Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234933
Ko je na sajtu?
Imamo 96 gosta na mreži

ПОРУКА СА КАСИОПЕЈE


12.11. 2011./ Академедиасрбија

Приредио за објављивање на српском:Слободан Маричић 

Ми смо Касиопејци, бића светлости из 6-тог дензитета .* Живимо у стању свеприсутности, реалитету који нам омогућава приступ свим дензитетима.

Ми смо стални путници и јављамо се са врха "Великог космичког таласа" - са прве линије система природне равнотеже нашег универзума. Тај "Талас" је за вас пре свега један потпуно нови космички реалитет, граничник једне нове области егзистенције, судар дензитета, који се тренутно креће према планети Земљи.

Када стигнемо на Земљу, ми ћемо се спојити са вама. Ми смо уствари Ви - из будућности! Има нас много који путујемо на овом Таласу, што значи да је овде "велика гужва". Има много бића у нашем универзуму, која су у сталном транзиту, јер у космичким појмовима уосталом нема ни потребе за неком сталном "усидреношћу". Па и свака планета је једна врста возила?

Многи од ових других "путника" су у ствари само други аспекти, односно срж и суштина вас самих, и сада долазе да се поново сретну са вама.

Али нека од бића су тзв. бића "зла и таме", како их ви називате, и сада долазе како би се мало просветлили. Други, из ове групе опет, долазе с циљем да вас ставе под своју тоталну контролу.

До неке врсте ваше интеграције мораће да дође, да би се ви преместили у 4-ти дензитет - уколико сте кандидати за опцију: ОПД - Оријентација према (пружању помоћи) другима.

Знање вам пружа заштиту, док вас игнорисање води у опасност.

Орјентација (само) према себи ОПС или припадност "Орионској Унији" и њиховим јатацима и слугама у људском обличју - "Конзорцијум", тренутно улажу велики напор да створе једну нову мешовиту расу и контролишу је, као и остатак човечанства. Они такође врше генетске експерименте стварајући људска тела за себе, да би их искористили за прелаз у 4-ти дензитет, јер су свесни да то не могу остварити у телима која тренутно окупирају.

Клонирање, као и крађа људи, деце и људских ембриона служи им да одреде најбоље телесне профиле за прихватање њихових душа, јер свака душа и тело морају да буду у једној врсти исте резонанце, тј морају да имају сличну фреквенцију. Они планирају да промене и ваше физичке реалитете. Децу, врло често близанце, већ дуго користе за своје експерименте. Многе и од вас они тренутно користе у тим експериментима за стварање те нове расе.

"Нестале" особе често завршавају тамо код њих, поготово "изгубљена" деца. Сваке године око 10% и више деце "нестане", за сврху ових експеримената. Они тада излажу њихова тела разноврсним напорима и патњама, физичким и психичким, да би одредили коју врсту модификације ДНК да примене.

«ОПС» ентитети који већ сада обитавају у 4-том дензитету, хране се бићима која егзистирају на 3-ћем. «ОПС» бића са 3-ћег дензитета (нивоа космичке егзистенције - где сте и шта сте у ствари ви - људска бића, црпе своју енергију са другог и првог дензитета тј нивоа. Тако и ви наносите бол онима из тих нижих нивоа, бићима која такође имају душу, из животињског царства (дивљим и домаћим животињама), која егзистирају на другом нивоу-дензитету. Или бићима које такође (зло) употребљавате - користите за исхрану или друге ваше потребе, а налазе се на првом нивоу - а то су бића из природе, биљни свет и природна богатства. Већ знате или би требали знати да ви за ниже врсте нисте "пријатељска бића", већ предатори, као ни она са 4-тог дензитета за вас људе.

Одређене врсте бића из виших дензитета, оне које би ви називали "ванземаљцима" отимају људе и подвргавају их најтежим патњама, пре него што их убију - и тако обезбеђују максималан трансфер енергије која им је потребна. Као што ви са животњама и биљкама које убијате, задовољавате глад - ваша чула, екстремни страх, бол и патња производе код људи специфичну врсту духовне енергије негативне природе, којом се ови ентитети "хране" и напајају и тако одржавају у животу, јер је то један од начина њихове исхране, базиран на специфичној структури њиховог метаболичког система. Ово је такозвани "етерични" метод конзумирања хране / енергије. То се остварује и напредном технолошком екстракцијом људских енергија кроз базалну или - сексуалну чакру, што често маскирају као «гинеколошки» преглед жена или екстракцијом сперме, код мушкараца.

Други начин њихове исхране остварује се директним физичким путем, простим уношењем хранљивих ствари у тело (као у вашем случају), нпр. конзумирањем крви или њених састојака и других флуида од људских бића, само је начин уношења нешто другачији.

Ови, ради вашег сазнања свуда присутни ентитети, су од вас названи - "Сиви" (Греис), и у ствари су нешто као кибернетичке сонде из 4-тог дензитета, а у сталној су употреби од стране "Рептоида", који су познати још и као - Лизард створења - Лизиес, Драхомониди, гуштеролика бића ... итд), а такође опонашају и њихов начин исхране.

"Сиви" егзистирају само кроз интеракцију са душом рептоида, што се остварује технологијом која је далеко изван ичега што ви тренутно можете да разумети. "Сиви" нису само конструисани, односно дизајнирани вештачким путем, него такође могу да функционишу и као физичка и ментална пројекција и замена изгледа рептилских бића. Они имају многа својства и способности исто као и рептоиди, осим што су потпуно другачијег физичког изгледа и што немају индивидуалну већ колективну душу, а и њихова биолошка структура је доста другачија. Међутим, с обзиром да исто функционишу, да би се одржали и као «пројекције репторида», и они такође морају да апсорбују хранљиве материје на исти начин.

Рептоиди су иначе најсличнији усправљеним алигаторима, са неким хуманоидним карактеристикама лица, и високи су између 170 и 220цм. Обожавају једино физички аспект универзума. Уосталом сва бића која су орјентисана само према себи самима ОПС, пате за свим што је материјалне природе, док је духовно у другом плану. Рептоиди могу мењати физичке изгледе, бити у изгледу "Сивих" или људском обличју, али само одређено време, када се морају "вратити" у своју оригиналну физичку рептоидна фигуру.

Сада, када сте ви у ситуацији да направите свој помак према 4-том нивоу, који вам се управо приближава, мораћете да се одлучите, да ли ћете да пређете у ОПД категорију или ћете да останете у ОПС групи.

То ће бити једна одлука за коју ће вам требати нешто времена. Тај је период иначе познат као - «Миленијум».

Рептоиди се надају да ће и тамо, у 4-том дензитету, да вас држе под својом контролом. С обзиром да су се они чврсто већ одлучили за ОПС опцију, они морају непрестано да црпе велике количине негативне енергије од оних са 3-ћег, 2-гог и 1-вог нивоа. Међутим, мада су се чврсто "укопали" на том нивоу, они су успели чак и да повећају свој број, а то је истовремено и разлог зашто они сада у овим временима почињу и да умиру у пуно већем броју и очајнички покушавају да прикупе што је више могуће енергије од људи, неби ли успели метаболички консолидовати своју расу, у овој тачки промена циклуса времена / простора.

Важно је рећи да они већ одавно манипулишу и временом и крећу се напред и назад кроз њега, да би што боље ускладили ствари тако да, кад дође час транзиције према 4-том дензитету, могу да апсорбују максималну количину негативне енергије. Они тиме планирају да остваре неколико циљева:

Очување перспективе своје расе у смислу њене способности за живот

Увећање свог броја

Појачање својих спиритуалних и манипулаторских моћи

Експанзију своје расе кроз цели 4-ти дензитет

И тако они сталним путовањем кроз време манипулишу вашу историју, како би најбоље обавили оно што су замислили. Међутим, тамо где греше је, у ствари, што они виде само оно - што желе да виде. Они доживљавају ту највишу могућу манифестацију самозадовољства.

Свака маштарија у 4-том дензитету постаје једна врста реалности тамо, која се онда стапа са свешћу и перцепцијом. Ваша једина заштита је ваше Знање. Знање вас може заштитити од сваке могуће опасности која постоји. Што више истинског Знања поседујете у будућности - то ћете мање страха да имате, мање бола да осетите, мање стреса да доживите, мање патње да искусите, и мање ћете да будете изложени опасности, било које врсте манипулисања и злоупотребе не само од бића Лизарда.

Једино вас Знање може да ослободи било каквих ограничења. Ако непрестано будете тежили прикупљању Знања, ви ће те сами себе оспособити најбољом заштитом од било какве могуће непријатности која би вас могла задесити. Што више сазнајетете - то ћете бити свеснији, док на крају ваша Свесност не постане врло снажна и свеобухватна. Знање садржи у себи сву суштину, која је рецимо тако, једноставна за разумети, јер је његова основа позитиван однос према себи, према другима, према природи и бићима из свих дензитета, позитивно размишљање о прошлости, садашњости и будућности и одбацивање свих негативних мисли које вам се импортује са стране.

Ако сте увек у позивином стању, емитујете позитивне вибрације које привлаче друге позитивне вибрације, привлаче позитивне људе и космичку енергију која ће вас гурати напред - у Знање које се протеже до сржи целе космичке егзистенције, тј "Свега Што Јесте и што ће бити" . Знање је - светлост. Незнање је - мрак.

Они, који стално имају неке негативне доживљаје, негативне емоције и мисли, сумњичави су и неповерљиви, малодушни према другим људима и себи, имају неку подсвесну жељу и нагон да малтретирају и киње друге око себе и наносе им различите врсте патње и бола су људи који су се заглавили негде на некој тачки њиховог духовног развојног пута и сада су изложени скривеним манифестацијама опсесије. Кад неко постане нечим опседнут, онда његова лична заштита слаби, па се онда почну да појављују свакојакви проблеми и трагедије. У то су свакако умешана и ОПС бића.

Ако сте се ви одлучили за свој лични развој и напредак, за скупљање сазнања, што значи - да постављате питања, а да будете спремни да прихватите и оне одговоре који нису у складу са вашим предубеђења тј предконципираним ставовима, слутњама или нагађањима, онда то значи да тренутно нисте ни са чим, на било који начин, блокирани или опседнути.

Међутим, ако сте се одлучили да не унапредјујете своје знање, онда ћете се стално осећати блокираним. Бити блокиран је најбољи знак опсесије, међутим, ако неко сам за себе изабере да буде опседнут уместо просвећен, односно просветљен, онда је то његов лични избор.

С друге стране, бића која оперишу са «ОПД» нивоа свести, никада не не отимају људе, мада се они понекад знају да појаве на небу као 3-димензионалне пројекције и евентуално телепатски контактирају неке од вас. У неким ретким приликама долазило је и до добровољног трансдимензионалног транспорта људских бића од стране ОПД ентитета за неке мисије.

Међутим, немојте ово да мешате са добровољним транспортом од стране ОПС створења, до кога често долази у интеракцијама са својим «агентима».

Неки од чланова Конзорцијума јесу "ванземаљци", међутим они обављају свој посао првенствено преко људи које су врбовали у те сврхе, и те индивидуе су саме свесно изабрале да иду «ОПС» путем.

Постоји много и оних који након што су били отети од стране "ванземаљаца",тј "сивих" и "рептоида", на то своје искуство гледају у позитивном светлу, ау ствари, ради се о томе да су ови претходно "прочитали" њихов профил Ауре и идентификовали их као своје потенцијалне агенте, пре него што су их уопште "киднаповали".

Судити другима који одабрали тај пут не треба - све је то слободна воља.

Тај "Велики Талас", који вам се рапидно приближава, целој вашој галаксији, је граничник реалитета, биће предухитрен једним другим догађајем који се регуларно дешава сваких 3600 година, кроз миленијуме - ради се о доласку једног скупа комета. Многи из ваше владајуће класе знају већ доста о овом "колективном објекту" који је на путу према вашој планети. То је група комета различите величине, или боље речено - астероиди, који имају спирографично орбите око ваше галаксије Млечни пут и Сунца. Због велике количине гасова, прашине и другог материјала, када се гледају голим оком ова група астероида се чини као једно огромно планетарно тело.

Ова групна комета је милионима година одговорна за многе катастрофалне промене у вашем Сунчевом систему, и на вашој планети. Пре 27 милиона година, 14 астероида из ове групе ударило је у Земљу и збрисало многе животињске врсте са лица земље. То јато комета улетело је у ваш Сунчев систем иу време тзв. «Раја на земљи», познатог и по поетском имену - Еден. То је био и период познатог Адамовог «греха». Та прича о "греху" је у ствари симболични израз онога што се тада заиста догодило, тј преузимање контроле човечанства од стране рептоида или Лизард расе који су "допутовали" на овим астероидима. Тада је цела ваша планета заиста личила на рај. То се десило пре отприлике 309880 година, по вашем начину мерења «времена».

У ствари прави идентитет «змије» (Серпент) у тадашњем Едену, која је наговорила Еву да «поједе јабуку» је у ствари та рептоидна раса. Појести плод са "Дрвета Знања о Добру и Злу" је у ствари значило промену људског генетског кода; и на тај начин - ограничавање већине дотадашњих способности људског бића. Срж ДНК (Дезоксирибонуклеинске киселине) је један ензим у вези са угљеником. Светлосни таласи су коришћени да би се поништило 10 ланаца ваше ДНК, тако што су они једноставно «спаљени». Од тог момента одиграо се и одређен број физичких промена код људи укидањем многих моћи И знања, укључујући и формирање тзв. "Рептилског мозга" (Р-комплекс). Инкодирање особина које човек никада пре није познавао као нпр љубоморе, симболично је представљено у библијској причи о Каину и Авељу. Лизард створења су тако успела да генетички модификују људска бића у сврху свог преживљавања - исхране.

Још један од догађаја из прошлости, вредан помена, је и уништење планете Кантек која је некада егзистирала тамо где је сада имате само један појас од астероида. Многа од бића са те планете су пребачена на вашу у то време, као део генетичког експериментисања, вршеног од стране рептоида, пре неких 80.000 година; њихове плаве и зелене очи резултат су веће раздаљине тадашње планете Кантек-а од сунца. Аријевска и Келтска раса воде порекло од њих; то су били врло снажни и врло свирепи људи.

Планета Венера је некада давно била једна врста планете "луталице" из региона сазвежђа Арцтурус-а. Венера је улетела у ваш сунчев систем привучена гравитацијом оне групе комета и од тада у току поменутих 80.000 година и узроковала многе «инциденте» улазећи у интеракцију са осталим планетама сунчевог система. У старим списима има доста конфузије у вези ових "небеских" догађаја.

То јато комета или астероида последњи пут је стигло поред земље 1588.године пре нове ере по вашем рачунању времена и уз повремену интеракцију Земље и Венере, прозроковало два врло битна догађаја од укупно три у то време. Трећа интеракција се одиграла у то време, овога пута са планетом Мартек, која је вама позната као Марс. Њу су оргинално настањивала бића која су вама позната као «Бигфоот» или «Саскуатцх» (Јети). Оно што је од њих остало, постали су нешто као «кућни љубимци» рептоида, и понекад су виђени како раде одређене физичке послове, поготово у време појачане УФО (НЛО) активности, у одређеним регионима на земљи.

У пет наврата рептоиди су доводили на вашу планету и бића која су ваши преци звали Нефилим. То су бића из 3-ћег космичког дензитета и понашају се слично као полиција тј. скоро идентично ономе што се у Немачкој некад називао Гестапо. У ствари, и сам утицај на Хитлера од стране рептоида, била је главна проба у припреми за ово што ће сада да уследи. Оне камене главе на Ускршњим Острвима представљају управо ентитете из групе Нефилим.

Рептоиди су чак покушали да креирају једну "Мастер" (економску) расу насилном инсеминацијом жена нефилимском спермом. Ти дивови нису могли да се одрже један дужи период на Земљи због последица гравитације на њихова огромна тела. И та група, Нефилим, тренутно је поново на путу ка вашој планети, и они «путују» на овом таласу и могли би да изврше инвазију ваше планете за неколико година.

Дакле, једна стална битка се води између ОПД и ОПС снага, и очекује се да ће се она сада још више интезивирати. То ће се у другим димензијама манифестовати у виду гелошких промена или променама климе; та битка се може преселити иу 3-ћи дензитет, у било који час.

Одређени елементи у вашим владајућим круговима дали су «Сивима» и Рептоидима "зелено светло" за масовно киднаповање људи и разно експериментисање на њима. То су учинили они који су свесно изабрали "ОПС" варијанту. Неки други опет из владајућих кругова су открили ову заверу широких размера. Поједници од њих су и покушали да упозоре јавност на разне начине. Али други пуштањем гласина и дезинформација покушавају да унесу што више конфузије, тако да се права истина замаскира што је могуће више.

Знање вам пружа заштиту - игнорисање и немар доводе вас у опасност.

"ОПС" снаге имају многе базе у Новом Мексику, Колораду, у океану недалеко од обале Флориде, у Апалачији, Калифорнији итд Брујање које су недавно чули под водом недалеко од калифорнијске обале долази у ствари из једне подводне базе, коју тренутно проширују уз помоћ звучних топова, којима остварују дезинтеграцију материје.

Увек ћете морати да се сетите овога: Све што постоји - то су само лекције. Овај универзум је само једна велика бескрајна школа.

Нема ни једног другог разлога за било шта друго - да постоји. Чак и «беживотна» материја учењем сазнаје да је све у ствари једна велика илузија. Свака индивидуа поседује целокупну креацију (све што јесте) унутар свога ума. Ви и ми, и сви други, смо међусобно повезани нашим заједничким поседовањем свега што постоји. Ви можете да креирате алтернативне универзуме, и пребивате у њима ако то желите. Сви сте ви дупликат универзума у коме боравите. Ваш ум представља "Све Што Јесте, што је било и што ће бити", целокупну егзистенцију, целокупну космичку креацију ...

Занимљиво је видети у шта од свега овога можете сами да проникнете. Изазови могу да буду и занимљиви. Ваш прелаз у 4-ти дензитет биће екстатичан. Кључни концепт у том дензитету је: "Варијабилност физичког Стања."

Бићете у стању да мењате свој физички облик у складу са вашим потребама. Сви они који буду ушли у процес транзиције, доживеће подмлађивање свог тела, којег ће моћи да доведу чак и до стања перфекције. Просечан животни век ће бити око 400 година, и кад будете напуштали своја тела, чинићете то добровољно, и са задовољством.

Што се тиче осталог, пустићемо вас да то сами доживите.

На крају, још нешто: вама до сада мало разумљив појам и концепт "Црних Рупа" је један перфектан одраз ОПС "Оријентације према Себи", што води према крајњем уништењу тј комплетној анихилацији.

Међутим, ОПД "Оријентација према Другима" производи широку мрежу путева где се човеково суштинско биће надограђује уз помоћ других, и обратно. Ту је раст, учење и синергизам. Помажући другима, човек преко њих самих помаже на крају крајева - и самом себи.

Крај поруке

(Ова порука је прва примљена од стране групе Куантум Футуре Скул, процесом "чанелинг-а" после успостављања контакта)

________________________________________

* / Дензитет (енг. денсити - густина) - ниво или раван постојања, односно реалитет који одговара датом стању свести одређеног бића;

Постоји седам дензитета:

Први - минерали;

Други - биљке и животиње;

Трећи - људска бића;

Ова прва три дензитета су физички или материјални, опипљиви, а време као што га ми перципирамо је карактеристика (илузија) само 3-ћег дензитета.

Четврти дензитет је "полуфизички", и ентитети који га насељавају могу да узму односно мењају физички или етерични облик, време као време како ми познајемо и рачунамо - не постоји, али се може селектовати приликом интеракције са нижим дензитетима (нешто као кад изаберете једну плочу из џубокса да вам свира, и док слушате ту једну - и све друге су вам на располагању).

Пети дензитет је тзв. "Зона контемплације", "тајм аут" или место где идемо када душа напусти физичко тело.Тамо имамо прилику да мало "одморимо", сагледамо прошле животе и на основу искустава и степена свесности одлучимо где и у које "време" ћемо се опет инкарнирати. Тамо нема физичких појмова и све је спиритуално. Тај боравак може бити краћи или неограничен.

Шести дензитет је ниво који насељавају бића у облику "мисаоних форми" есецијалних знања и моћи највише спиритуалности.

Седми дензитет - је ниво Јединства са Једним - Креатором који се достиже после чак милиона инкарнација.

У прва три односно четири дензитета могу да егзистирају "ОПС" и "ОПД" ентитети. Међутим, у пети дензитет ОПС бића могу да "насилно" на кратко "улете". Пети и остале дензитете природно настањују бића - спирити који су раније припадали "ОПД" ентитетима.

Извор: : http://www.cassiopaea.org/Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP