Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99215
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606272
Ko je na sajtu?
Imamo 47 gosta na mreži

О ТРИ ДАНА ТАМЕ


28.11.2011. / Академедиасрбија 

Оригинални наслов : A Window to The Future (Part 1) Master Guide Kirael through the gift of mediumship by Kahu Fred Sterling. Порука Мајстор Кираела Каху Фреда Стерлинга  ( Спиритуално биће у нашој равни), кроз медијума Каху Фреда Стерлинга. 

 За објављивање на српском приредио Слободан Маричић

Говорићемо о догађајима и околностима које окружују период после "Космичког Скока", како ћете ви изгледати и како ће изгледати ствари на Земаљској равни. Још увек има одређен број људи којима није јасан овај Велики Скок. Схватите, то је највећи скок који ће планета уопште доживљава у свом постојању.

Сваки пут кад Мајка Земља дође до новог нивоа свесности у својој еволуцији, Творац, у својој безграничној љубави и мудрости, омогући да све што постоји на Земљи, укључујући и људе, буде враћено у Светло. Тако, кадa су се ледена доба и други катаклизимички догађаји одвијали на земљи, људско светло се једноставно вратило кући.

Овог пута, међутим, многи од вас доживеће то на свој начин и то кроз лепоту Великог Скока. Изненађење, изненађење. Ви кажете: По чему смо ми то заслужни, Мастер Кираеле, да би нас Творац "провукао" кроз овај Скок? Али, то не бира Творац, пријатељи моји. То је избор сваког појединачног светла тј, вас.

Желим да до краја појаснити да ће неке ствари које поделим свама створити привидан страх у позадини вашег ума. Молим се за то да одбаците те страхове и изаберете да видите просветљење, јер кад је све речено и учињено, пријатељи моји, страх више не постоји. Страх је измишљотина вашег ума. То је просто инструмент енергија које постоје у левом делу мозга, јер ваша десна страна мозга не познаје страх.

Они који су имали храбрости да буду овде, видеће како моћан може бити Велики Скок. Но, упозоравам вас да како се овај процес Скока развија, информације које вам дајем - свака од њих - подлеже промени, јер ниједан животни облик на земљи попут вашег још никад није путовао кроз процес скока, а да је још увек био инкарниран у телу.

Зато сте ви, пријатељи моји, величанствена светла која су имала храбрости доћи овде и чинити све ово. Затворите очи на тренутак и замислите са мном заједно свет онакав какав видите данас, људе како трче тамо амо, покушавајући схватити свет који је одједном изгубио своју синхронизованост, и који као да иде у правцу оног чега се највише плашите.

Пријатељи моји, свет је сигуран онда кад ви одлучите да је сигуран и надам се да ћете ви донети ту одлуку већ вечерас. Замислите на тренутак свет у коме наједном дашак хладног поветарца почне продирати ваздухом, хладноћа коју никад нисте искусили, хладноћа која вам продире у кости. Како гледате око себе, сви као да су поспани. Без обзира где се налазите, људи су све мање и мање узнемирени. Неки људи се смеше, али многи имају и страх у очима.

Онда замислите, сунце усред дана, како нестаје, док одједном више нема сунца уопште.

Добродошли у три дана Таме.

Многи ће одлучити да ово није путовање које прижељкују и отићи ће на друга места, што ћу касније објаснити.

Само сам желео да доживите осећај ситуације у којој не знате шта ће се следеће десити. Можете да изаберете да будете уплашени или можете одлучити да се суочите са авантуром. Већина вас, који сте Светлосни радници одабраће да доживи ту авантуру ваше највише стварности, и заиста ћете то и учинити.

Чујте ме јасно. Мораћете бити будни, пажљиви, мораћете да знате какво ваше путовање треба да буде, и мораћете да учествујете у том путовању чим добијете знак. То ће се одиграти на брз начин. Питање које се увек поставља, а које нема одговора је: "Мастер Кираеле, молим те реци нам којег дана се то треба десити, како бисмо се могли припремити"? А шта ћете ви то учинити, узети батерије у руке? То неће помоћи, јер ваше батеријске лампе неће радити после Скока. Шта ћете урадити, напунити до краја ваш ауто бензином? Не морате бринути ни о томе.

Једну ствар морате знати, а та је да ни Творац сам, онај исти Творац који је створио све што можете видети, дотаћи, окусити, осетити, рећи или помислити - до овог тренутка он не зна којег ће то дана бити, јер тај дан у потпуности зависи од вас. Када ми људи планете Земље одлучимо да подигнемо своје светло до највишег могућег нивоа, и када вас буде довољно велики број, ви ћете се проширити кроз појасе фотонске енергије и нови свет ће започети. Све до тада, ви ћете само морати наставити да се припремате.

Знам да имате пуно питања. Желећи да знате како ће изгледати Земља како ћете ви изгледати, шта ћете употребљавати као новац. Да ли ћемо пасти назад у времену? Да ли ћемо отићи у стари систем размене где се трампе добра за добра и услуге? Колико ћемо се високо узнети? Како ће то изгледати? Хоћемо ли моћи да певамо и играмо? Хоћемо ли бити сретни или ћемо бити мрзовољни? Хоћемо ли изабрати да останемо и да ли још увек имамо избора? Шта се дешава са стварима које смо довели до савршенства у нашим животима?

Доцније ћу с вама поделити одговоре на ова питања тако да ћете имати сигуран, добар осећај око тога где почињемо. Скоро одмах, након буђења, ако сте духовник било које врсте и помислите: Мој Боже, како ћу икад утврдити шта се дешава са остатком света добићете  „download "информацију које ће вам запослити ум.

Пријатељи моји, они које зовемо "пошиљаоцима Светлости" су већ на својим местима, и они могу послати поруку са једног краја света на други. Један Пошиљалац шаље, следећи то покупи, не умањује нити мења поруку, него је просто шаље следећем Пошиљаоцу. Када следећи Пошиљалац прими поруку, она је "преузета" од сваког ко се налази у близини, и све мисли које постоје на земаљском плану постају доступне. Све мисли су акумулиране, и стављене на прописан начин како би биле послате следећем Пошиљаоцу.

Потребна су четири пошиљаоца да покрију целе Сједињене Америчке Државе. Можете ли замислити како они морају пробавити знање, организовати га и послати даље? Они су сви живи и делују на вашем земаљском плану данас. Они су већ овде. Они већ практикују ово све међусобно. Ми из области вођства, заједно са анђеоском присутношћу, већ смо успоставили ланце светлости који ће вас водити кроз најтежа времена, а она ће вам бити баш таква у првих неколико дана.

Например, замислите да се возите пустињом Мохаве и Скок стигне. Ваш ауто ће бити заустављен на путу и ​​ви ћете заспати. Ја то волим звати "хибернацијом". Кад се пробудите, видите да сте усред пустиње и погодите шта ? Ваш ауто ће остати ту, јер енергетски извори Земље, нове вибрације земаљског плана су сад постављене на тај начин да све механичке машине више не могу функционисати на исти начин, као што су радиле у прошлости. Све што познајете, имаће нову вибрацију.

Као прво, оног тренутка кад Пошиљаоци крену слати импулсе, они ће лоцирати свако живо биће на планети. Можете ли то замислити? Биће вас око две милијарде људи и Пошиљаоци ће лоцирати сваког од вас у првих 18 сати након што стигне Тама. Свако људско биће биће лоцирано.

Сви ви бићете у контакту и неће бити разлога за панику, јер ви не само да ћете моћи да чујете поруке, него ћете моћи и да их шаљете преко Пошиљалацa. Не само да знамо где се свако биће налази, него знамо и којег је облика, на ком нивоу стижете у Скок. Кад се смирите и престанете паничити и кад све буде под контролом, ви ћете истражити тај свој ниво и видети на ком сте нивоу стигли у овај Скок.

Један од разлога због којих пролазите кроз три дана Таме јесте да бисте упалили пламен фотонске енергије на вашој планети. Једна од ствари које фотонски енергија може учинити је да вас одржи живима месецима без икаквог система исхране, укључујући и воду, тако што ћете једноставно удисати фотонску енергију. Морате знати како да употребите фотонску енергију, зато ћете потражити лидере међу вама који вас томе могу подучити.

Сада већ многи од вас имају тужан поглед на лицу као да сам вам управо рекао да ће бити смак света. Мој пријатељи, то је почетак света. Нема рата. Нема мржње. Нема више препирања око тога чији бог је бољи или чија религија превазилази ону другу, јер постоји Творац и постоји лепота Бога Сунца или Христове енергије, ако већ тако више волите, која ће вас пробудити за стварност због које су и ваши пријатељи Буда и Лади Куан Jин дошли да вас подрже у њој. Сви мастери, мастери свих религија, учествоваће и у вашем Скоку.

Можете одабрати да нас напустите уплашени, и ако то урадите пропустили сте целу поенту. Уместо да одете, изаберите да обећате себи, ником другоме, да ћете бити практични спиритуалист (духовник). То не значи да се морате придружити некој цркви или култу или било чему: практични духовници преузимају одговорност за своје властите доживљаје, они преузимају одговорност за своју сопствену еволуцију и они они у свом сопственом светлу дају обећање да ће учинити све што могу да постигну мајсторство на овом путовању званом живот. То је све што требате урадити да бисте били духовник, а то ће и учинити највећи део вас, ако не и сви.

Зато, немате чега плашити. Пре него што дођу три дана Таме, свет ће бити подучен процесу Великог Скока. То ће се неизбежно десити. Не можете то избећи. Не можете ништа учинити осим да одлучите хоћете ли да будете ту или не.

Да сам ја човек, а не спирит, ја не бих желео ништа више него да доживим поклон од Творца тако моћан, који се огледа у много већем проценту коришћења мог мозга, ако не и целог. Био бих тако способан да комуницира са силама које су биле ту целог мог живота, али их никад нисам видео нити упознао. Имао бих спознају да сам највише Светлосно биће Творца, да сам ја тај процес Скока, и желео бих да ова земаљска раван сазна да сам ја ту. То бих ја желео да сам човек.

/ Наставља се /

Izvori : www.crimsoncircle.com ; www.spiritual-net.netPodelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP