Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121676
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6897471
Ko je na sajtu?
Imamo 33 gosta na mreži

KO U SRBIJI NIJE DO SADA POLUDEO, TAJ NIJE NORMALAN


11.09.2009 / Akademediasrbija
Piše : Slobodan Maričić

 Kada treba napisati prvi prilog u nekom mediju ( novi zakon kaže da je Web sajt takodje medij) obično je bilo teško odabrati temu koja će otvoriti buduću rubriku. Tako je i danas. 

 Medjutim, da se razumemo, nije problem naći neku zanimljivu temu, već je problem izabrati jednu od brojnih tema danas u ovoj Srbiji, zemlji koja liči na Ameriku u vreme naseljavanja “Divljeg zapada”. Nečija misao ili dobra srpska poslovica kaže otprilike : "da kada na površinu društveno-političkih  zbivanja i života isplivaju i počnu da vladaju govna, normalan čovek može samo da pobegne od smrada, sve dok se “ono” sa površine ne vrati dole, gde mu je mesto". Tito je bio dobar, Milošević je bio bolji, Koštunisa je bio najbolji, Tadić je super - Koka kola ! Srbin voli onog koga moli.

Zbog svega toga i zbog mnogo čega drugog nekoliko nas običnih Beogradjana i Beogradjanki  iz javnosti ili tačnije rada za javnost,  pobegosmo na stranice ovog sajta, dok " ono “ ne prodje, ako prodje za našeg života . Pridružite nam se na ovim stranicama , ako se sa nama slažete, bar u načelu o Srbiji – zemlji Stradiji. Pišite nam i pošaljite vaše komentare. To su pravi isečci naših života. Braćo Srbi i sestre Srpkinje dokle ovako ?

Svaka čast izuzecima - poštenoj a gladnoj sirotinji koja je došla iz svih krajeva sveta u Ameriku, jer ostala većina doseljenika  je bio polusvet, avanturisti i kriminalci, koji su napravili državu, svoje zakone, a njihovi naslednici vladaju po njima i danas, na žalost ne više samo u svojoj zemlji, već svuda u svetu pa i u našoj Srbiji.

Dakle, život danas u Srbiji skoro je identičan životu na tadašnjem“ Divljem zapadu ” ;  na vlasti su kriminalci, lopovi i prevaranti, vlada zakon sile, a način života odredjuju nam revolveraši i secikese, koji su se pojavili niotkuda, bez imena i sa nadimcima, bez ljudskog i stručnog identiteta i porekla, konačno bez ikakvog dostojanstva.

Jadna nam je vlada, ministri i pomoćnici pripravnici kojima je mesto pomoćnika minisitra  prvo radno mesto u životu. Pa nije ni čudo što nas tako i još gore od goreg, tretiraju u inostranstvu.          Putin : Da si me slušao, još bi bio Predsednik!        


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP