Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100157
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6614014
Ko je na sajtu?
Imamo 66 gosta na mreži

ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ : 2012


11.01.2012. / Академедиасрбијa

Недавно је на вебсајту www.halfpasthuman.com постао доступан и наставак „Алта извештајa“ (Алта Репорт ) или “Shape of Things to Come”) што представља резултате предвиђања будућности који су базирани на једној лингвистичкој методи (Asymmetric language trend analysis) коју је развијао Clif High негде од 1997. г. и која је заснована на емоционалним асоцијацијама речи које су у нормалној употреби, а њихов извор за ову анализу је интернет; нешто у смислу одређивање везе између колективне свести човечанства и догађаја који се одвијају или ће се можда догодити у будућности.

 

Ту се ради о једном прилично интересантном приступу предвиђањима и тумачењима неких битних догађаја који су могући у блиској будућности. Наравно, поред тога што је будућност подложна променама самим погледом у њу, а сама по себи није ни фиксна, на све ово треба гледати као на могућности. Активно дејствовање сада, мења и будућност, јер се на неки начин све одвија истовремено.

Наравно, горе наведена метода "гледања у будућност" има своје предности и мане, међутим, можда не би било лоше узети у обзир неке њене резултате, јер фактори који играју главне улоге у тој будућности, заступљени су иу садашњости, а што се самог њиховог 'тајминга' и интезитета тиче, врло брзо ћемо бити у стању видети колико су ове процене биле исправне. Надаље, један сличан покушај је био направљен и раније са много мање података за коришћење на располагању, али са прилично добрим резултатима (Алта Репорт 2005), где су се најављени догађаји испуњавали, мада у једном блажем облику. Мислим да све ово не треба узимати у смислу неких "пророчанстава", него више као једну "временску прогнозу" чији се неки делови могу, али и не морају обистинити; тако да „олуја“ која се негде предвиђа може у реалности бити само једна мања киша, док опет на неким местима може да дође до непогоде, а да је метереолози нису предвидели.

                                                                              ***

Главни појмови и актери у овом материјалу су следећи: вирус (свињски грип) и вакцина; слом економског система (пад долара у директној вези са збивањима у Америци; мада вероватно и неких других валута рецимо евра); отпор / револуција грађана у многим државама ( грађански ратови), које ће проистећи из покушаја патократије да спроведе насилну / масовну и обавезну вакцинацију (намерно креирање и пуштање вируса у оптицај) као и последица глобалног економског слома уз шта манипулација патократије напокон постаје очигледна; откриће - велике објаве у вези са корупцијом и манипулацијама светских банкара, политичара а можда и са истинском позадином напада на Светски трговински центар; конвенционални или нуклеарни напад Израела на Иран (након чега се ствара радиоактивни облак који сеје смрт широм планете) уз потпуно уништење Израела; одређена врста интеракције са ванземаљским силама ( позитивним и негативним); велике геолошке промене на земљи; покушај тајне владе (ТПТБ, Илуминати) да изврши депопулацију и успостави контролу над целом планетом; политичари-марионете постављени и контролисани од стране тајне владе као председници већине држава или чланови њихових влада - који представљају "извршне органе" тајне владе на нивоу држава, којима управљају; отлривање тајних подземних база; премештање (релокација) планете ... итд

У прогнозама које су базиране само на економским збивањима, већ средином године би требало доћи до неких индикација о предвиђеном слому америчког / светског финансијског тржишта где ће трговина нафтним дериватима играти централну улогу. Јављају се и глобални проблеми код трговине житарицама поготово сојом, на чему је засновано много огромних глобалних финансијских трансакција.

Неке тајне о великим финансијским малверзацијама требале би према овом моделу изаћи на светлост дана већ крајем марта месеца, док би се цела динамика увелико развијала до почетка новембра када би интернационална економска криза требало доживети врхунац. Овде се јавља компанија Голдман Сакс као један од главних актера финансијских малверзација. Светска Фармацеутска индустрија, наводно, запада у неку врсту кризе која је како се чини повезана са неочекивано великим отпором било каквој масовној вакцинацији убудуће. У периоду од новембра ове године амерички долар рапидно пропада. Велика криза почиње крајем године са могућим избијањима револуција и грађанских ратова - на неким местима / земљама ствари се обрћу, јер сада је патократија та која постаје угрожена након што почиње потера за њом (ово је истовремено и један од тзв. периода 'каироса', односно, пружања шансе људским бићима да се напокон одупру контроли и манипулацији, те тако и остваре истинску слободу.)

Међутим, уз ове економске недаће, од почетка јесени ове године, паралелно иде и интезиван труд тајне владе / елите да спроведе (поново) једну масовну вакцинацију људи. Ствари се истовремено одвијају у више слојева или нивоа који су међусобно повезани.

Да ли се ради о томе да неки од агенаса из садржаја вакцина треба да "зомбифицирају" људе у толикој мери да се претварe у безопасне "роботе", неспособне да се буне након што су опљачкани и искоришћени од стране банкара / патократије, или деактивација епифизе / трећег ока и „ седишта душе "/ јер супстанца која ће бити присутна у вакцинама – „сквален“ може да узрокује смрт код човека услед изазивања" цитокинске олује ", а доказано је и да поред многих хроничних болести изазива и неплодност. Исто тако, питање је да ли ће међу светску популацију бити убачен и неки смртоноснији тип вируса, због кога ће се тражити нова вакцинација?!

Патократија ће се наћи на отвореном простору приликом покушаја депопулације, јер након што то постане очигледно одређеном броју (критичном прагу) људи, доћи ће до једног 'контра-напада', - када ће бити лако утврдити ко је промовисао обавезну или масовну вакцинацију, као и доносио / одобравао принудне мере или законе у вези с тим ... ко је наређивао, омогућавао и вршио распршивање кемтрејлса / дистрибуцију узрочника заразних и још непознатих болести ... ко је био одговоран, а није предузео мере за адекватно испитивање вакцина, као и могућности намерног стварања вируса и његовог пуштања у промет ... итд итд;

Ту ће се праћењем "наредбодавног ланца" одоздо према горе коначно стићи до њиховог извора.

У свему овоме, не може се рећи да ће се ту радити о неком истинском буђењу људи у духовном смислу (мада ће бити и тога у одређеном степену), него више о пружању једног инстинктивног отпора приликом борбе за преживљавање уз истовремену жељу људских маса за осветом онима који су их као и ову планету довели до тачке уништења. напокон ће се код људи јавити и свесност о томе да се новац којег им је патократија одузела од пореза, користи за њихово тровање и манипулацију. (Тако, људска бића финансирају своју сопствену ликвидацију.) За разлику од других "револуција" из наше прошлости, овде на њиховом челу неће више стајати Илуминати или њихови играчи, јер ће се радити о једном спонтаном само-организовању људи чија су егзистенција и слобода угрожени.

                                                                         ***

У овом периоду влада у САД (а вероватно и у неким другим државама) уводи неке мере према којима се ограничава приступ банкама / приватним банкарским рачунима без потврде о вакцинацији. Ту се такође јавља и појам 'блокада' у вези са покушавањем 'елита' да уз наметање обавезне вакцинације истовремено спречавају / гуше побуну људских бића или њихове масовне покрете за слободом одлучивања о сопственој судбини. Такође, у периоду до краја године почиње да се широм света промовише појам "бунтовник" или "побуњеник" (енг: 'рефусеник', - 'онај који одбија') који се специфично односи на људе који одбијају да се подвргну имунизацији или сличним мерама ограничења грађанских права. Број бунтовника те врсте ће да изненади и уплаши елиту / тајну владу , јер превазилази њихова очекивања. Пропагандна кампања промоције вакцинације од стране 'маинстреам' медија уз истовремено ширење панике од вируса доживљава врхунац. Патократија поред "примерних" грађана који подржавају режимску политику, ангажује чак неке проминентне светске естрадне звезде ("Идоле") за рекламирање вакцинације. Они, као владини агенти касније лоше пролазе (од стране "бунтовника". Даље, према подацима из анализе, без обзира на свесност о повећаној смртности због смртоносног вируса, долази до јаког отпора маса, прво и првенствено на подручју САД и Северне Европе. Елита ће бити шокирана размерама грађанског отпора стратегији "покоравања маса".

Чини се да се негативни ефекти вакцина или план за депопулацију планете помоћу смртоносне вакцине постају људима познати, што уз помоћ личних опсервација, што због циркулације вести преко интернета / мобилне телефоније. 'маинстреам' (контролисани) медији покушавају све то да сакрију (слично као и истинску позадину напада на Светски трговински центар) игноришући или искривљавајући битне чињенице, што доводи до револта и према њима, тако да и медијски радници такође долазе на удар 'бунтовника'!

Глобална Фармацеутска индустрија доживљава јак удар. Продаја / дистрибуција / коришћење вакцина и "лекова" (отрова) против свињског и птичјег грипа не иде по плану, док се истовремено обелодањује њихова манипулаторска улога.

У овом периоду, дакле све од јесени, па до краја 2012. године, одређени број политичара, владиних службеника и других званичника ("инсајдера") прелази на страну маса (једни због тога што им је прорадила савест, други због страха за сопствени живот, трећи због освете својим наредбодавцима након што су пали у њихову немилост, због пропасти кампање ... итд), што резултира откривањима јавности многих података, који су све до тада били чувани у строгој тајности.

До сада су "инсајдери" углавном бежали по задатку како би дезинформисали људе или уносили конфузију (тзв. "пси-оп." oперације) у вези с неким активностима влада и тајних служби, међутим, на основу ових предвиђања, чини се да ће у овом периоду бити појачано дезертирање истинских 'инсајдера'?!

Крајем године, од стране 'бунтовника' почиње потера и за многим банкарима који су током последњих 20 година учествовали у разноразним малверзацијама на финансијком тржишту, те га тако довели до слома пљачкајући успут народ. На самом почетку кризе, неки од њих ће бити ликвидирани од стране владајуће елите како би се ућуткали, док ће други, примећујући тај 'тренд', успети избећи атентате и сакрити се, а онда из склоништа откривати јавности детаље у вези са економским / финансијким манипулацијама. То постепено обелодањивање тајни од стране истинских инсајдера ће даље доливати уље на ватру, стварајући код људи све већу мржњу и бес према владајућој елити.

У овој фази страдају и неки познати медијски радници (ТВ звезде) који су играли проминентне улоге у дезинформисању / манипулацији људских маса. Према овом моделу, чини се да се код покушаја спровођења масовне вакцинације / депопулације / преузимања контроле над целом планетом, "елита" / тајна влада нашла на отвореном терену. С обзиром да су људске жртве већ постале очигледне, као и почињена штета а наравно и намере патократије, дошло је време за наплату! Без обзира на то што су многи мотивисани само жељом за осветом због изгубљених чланова породице, могло би се рећи да већина људи постаје мотивисанa за пружање отпора првенствено зато што су свесни чињенице да је једини начин да опстану тај, да се сами морају изборити за своју егзистенцију, јер не постоји нико други ко их може или треба спасавати, а поготово "неко одозго".

Према подацима ове компјутерске анализе, негде од марта долази до једног сукоба огромних размера, чија ће величина шокирати чак и оне који су га очекивали, односно, раније приметили знаке његовог избијања.

даље, предвиђа се "смрт" америчког долара средином или крајем године са хиперинфлацијом која је повезана са енергетском кризом и сломом тржишта некретнина. Пажња се пребацује на фирме које се баве производњом хране и енергије (уз сву пратећу пропаганду) и од њих се очекује да извуку САД из кризе. Емоционалну тензију подижу и неки аспекти регулације / манипулације хране (погледај тему „Codex Alimentarius „) чији је циљ да се уз пуштање у оптицај разних вируса / вакцина на потхрањене мace неквалитетном храном без витамина и минерала, а са пуно токсичних додатака, изазове максималан учинак вируса / вакцина (повећање броја смртних случајева), што је само један од додатних аспеката софистициране агенде "елите" сa циљем смањења популације планете и преузимања потпуне контроле над њом.

предвиђа се да ће они који успеју да успоставе залихе хране, као и да осигурају производњу здраве хране уз помоћ малих засађених површина на неким подручјима, бити у стању да избегну ову врсту проблема.

                                                                           ***

Међутим, цела ова динамика рата елите против човечанства има неколико слојева који се развијају и стално међусобно преклапају или преплићу. Према овој компјутерској методи предвиђања будућности, односно, према врсти тумачења података који стижу с те стране, следећи "слој" представља велика могућност избијања рата између Израела и Ирана до септембра ове године, што би такође било режирано од стране владајуће елите / тајне светске владе. Према том сценарију, Израел би први напао неке циљеве у Ирану конвенционалним оружјем, након чега би Иран силовито узвратио, што би израелска патократија дефинисала "прекомерним", те се онда одлучила за нуклеарни напад.

Овде се јавља појам "нови рат" који у себи садржи разноврсне активности, а његово избијање се предвиђа до јесени ове године. За тај период карактеристични су појмови: вакцинација, слом здравственог система у западним државама, глобална економска криза, рат, глад, ванземаљски утицаји ('ванземаљски ратови' или 'рат са ванземаљцима') ...

Патократије многих држава почињу с прогоном противника вакцинације и затварањем људи у концентрационе логоре (који су нпр. у САД још давно саграђени за те сврхе - види Google: FEMA camps, FEMA coffins, FEMA graves, FEMA trains…) на основу преко ноћи уведених закона према којима се одбијање вакцинације сматра криминалним делом. Особе које заговарају отпор према присилној вакцинацији проглашавају се народним непријатељима "опасним по живот", прогањају се и хапсе.

За јесен ове године, постоји неколико скупова података који се могу различито временски интерпретирати, поготово у вези с могућношћу нуклеарног напада на Иран, док је динамика око покушаја спровођења масовне вакцинације и отпора људи - сигурна у свакој опцији:

I. Чин, Прва верзија

Ционисти и њихови савезници нападају инфраструктурне циљеве у Ирана. Овде се често јавља појам "Израелска грешка". Чини се да се ту ради о две грешке, прва би била та што је уопште нападнут Иран због локалних импликација, док би друга грешка имала глобалне импликације, након што би Израел прибегао употреби нуклеарног оружја, након чега настаје - "пепео смрти". Ради се о облаку радиоактивне прашине који настаје и диже се у атмосферу приликом нуклеарног напада. Ту се јавља и појам, “Jet stream” " ('млазница', 'млазни излив', прим. прев) у вези с облаком који сеје смрт, прим. прев] и почиње да се креће широм планете сејући смрт испод и иза себе. Након што удахну радиоактивну прашину, људи убрзо умиру у страховитим мукама уз крварење из мукозних мембрана; последњи часови живота жртава се описују појмом "плес смрти" због карактеристичних покрета 'увијања' тела код жртава који су везани са ужасним боловима, грчевима итд.

Тај облак радиоактивних честица ће наводно направити 9 кругова око целе планете пре него што се расплине, односно, престане бити опасан. Према овим подацима, при његовом првом кругу око планете умреће преко 200 милиона људи само од удисања радиоактивне прашине, а кретаће се од Ирана преко Индије и југоисточне Азије, Јапанског мора, Сибира, Аљаске, западне обале Северне Америке где наводно умире преко два милиона људи , након чега ће дијагонално прећи на источну обалу Америке, па преко Канаде стићи до Гренланда, а одатле ће се упутити ка Шкотској и другим деловима Европе. У Европи ће доћи до гранања тог облака на два дела, након чега ће његова мања 'грана' прећи преко Алпа и упутити се према Русији и Кини, док се већа 'грана' преко Европе креће на Северни део Африке, након чега иде поново натраг на Средњи Исток и Иран, који се још увек „пуши“.

Након тога, исти облак почиње поново да креће на пут сличним правцем и то се понавља 8 пута (свеукупно прави 9 кругова око планете). Међутим, према овом моделу, поред смрти људи услед удисања радиоактивне прашине, још горе је то што на северној хемисфери долази до радиоактивне контаминације тла, те тако да и стока почиње масовно да умире, док је истовремено контамирана и сва храна биљног порекла, те настаје масовна оскудица хране и глад. Милијарда људи широм света ускоро умире од последица конзумирања радиоактивне хране.

Масовна погибија и несташица хране изазива велику емоционалну буру код човечанства што поред истовременог објављивања многих података који су до тад били чувани у строгој тајности од народа, води до једне глобалне револуције. Долази до екстремног насиља; народ почиње да прогања високе свештенике, монархе, припаднике тајних или полутајних друштава (Билдерберг), припаднике породица "плаве крви" итд, што води до једног великог погрома на нивоу планете.

За исти период се предвиђају и велике сеобе народа, глад, геолошке промене ..., као нпр. сеоба око 200 милиона Американаца на подручја изнад 50-те паралеле (Канада) и неколико десетина милиона у Мексико.

                                                                                ***

I. Чин, Друга верзија

У оквиру друге верзије, централну улогу игра намерно и постепено пуштање у оптицај узрочника "свињског и нове верзије птичјег / кокошијег грипа". С те тачке гледишта, конфронтација Израела и Ирана би подразумевала само једну пропагандну кампању дизајнирану са сврхом дистракције популације, како би јој се одвукла пажња са напада елите на њу уз помоћ биолошких средстава као узрочника нових болести.

У том контексту би онај смртоносни " Jet stream " (млазни излив) подразумевао 'облаке' који у себи садрже узрочнике болести, а не радиоактивну прашину, који би се кретао око планете покретан снажним ветровима. Израз " Jet stream " савршено одговара тзв. 'Хемијским млазницама' (кемтрејлсима) што наводи на могућност да би елита могла примарно на тај начин распршавати смртоносне хемијско-биолошке агенсе. С те тачке гледишта, ово досадашње "кемтрејлирање" људске популације би се могло сматрати само једном "генералном пробом" уз истовремено нарушавање / 'кондиционирање' имуног система људи!

У контексту страха од нуклеарног рата, људи би се лакше одлучивали за примање вакцине, што би у односу на рат било привидно "нешто далеко безопасније".

У овој верзији прогноза се такође јавља појам "колапс плућа" који доводи до смрти људи, а који је у уској вези са агенсима из ваздуха који су сада биолошке природе (дакле не ради се о радиоактивним елементима). Колапс плућа је често у директној вези и са "цитокинском олујом," која је надаље у уској вези са неким адитивoм из вакцина који изазивају прекомеран одговор антитела кад се организам нађе изложен одређеним антигенима / узрочницима болести.

Глобална осуда напада Израела на Иран (чак иако би се радило само о нападу конвенционалним оружјем) је такође присутна због великог броја људских жртава.

Постоји и могућност да се у склопу објава од стране инсајдера разоткрије улога Мосада у нападу на Светски трговински центар, што би такође додало уље на ватру гнева маса у САД!?

У овој нешто "блажој" верзији, присутни су сви елементи из прве верзије осим нуклеарног рата: đпшта револуција народа, прогањање елите, паљење њихових резиденција, замкова, поседа и ликвидација целих 'племићких' породица. То се већином обавља на отвореном, кад се ови крећу у колонама од својих резиденција ка подземним базама / склоништима. Несташица хране и општа глад такође доминира у свакој од интерпретација података.

II. Чин - геолошке промене / природни фактор /

У овом "слоју прогноза", главни актер је "Тера ентити" или планета земља. У том контексту, несташица хране на земљи је у значајној мери резултат активности сунца ("стрес соларног система"). С тим у вези, узгој стоке би био отежан због пада производње житарица. Овде се јавља и појам "непознате енергије из космоса", која такође битно утиче на сва ова збивања. Ту се јављају и индиције да ће елита 'поспешивати' уништавање хране као додатну меру за истребљење „вишка“ популације на планети. Овај склоп података указује и на могућност заузимања Ватикана, од стране изгладнелих људских маса, чему би наводно претходиле гласине о гомилама ускладиштене хране у Ватикану. Први напад не би успео јер би Ватикан уз помоћ војске и употребе микроталаснoг / електромагнетног / оружја побила хиљаде људи, код којих би смрт уследила услед разарања организма "изнутра", што је слично са симптомима које човек добије након што је изложен деловању микроталасног оружја типа “active denial”. " Следећи напад би успео уз помоћ изнутра од стране симпатизера, тако што би ови пустили нападаче, након чега би многи свештеници били побијени и линчовани, поготово након што се тамо открију подземне базе, као и неке друге ствари које су се држале вековима у тајности од народа.

Побуњеници би се том приликом прво концентрисали на храну, док би тајне које су тамо биле скриване изашле на светлост дана нешто касније. Ватикан би био само један од бастиона елите који ће се наћи на мети напада. "Откривање тајни" се јавља као прогностички појам током целе 2012. године, што доласком до њих након заузимања упоришта и склоништа елите, што од стране инсајдера итд., а то подразумева и истовремену појаву појма, "ратови ванземаљаца" (види тему: : “Alien wars”).

III. Чин

Како се овај "просторни модел" креће кроз 2012. годину, заједно са хиперинфлацијом која му је једна од главних карактеристика, тако долази и до нарушавања / кидања инфраструктуре "развијених држава" (струја, гориво, достава хране, путеви, здравствени систем итд). У неким државама као што су САД и Велика Британија, патократија уводи блокаде, односно, ограничава кретање ("но-го" зоне) и забрањује сва јавна окупљања. Те контролне зоне би требало да представљају тзв. "Прву линију" одбране елите и њихових политичких слуга (патократије) од обичног света. Међутим, ништа не иде како је планирано, јер сам менталитет корупције који влада у политичким и другим структурама сваког режима доводи до међусобног трвења и покушаја неких да "узму колико могу" и да беже на "сигурно". Тако се режим руши и изнутра сам по себи док би се систем блокада појединих региона с циљем ограничавања кретања, распао прилично брзо од успостављања.

С обзиром да циљ напада народа прво постају политичари / патократија, првенствено због омогућавања и спровођења пуштања разних вируса "грипа" и организовања масовне "вакцинације" чије су ужасне последице већ очигледне, неки од њих почињу да откривају припаднике елите од којих су им стизала наређења. Тако се и пажња народа сада окреће према елити и неки од њих и њихове породице постају мета напада.

Већ до средине године долази до неколико спектакуларних атентата. Међу самом елитом такође долази до раздора и међусобног разрачунавања јер нико више никоме не верује. Долази и до неколико запажених инцидената, покушаја пуча, чији су главни учесници припадници њихових тајних служби и обезбеђења, вероватно услед откривених намера елите да се ослободи њих као "прљавог веша".

Чланови CFR (Council on Foreign Relations) познати и као "пацовска лоза", долазе на директан удар побуњеника почетком године.

                                                                             ***

Хаотичне енергије почеле су да владају од јесени прошле године а "врхунац" у смислу максималног ослобађања емоција, достиже се у марту ове године. Приликом рушења пирамиде власти коју је елита саградила на овој планети, поред народа с њених доњих нивоа, велику улогу играју и неки "здрави елементи" са виших делова пирамиде (утицајни људи из политике, полиције, војске итд.) који напокон схватају да су и сами изманипулисани од стране "оних одозго", те отказују послушност својим претпостављенима и прелазе на страну народа (развојна динамика догађаја слична оној која је представљена у материјалу - Побуна пиона?!).

Према овом моделу, предвиђа се да ће у САД већ почетком године бити уведени закони према којима ће свако критиковање политичара или владиних агенција бити кажњиво. Чак и критиковање владиних мера као и мера које спроводе приватне корпорације који раде за владу, биће кажњиво. Ово се највише односи на САД.

Уз све ово води се и један "прљави рат" у коме елита ликвидира истакнуте побуњенике или њихове вође. Побуњеници ће у 'маинстреам' медијима бити изједначавани са терористима. Како снага покрета отпора расте, тако ће се касније и њихови представници све више позивати на заједничке и јавне састанке са представницима режима и елита што ће и 'маинстреам' (контролисани) медији морати да преносе.

                                                                           ***

Током целе године широм света предвиђају се земљотреси, а интезитет геолошких активности се удвостручава (узрок: веза свести човечанства и свести планете; утицај једног на друго; космички утицаји ...?). У 2011.-тој години било је више сличних геолошких катастрофа (најупечатљивији пример земљотрес у Јапану, хаварија нуклеарне централе Фукушима и огромни цунами. Крај 2011. године је повезан са највећим "изливом емоција" до сада виђеним према овом компјутерском моделу.

Потом, у овој години наставља се "чишћење планете": издижу се нова тла, (не само из океана); буђења и ерупције вулкана широм планете; долазе комете / метеори. Прекид у комуникацијама је веома чест услед многих разлога, не само услед ерупције сунчаних пега. Морске струје такође мењају свој правац услед појачане активности подводних вулкана, што утиче на промене климе на неким континентима. Ове геолошке промене могу бити иу вези са проласком Земље кроз магнетни појас на еклиптичној равни са галаксијом Млечни пут, који ("пролазак") траје наших 20 година и управо ове године достиже најмањи клиренс.

Током године астрономи ће открити појаву неких 'нових' објеката у ближем свемиру, нестанак неких планета као и настанак нових, што се доводи у директну везу са појмом "процес премештања земље у 4-ту Димензију, што се за сада може само нагађати.

Почетком године се предвиђа један катастрофални догађај, до којег ће доћи услед одламања или одвајања огромне масе леда од копна на Антартику, који ће проузроковати један велики талас који ће за око 12 сати стићи од јужног до северног пола изазивајући успут катастрофална уништења на обалама многих држава.

Заједно с овим "геолошким" скупом података иде и откривање дубоких подземних база и енергетских постројења. Наводно, приликом заузимања Ватикана, тамо ће бити заплењене и мапе на којима су уцртане све подземне базе и енергетска постројења на целој планети од којих је једна управо испод Ватикана, као наслеђе претходних непознатих цивилизација.

Спољни утицаји, непознате енергије, рођаци и непријатељи :

Један од најважнијих делова прогноза подразумeва и "спољни утицај". Под појмом "спољни утицај" сматра се све оно чије се постојање до данас негира од стране елите и њихових политичара, односно оно што се крије од човечанства вековима, укључујући и непознате енергије, као и оне енергије за које мислимо да познајемо, али је наше познавање њих веома плитко и дискутабилно. Ту такође спадају феномени: НЛО као и ванземаљски артефакти, укључујући и стварну историју људске расе која је радикално другачија од оне која се нама презентира миленијумима.

Према овом 'просторном моделу', од 21. септембра ове године појачава се прилив непознатих енергија из свемира. Ту се јављају три архетипа енергија које се боре за превласт.

То су "радијантне (енергије)", „знање“ (неспутано) и "практичне енергије" (енергије које се могу практично демонстрирати и користити).

Овај део је мало компликован за разумети и представити онима, који се за ове теме раније нису занимали.

Од тих непознатих енергија из свемира, радијантне енергије су потенцијални доминантни модификатор и подразумевају енергетске процесе, који се отимају контроли (или их је тешко контролисати) с једне стране и њихову инфилтрацију или притицање на земљу кроз "атмосферске рупе" с друге стране. Оне су повезане и са "Тера ентити" (ентитетом земље), где учествују у енергизирању / радијацији биљака (например у смислу произвођења феномена знакова у житу што је само један од видова њихове манифестације).

Ако изузмемо лажне "знакове у житу" које су направили тзв. "Саботери" петљајући се у тај "феномен" с циљем дистракције, и оних који су рађени експериментално, истински знакови у житу без обзира на то што могу да проузрокују штету у смислу смањења приноса жита, што се с једне стране може сматрати негативним кадa влада оскудица хране, с друге стране код већине људи демонстрирају да у овом универзуму постоје и неке друге више креативне и интелигентне силе.

Феномен „Знакови у житу“ у себи садржи и веома драгоцене информације које могу бити од велике помоћи при "бекству из кавеза незнања" младом и мудром људском бићу које природно не потиче с ове планете, мада оно ту станује већ дуго времена (МИ - садашња људска раса ). То људско биће је у међувремено заточено у незнању против његове воље, али се оно у том свом заточењу није осећало угрожено. Сада, због промене "глобалне друштвено-политичке ситуације", то биће жели да се ослободи свих окова и незнања.

Од краја 2009. године, кроз целу 2010 и 2011.-ту годину приметан је био интезиван пораст виђења НЛО-а. Прогноза је се да ће они крајем 2012. године постати толико очигледни, да ће њихово постојање мало ко бити у стању негирати.

Непознате енергије у облику знања (неспутаног) такође увелико утичу на човечанство, тако да су се почетком 2010. године појављују уређаји за производњу јефтине или бесплатне енергије (хипердимензионални принципи / нова електроника, соларни извори и ваздушно струјање) која све више почиње да се користи (ове уређаје праве појединци и мале фирме, дакле не ради се о некој масовној производњи за појединачно коришћење, јер елити бесплатна енергија за масе не иде у корист.

У наредном периоду се повећава и број случајева отмица људи од стране ванземаљаца с том разликом што оне сада постају очигледније. То доводи до пораста немира код људи, поготово у руралним подручјима, као и до међународног научног консензуса у смислу да су ванземаљци злоћудне природе према људима, иако ће Елита истовремено покушати да их прикаже у лепшем светлу, вероватно зато што се ради о њиховим 'менторима ').

Став ове врсте ванземљаца према човечанству је следећи: "сви ви, људска бића, само сте објекти наших експеримената". Људи у угроженим руралним подручјима организују страже како би се заштитили од отмица. Крајем 2012. године, долази и до оружаних инцидената у којима гине неколико ванземаљаца, чији ће лешеви бити јавно приказани. Након тога појам "ограничени рат са ванземаљцима" постаје све присутнији и почиње да доминира у слоју прогноза "спољних утицаја".

Човечанство ће тада стећи једну ширу слику о ванземљацима где ће постати свесно њиховог постојања не само у дубинама овог универзума, него и на нашој планети. Ванземаљци ће бити класификовани као хуманоидни / човеколики (људска бића, али с друге планете), хоминиди и ванземаљци. Надаље, они ће бити сврставани у три групе: пријатељски, неутрални и злоћудни према људима. Хоминиди као што су Греjси (Аркони) су исто агенти њихових свирепих господара (рептоидних ванземаљаца) и постаће опште познато да се ради о бићима колективне свести / ега, која су веома склона манипулацији људи. Када успеју да направе разлику међу ванземаљцима, људи ће се грчевито борити и многи од ванземаљаца ће настрадати приликом покушаја отмица људи. У том периоду могла би да важи динамика развоја догађаја, која је представљена у члану „Препознавање ванземаљских дезинформација“

Наравно, у те категорије ће ући и људска бића слична нама, aли која потичу с других планета и која ће бити сматрана нашим (емоционалним) рођацима. Из тих извора ће стићи нам и многе информације које ће нарушити наше верске системе, тако да ће се наше религије на основу њих чинити као једна неслана шала, те ће као такве убрзо избледети и нестати. Овоме ће увелико допринети и тајни подаци који ће бити заплењени у Ватикану, као и из неких других упоришта елите. Тада ћемо, напокон, сазнати и истинску историју људске расе на планети земљи.

/ Извoр : Галаксија.ком /

U kontekstu gornjeg priloga zanimljivo je pročitati sledeće članke koje smo preneli iz hrvatskih medija :

ШОК ИЗ ЕУ: ТАЈНО Изгласана ЕКОНОМСКА ДИКТАТУРА

http://www.akademediasrbija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5022:2012-01-11-19-35-43&catid=47:ukratko-cat&Itemid=71

WIKILIKS: AMERIČKA KORPORACIJA MONSANTO PRETI DRŽAVAMA KOJE ODBIJU GMO HRANU

http://www.akademediasrbija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5023:wikiliks-amerika-korporacija-monsanto-preti-dravama-koje-odbiju-gmo-hranu&catid=47:ukratko-cat&Itemid=71

VOJNE VJEŽBE ILI POČETAK RATA S IRANOM ?

http://www.akademediasrbija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5024:vojne-vjebe-ili-poetak-rata-s-iranom&catid=47:ukratko-cat&Itemid=71

 


 

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP