индијанаца су забележили да је Сунце двапут изашло у једном дану. Прво је изашло на западу и зашло на истоку, а касније је изашло на истоку и зашло на западу. Такав циклус траје до данас. И друге древне приче старих народа говоре да је сунце некада излазило на данашњем западу и залазило на истоку, што је још један податак да се Земља окренула у супротном смеру.

Бриан Десбороуг, калифорнијски научник-истраживач, пише 1990. године да се догађају неке велике геофизичке промене које су предмет медијске блокаде. Он потврђује да земљино електромагнетно поље слаби експоненцијалном брзином и да ће ускоро доћи до нуле. Он верује да се налазимо пред геолошком, најблаже речено, "вожњом по грбавом терену". Америчка национална Геолошка служба каже, да Земљино магнетно поље пада до нуле сваких 500.000 година, а затим полако јача и да су то раздобља катаклизмичких промена на Земљи: потреса и вулкана због привременог застоја у окретању планете.

Према Бриановим закључцима, Сунчево магнетно поље већ је пало на нулу, и чини се да је достигло виши ниво претварања водоника у хелијум. Он каже да се соларне ерупције јављају изнад и испод Сунчевог екватора на географској ширини од 19,5 степени. То је тачка у којој се размењује енергијe између ротирајућих сфера, и то је иста она географска ширина на којој су на Земљи смештене египатске пирамиде. Праћена је веза између промена у вибрацијама од центра галаксије Млечни пут преко промена на Сунцу до промена на Земљи. Како је већ речено, оне иду даље до људског срца, затим мозга и до сваке ћелије у телу.

Штo више отворите своје срце према околини, природи и људима, то ће овај ток бити јачи и брже ћете се ускладити са растућим вибрацијама и трансформисати у више стање свести, када за то дође тренутак. Ако "затворите" своје срце и свој ум, самим тим опирeте cе тим променама и све више и више ваше телесне енергије трошитe на борбу с космичким импулсима, које теже трансформисати ваш живот и ослободити ваш ум. Такође, као последица ће ваше тело бити све слабије и у нескладу са природном енергијом око вас, и менталне, емоционалне и физичке последице биће очигледне.

Ви дакле имате избор и што год се догодило, ви по закону Карме живите вечно.

Ако допустимо себи да нас прожме то високофреквентно космичко светло, наша тела ће се поправити и нећемо старити. Живећемо у физичком телу неограничено дуго, ако то будемо желели, а наше менталне и психичке моћи биће за данашње појмове безграничне.

Древни народи знали су за те велике циклусе промена, и древни календари Египћана, Маја, Тибетанаца и других старих цивилизација завршавају управо у раздобљу које сада проживљавамо. Маје су тврдили да ће доћи до прелазног периода између старог и новог доба и света, док једну космичку временску секвенцу буде замењивала друга. Та су раздобља звали "безвременост" и записали су да ће "наша безвременост" почети у јуну 1982. и довести до преокрета 21. децембра 2012.

Учинак свега тога на човечанство већ је лако видети: убрзавање вибрације земље и заправо целе галаксије, узрок је нашег осећања да нам време пролази све брже и брже.

То је илузија, јер време у космичком смислу заправо не постоји, али ми имамо такав осећај зато што је фреквенција нашег живљења све бржа и бржа док не достигне застрашујући ритам. Тај је тренутак близу. Али то то није нешто због чега би се екстремно требали забринути, него само природан циклус, који ће нам представити многе изазове, али и бескрајне могућности.

Као и сав физички свет, свемир је холограм - зраке светлости које сударајући се стварају привид тродимензионалног облика. То је као да бацате каменчиће у воду и гледате таласе који се стварају.

Двојица научника из САД, Теранц и Денис МцКеjн, изнели су теорију да је свемир холограм од 64 таласа или временске скале, и да је то разлог зашто постоји 64 хексаграма И-Цхинга, 64 кључа Стабла живота и 64 кодова ДНК. Њихова компјутерска анализа сугерише да ће сва 64 таласа истовремено постићи највишу вредност крајем 2012. То ће и потом следећих пар година чинити период запањујућих промена. МцКеjни кажу да се брзина промена удвостручила у све краћем и краћем временском оквиру, што се манифестује у виду скокова у технолошком развоју у протеклим деценијама. Предвиђајући стање у будућности, кажу да ће се то наставити до трансформационе године 2012., када ће у том периоду бити више трансформације свести него у свим претходним циклусима заједно. Након тога ће доћи шестодневни циклус у којем ће се догађаји одвијати још брже, и у последњих 135 минута 21.12.2012. догодиће се још осамнаест енормних скокова људске свести, с кулминацијом у последњих 0,0075 с. када ће се догодити још 13.

Убрзавање, односно распадање времена је кључно по питању буђења и трансформација 2012. године и након исте. Сви смо сведоци убрзања времена, односно лаганог распадања илузије зване време. Нестанком илузије константе времена, човечанство ће се "усидрити" у бесконачни садашњи тренутак - у бесконачно сада, што значи да ће нестати последица страха илузије живљења у само неком времену.

Нестанком тог страха, као главне препреке духовном буђењу, човечанство ће коначно бити у могућности направити истински избор начина даљег живљења и одбацити садашње илузије.

Као што је речено за све, сада и после, предуслов је - безусловна љубав према околини, природи и људима.

/ Izvor:Via mejl/Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP