Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99213
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6606248
Ko je na sajtu?
Imamo 53 gosta na mreži

O ТРИ ДАНА ТАМЕ III. ДЕО


06.12.2011. / Академедиасрбија

Оригинални наслов : A Window to The Future (Part 3) - Master Guide Kirael through the gift of mediumship by Kahu Fred Sterling.

Порука Мајстор Кираела Каху Фреда Стерлинга  ( Спиритуално биће у нашој равни), кроз медијума Каху Фреда Стерлинга. 

СВЕТ ПОСЛЕ СКОКА 2012. ГОДИНЕ (3. део)

За објављивање на српском приредио: Слободан Маричић

Питaњe: Из твоје друге књиге Генесис Матрикc схватио сам да ће бити више фaзa Скока, и зависно о сопственом нивоу просветљености, наћи ћемо се на различитим нивоима способности. Како ће то бити на различитим нивоима?

Одгoвop: Постоји седам нивоа свесности на којима се можете пробудити. На сваком нивоу постоји још седам нивоа, тако да имате 49 позиција на којима бисте могли завршити. Најбоље је на нивоу 4. Нема ништа лоше ни на нивоима 2. и 3, али ниво 4 је апсолутно најбољи, јер је то онај који сте ви духовно проучавали и коме сте највише дорасли. Наиме, ви сте научили да су духовни водичи стварни, да анђели постоје и да је Творац сила коју не можете назвати "добром" или "лошом". Такође знате да вас Творац не осуђује нити вам суди, већ Творац - ствара. Знате да не можете водити ратове у име Бога - у име Исуса, или Мухамеда или било кога другог. Свесни сте такође да духовна свесност обитава у вама. То је ниво на коме сте у потпуности просветљени, а и даље одржавате присуство овде на Земљи без икаквих проблема.

Желим рећи да сигурно нећете хтети ићи на ниво 1. Било би чак боље да уопште не преживите Скок, него да се пробудите на нивоу 1, јер не бисте имали појма где се налазите. Стога, прва ствар коју ћете учинити на том нивоу 1. јесте да ћете помислити неке веома лоше мисли и пошто је то ниво четвородимензионалнe свесности, где се свака мисао материјализује, тиме ће се ваше лоше мисли - одмах материјално манифестовати. Ако помислите например: "Питам се има ли овде неких великих, длакавих чудовишта", пред вас ће се истог момента сјурити велико, длакаво чудовиште. Оно вас не може повредити, јер је то само ваша мисао као пројекција неког холограма, али ви ћете имати још много других мисли док то не схватите. Потом ћете укопчати да ваше мисли немају властиту стварност, уколико им је ви не дате. На том нивоу, оне ће вас ипак толико уплашити да нећете хтети даље проћи кроз Скок. Најезивија мисао коју можете имати је: "Питам се хоћу ли овде остати заувек". Требаће вам пуно, пуно времена да изађете из таквог начина размишљања.

Дакле, прва ствар коју ћете хтети урадити (мисли се на људе који ће се пробудити на нивоу 1) је да се сакријете од свих тих чудних људи са великим главама који пружају руке к вама, покушавајући да буду љубазни са вама. И онда ћете хтети да нађете више људи који су на истом нивоу као ви, да направите мале кампове и сакријете се од свих тих осталих људи, које сад виђате на Земљи. За оне од вас који ће бити спољни порталски радници, један од задатака биће да изађете и кроз портал и доведете назад људе попут ових који обитавају на нивоу 1. - који су преживели, али су изгубљени и збуњени.

Сад, дозволите ми да вас одведем до друге крајности, на ниво 7. Овде ћете бити сасвим у функцији Светлости и нећете проводити много времена у људској стварности. Оног тренутка кад откријете да можете трансцендирати ову стварност и да отпловите негде другде и радити шта год зажелите, то је место где ћете желети да останете заувек. Имаћете савршену координацију, баш као анђели.

Што се тиче нивоа 5. само неколицина ће вас завршити ту, пошто се он везује за Пету димензију, која је димензија "Агапе љубави" и мало је превише за уобичајено људско искуство. Међутим, овај ниво можете понекад посећивати и имати "одмор". Ниво 5. је онај на који ћете отићи кад будете спремни да се "искључите" и вратите се Светлости, чисто због самог искуства. То вам изгледа као да живите у луксузном хотелу, где људи само чекају да нешто затражите, а пар делфина плива око ваших ногу. То би било нешто као рај, шта год већ да је рај значио за вас. Ето, то је кратки преглед различитих нивоа.

П: Да ли сви нивои постоје истовремено, тако да неко са нивоа 1. може упоредо постојати на том вишем нивоу са онима који су на на нивоима 3,4,5,6 и 7?

О: Апсолутно.

П: Ако си спољни радник на порталу, да ли то значи да не учествујеш у новој димензији, јер покушаваш избавити људе из Треће димензије кроз портал у Четврту димензију?

О: Да ли се сећате филма Матрикc, у коме протагонисти силазе доле у матрицу? Добродошли код спољног порталског радника! Постојаће џепови по целој планети испуњени мноштвом људи са 1. нивоа и чак са нижег 2. нивоа , који нису били у стању да укључе своја чула, не могу даље функционисати и стога су уплашени. Они ће се окупити заједно у мале заједнице и градове. Ова збуњена бића биће пребачена кроз портале, где ће бити очишћени од блокада и онда враћени унутрашњим порталским радницима, који ће их подучавати и пренети их до више вибрације.

Спољни порталски радници ће ићи напоље да покупе оне који имају највише вибрације, јер се они неће борити са њима. Стога, једна од главних функција спољних порталских радника је да иду и прикупљају оне који се нису могли пробудити. И зато је битно да одлажете вaш Скок што више можете, јер да се он десио данас, не би вас било ни 1,5 милијарде !

Сад, да ли спољни порталски радници имају нешто као одмор, време за себе? Апсолутно. На пример, свакодневно у прве две године, вероватно ће добити 8 до 10 сати унутар портала, где се могу одмарати, а онда се вратити опет на посао. Постојаће масе људи које ће желети да прођу кроз портал, тако да ће спољни порталски радници имати доста посла, али они на нивоу 1. неће тако лако доћи. Они ће доћи вриштећи и отимајући се ... И сад, ако вам буде додељена улога унутрашњег порталског радника, ви сте на добром послу. Већина спољних радника су из класе ратника, војника. А они унутар портала су из класе учитеља.

П: Да ли ће ти спољни порталски радници имати исту позицију заувек?

О: Не. Већина њих ће бити убрзо ван тога. Зависно од тога како добро буду радили овај посао у прикупљању тих људи из "џепова" по планети. Постојаће области и удаљена места где духовност није баш правилно схваћена и то ће бити највећи изазов за ове порталске раднике.

П: Како ће неко знати на ком је нивоу када преживи Скок ? Да ли то само дође на ум и човек само одједном то зна?

О: Зато сам говорио о "пошиљаоцима Светлости" у ранијем јављању. Пошиљаоци ће обезбеђивати ширење информације по свету, јер сви не могу чути и прочитати ове моје поруке. Тиме ће ова информацијa кружити по свету. У првих неколико дана, једино што ће они радити биће да вам шаљу смер и информацију о томе ко сте, јер многи се чак ни тога неће сећати. Ако сте на нивоу 1, вероватно нећете моћи разумети поруке Пошиљалацa, али како се пењете више по нивоима, моћи ћете се "наштеловати" на њихове сигнале, баш као на таласе неке радио станице. Кад то успете, тада ћете моћи постављати питања Пошиљаоцу енергије, јер то је круг енергије који ће обухватити целу Земљу и сви Пошиљаоци ће вам слати информације о истој стварности. Чим Пошиљалац индентификује вашу енергију, с тим ће доћи и знање о нивоу на коме сте, где се налази портал, ко је надлежан и сa ким ћете бити. Запамтите, постоји 49 нивоа свесности и сви су различити - ниједан није сличан другоме.

П: Како помажемо једни другима током Скока? Како ћемо одржавати било какав комфор током три дана таме?

О: Морате запамтити да ће то искуство више бити као хибернација него као преживљавање у три дана Таме. До тог времена, ваше тело ће већ бити усклађено с овим Скоком. Например, оног момента кад приметите да се напољу смрачује, окупиће све који су с вама, најчешће чланове породице. Покушаћете их умирити и онда ћете се одједном "искључити" и потонути као камен у неки сан. У том стању остаћете три дана. За вас у хибернацији неће бити важно је ли то 3 или 30 дана. На крају та три дана устаћете и рећи: "Ах, па и није било ништа страшно". Ето, то би вам требало уклонити нешто страха из целе ове приче. Сад, за вас који не знате ништа о три дана Таме, то ће бити мало болно, јер ће се тело смрзавати, али не у смислу да будете као ледена коцка, него ће то долазити од ћелијске свести. Све ће се довести у одређену вибрацију у вашем телу, што значи да ће мрежне линије енергије пролазити одређене спектре у вашем телу и синхронизовати ваше срце да куца само једном у 2 или 3 сата. Остатак времена бићете потпуно безживотни у вези са било чим. Нећете имати ни снова.

П: Да ли ће нам исцелитељи бити неопходни после Скока?

О: Ако имате одређене блокаде пре Скока, те ћете блокаде пренети у време после Скока. Исцелитељи у времену после Скока ће излечити те проблеме и блокаде из старих времена. Верујте ми, неће вам бити довољно исцелитеља. Претпоставимо да дођете у област у којој нема исцелитеља, што је скоро немогућа ситуација, али ипак је претпоставимо. Требате се само повезати са светлом пошиљалаца и јавити да нема исцелитеља, а да вама треба помоћ. Потом треба да легнете и заспите онолико времена, колико је потребно пошиљаоцу и њиховој енергији да би вас вратили у функционално стање. После пар дана пробудите се и све ће бити у реду.

П: На крају Откровења или после Скока, да ли ће постојати Рај или Пакао ?

О: Рај или Пакао је стање ума. Можеш веровати шта год хоћеш и ја ти нећу противречити. Схвати да је Рај измишљен као место које звучи добро, а Пакао место које звучи лоше. Овакво гледиште коришћено је вековима, да би се ви заплашили и могао се контролисати ваш свет.

Ми посматрамо период који ви зовете најчешће "Откровење" као време динамичног буђења за ваше душе. Када будете доживели Скок схватићете да је Рај и Пакао у вашој садашњој трећој димензији био само образац размишљања са којим сте живели у то време.

Кад будете у новој енергији, на новом нивоу, схватићете да постоји само Творац Светлости, па ако боравак у његовој близини желите назвати Рајем, то је у реду, али ми бисмо више волели да то назовете Светлом Творца.

П: Шта је са Судњим даном?

О: За многе од вас, Судњи дан се дешава бар три - четири пута недељно. Стога га избришите да више никакво глобално "Cуђење" не буде део ваше свести. Једини суд ће бити онај о вама самима, јер Творац је сувише добар да би вас осуђивао као вечно лоше или вечно добре, јер сте ви сами производ његовог Светла.

П: Како се галактичко братство уклапа у Скок, у време пре и после Скока?

О: Ако се вратимо на Књигу Пророка Језекиља у Библији видећемо да су вас и тада, па и пре времена Библије одређени енергетски облици посећивали. Поједноставимо то. Имате Изворног Творца, имате Христову Свест, имате Чуваре друштава у развоју, имате свет духовних Вођа, имате Aнђеле и вас - људе. Оно што сам овде изоставио су ваша галактичка браћа и сестре, јер они живе на истом Tаласу светла на коме сте и ви у свом свету. Ствар је у томе да су многи од њих већ доживели планетарне скокове разних врста.Већина их је доживела Скок за Скоком баш као и ви у далекој прошлости. А они долазе овде зато јер је тренутни процес у коме се одвија Скок на Земљи потпуно јединствен због чињенице, да ћете баш ви довршити овај мега Велики Скок, а нећете бити тотално уништени. Они, ванземаљци - ваша космичка и галактичка браћа из галаксије Млечни пут нису за вас видљиви, јер они могу само да посматрају са стране, како ћете ви то учинити.

Пре Скока они су вам дали много дарова током протеклих година кроз разна открића, укључујући и компјутер, који је унапредио неизмерно ваш технолошки и истраживачки развој. После Скока они ће имати с вама многобројне и разноврсне врсте односа. Са њима ћете имати потпуно нову врсту комуникације. Пловићете на њиховим летилицама, повешће вас на на друге планете и показати нове светове. Биће вам фантастично с њима.

П: Раније си говорио о галактичким расама које на етеричном нивоу раде са појединцима, вежбајући их за Скок. Кога они одабиру И по ком креитеријуму?

О: Они бирају ратнике углавном зато, јер ратници морају да раде више него сви остали. Они ће ићи иза задњих у Скок, и зато треба много вежбања и помоћи у томе.

П: После Скока хоћемо ли користити исте језике?

О: Наравно. Уствари свако ће бити полиглота. Ако си спољни порталски радник говорићеш језик подручја на којем радиш. Унутар портала већина ће вас комуницирати путем мисли. Бићете у димензији мисли, па вам говор и неће требати.

П. Да ли ће планета Земља изгледати исто?

О: Не. Ово је питање које сам се надао да ћу избећи. Биће доста реконструкције које ви можете звати и разарањем, током она три дана Таме и нешто времена иза тога. Морате знати да ће непосредно пре Скока бити доста енергетских ентитета - не бих их желео назвати Злим силама - којe ће схватити да неће преживети Скок и покушаће направити што више штете. Стога, лице саме планете ће се драстично променити, али већина ваших континената ће углавном бити у реду. Неки ће бити већи, неки постати мањи. Овде, у Лемурији ако имате земљиште близу воде, после Скока оно ће бити далеко од обале.

П: Кад довршимо Скок и уђемо у Четврту димензију, да ли ћемо имати неку сврху?

О: Ох, да, имаћете сврху: она се зове даља еволуција. Имаћете око две хиљаде година да изађете из Четврте и уђете у Пету или чак Шесту димензију. Четврта дименезија је тако лепа и у њој ћете бити дуго времена, како бисте могли уживати у њој. У свом кармичком путовању на Земљи, били сте овде много пута и увек се поново враћали. Многи од вас ће се чак инкарнирати још једном или два пута у тој четвртој димензији, јер ту можете живети скоро колико год пожелите. Међутим, ипак ћете једном доћи до тачке када ћете рећи: „Ја то више не желим и хоћу да идем Творцу „.

П: У припремању за Скок, има ли ичега што још можемо урадити поред препорученог вежбања дисања Пране?

О: Прана дисање је само део тога. Први корак је да одржавате своје тело здравим што више можете, тако да имате мање потребе за "поправкама" када стигнете овамо. Најбољи савет који вам могу дати је: Научите своје лекције. Радите оно што знате да требате да радите кроз осећаје који вам долазе, јер свака научена лекција осигурава вам вишу вибрацију у Скоку. Ако сте у инвалидским колицима, а стигнете на 4. ниво, моћи ћете устати и трчати, али ако завршите на 2. нивоу, мораћете радити на себи. Зато, учините све да припремите сва своја четири тела (физичко, астрално, духовно и спирит) плус још нешто - а то је ваше "Шесто чуло". Проширите га и свако од вас ће онда моћи постати исцелитељ. Не морате бити исцелитељ за све друге, само научите основе исцеливање и исцељујте себе. Научите бринути се о свом физичком утеловљењу и све остало ће доћи с тим. Практикујте светлост у сва четири телa и знаћете да сте урадили све што је било до вас.

У љубави и светлу, Скок је грандиозна ствар. Имате још мало времена да бринете, ако желите да бринете. Међутим, треба да "пустите" своје страхове и бриге. Отворите своју Светлост. Знајте ко сте и у томе идите напред и пређите. Већини вас која ово чита или слуша, честитам, јер ћете ви бити тамо, на другој страни. И ја ћу бити тамо, и ако стигнете на четврти ниво моћи ћете ме и видети, као и све ваше пратиоце. До тада остајте ми у миру, моји драги пријатељи.

/ Извop : www.crimsoncircle.com ; www.spiritual-net. /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP