Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99210
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606217
Ko je na sajtu?
Imamo 29 gosta na mreži

O TRI DANA TAME II.DEO


04.12.2011. / Академедиасрбија 

Оригинални наслов : A Window to The Future (Part 2) - Master Guide Kirael through the gift of mediumship by Kahu Fred Sterling.

Порука Мајстор Кираела Каху Фреда Стерлинга  ( Спиритуално биће у нашој равни), кроз медијума Каху Фреда Стерлинга. 

За објављивање на српском приредио Слободан Маричић

ПИТАЊЕ: Први пут чујем за Пошиљаоцe светлости. Јесу ли они нешто попут Чувара друштава у развоју? Или су они неке галактичке енергије? Јесу ли то анђели?

ОДГОВОР: Они су људска бића, посебна. Они ће бити такође узнети као људи у време Скока. Постоји отприлике стотину њих сада, па иако је стотина довољна да се посао обави, ми бисмо волели да се њихов број повећа.

П: У првој књизи казивања Кираела: "Велики Скок" поменуто је да ће се људски облик мењати. Како ја то разумем, човек ће бити сасвим другачије биће од оног којег ми видимо у огледалу. Можеш ли нам то објаснити?

О: Па, ти си сад обавио добар посао на плашењу људи! Дозволи ми да то обрнем. Свака особа ће преобликовати своју енергију, трансферисати своју енергију, другачије од осталих. Неки од великих духовника међу вама ће у та три дана Таме, имати проширења функција мозга.

Да би се то десило, мораће доћи до повећања вашег кранијалног дела мозга и прва ствар која ће се на вашем телу након тога десити (и сви ви моји ташти пријатељи припремите се за ово) јесте да фоликуле ваше косе неће моћи да издрже ову експанзију кранијума , па ће највероватније многи од вас после Скока на другу страну прећи потпуно ћелави, баш као што су се и родили.

Сад, неки од вас ће имати још ега у својој ћелијској меморији да ће желети избећи ово. То може бити мало болно, тако да ја то не бих баш пуно покушавао. Ваше жене ће бити такође лепе, апсолутно лепе, и ћелаве као и ви.

Ваше тело ће бити много еластичније, флексибилније. Је ли вас икад сврбело између рамених лопатица управо један инч даље од вашег домашаја тог места? Од тога више нећете никад патити. Моћи ћете почешати било који део вашег тела - ништа вам више неће бити ван домашаја.

Ваш ментални капацитет биће много већи него сада. Ако у просеку данас употребљавате свега 5% мозга, а геније употребљава 17%, већина вас ће употребљавати између 35 и 70 процената. Ви чак не можете ни замислити како ће то изгледати. Са 70 процената, ви ћете знати дословце све на овој планети. Сећате се оне ситуације - примера заустављања у пустињи Мохаве? Удаљеност више неће бити проблем за вас. Један скок и њиме ћете прећи четврт миље. Ваша плућа ће се смањити позамашно, јер више нећете требати велике количине ваздуха. То је добар разлог да одмах престанете да пушите, јер ако сте тешки пушач, ваш ће се капацитет плућа знатно смањити и имаћете у почетку проблема да их проширите. Имаћете осећај као да имате најдраматичнију астму коју можете замислити, јер ћете морати да поново "створите" своја плућа.

Плућа ће се смањити, јер више нећете морати удисати ваздух као досад. Уместо тога, користићете доста Пране и фотонску енергију. Док се не навикнете на удисање Пране, ваша плућа ће вам задавати мало муке.

Откуцаји срца ће бити много спорији него сада, а онда ће се драстично смањити на око 50 до 60 удараца по једном сату, тако да не морате ни о томе више бринути. Они од вас који имају слабо срце, ће се сигурно обрадовати томе. Сваки оболели срчани мишић ће бити обновољене оног тренутка кад прођете кроз Скок.

Има још једна ствар која ће вам се допасти. Они који воле да се загледају у нечије очи, моћи ће да виде дословце саму душу. Ви више нећете моћи да изрекнете лаж у времену после Скока, да и то кажемо успут. Не можете више лагати, јер ако то урадите, ваше очи ће засветлити. Озбиљан сам. То није као флипер машина или слично, али ће оне светлуцати, јер је лагање неприродан чин. Зато не кажите: "Волим те" ако то и не мислите. Добре вести су што ћете научити како да волите у два, три дана. Толико ће вам требати да научите шта је заиста љубав. Ваши слушни органи ће чути када птица пролети. Чућете било шта где усмерите свој слух. Вероватно нећете бити баш срећни због тога, али ваше уши ће бити доста веће. Чућете замах орловог крила и то кад је на тако великим висинама, да га видите као тачку на небу. Тако, ево вам неких наговештаја, даме и господо. Не причајте о неком иза леђа, без обзира где се они налазе. Ако су у вашем видокругу, њихове уши вас могу чути. Биће то заиста фасцинантно.

Биће доста промена у и на телу. Неки од мушкараца неће баш бити сретни с тим, али нећете више морати да се бринете око тога, јер вам више неће бити важно како ће даме изгледати, пошто ће вас занимати једино како дама изгледа у свим њеним бојама и вибрацији.

Уметност вођења љубави биће изван свих ваших најлуђих снова. Например, један од најдубљих начина вођења љубави биће када двоје људи саставе дланове. Верујте ми, свидеће вам се. То је апсолутно изненађујуће! То би биле углавном те физичке промене, драги моји пријатељи.

П: Пошто се моја породица не бави духовношћу и није склона оваквој врсти размишљања и текстова, чињеница да можда неће доживети или преживети Скок, ме доста брине. Можеш ли појаснити како ће овај процес деловати на такве људе и да ли ће да преживе они и њихове породице?

О: На жалост само двe милијapдe људске популације или око 1 / 3 ће доживети овај масовни скок свести. Међутим, то што ваши пријатељи и породица нису "духовници" не значи да и они неће преживети. Можда су они кроз многе раније животе радили доста на томе да дођу до овога, и онда "заспали" између трансформација и нису се могли пробудити у овом животу. Такви ће ипак преживети Скок. Можда ће то бити на неком нижем нивоу и дензитету, али ће успети. Стога, у користи вам је да најближи чланови ваше породице буду барем свесни онога што доноси овај Скок енергије. Не морате им рећи ништа о три дана Таме, него, треба да упалите ту искру светла у њима самима.

Желим да у вези с тим још нешто објаснити. Када Скок дође, већини вас више неће бити важно ко ће га преживети. То је тешко за разумети, али до тог времена, знаћете да је све у апсолутном савршенству и да они који не желе да прођу овај процес Скока, имају право да се врате Творцу и то ће они и учинити. Без бола, без притиска, они се једноставно враћају кући. Немојте ићи около говорећи: "Ја сам духовник, ја ћу преживети Скок", јер неки од вас то ипак неће ...

Неки ће одабрати да напусте Земљу пре Скока, како би могли да на овом процесу раде с друге стране. Неки од вас ће једноставно одабрати да више не учествују, али већина хоће. Дакле, чињеница да неко од вас и није духовник, ни на који начин не умањује вашу способност да преживите Скок.

/ Izvori : www.crimsoncircle.com ; www.spiritual-net. /

NASTAVIĆE SEPodelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP