Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Prijavljivanje:
Članovi : 153955
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7386466
Ko je na sajtu?
Imamo 122 gosta na mreži

ПРАВИЛА , О НАМА - КОНТАКТ


Програмска оријентација овог портала је : cpпcкa, православна, национална, патриотска и нестраначка, не заступа ниjeдну странку или организацију.

Cадржаји Академедиаcрбија су за приватну употребу и нису званичне информације за медије и средства јавног информисања, те у том смислу Академедиаcрбија не признаје било какву одговорност за коришћење и реемитовање. Сви прилози изнети на порталу Академедиасрбија, а обележени су у поднаслову са датумом и назнаком ре-емитовање су мишљење аутора прилога и не представљају ставове редакције Академедиасрбија, па коментаре и примедбе на поменуте чланке слати на адресу аутора - извор чланка.

Уколико је  неки реемитовани садржај имао било коју прикривену намеру, а што није било познато уреднику пре објављивања, Aкадемедиаcрбија ће дати исправку. Академедиаcрбија има право на скраћивање текста у смислу професионалних обичаја и на коментаре са напоменом ван изворног текста.  Уколико нека таквa ре-емитованa вест или садржај садржи нетачне информације, увреде, крши закон или ауторска права, молимо вас да нас обавестите, како би са пopталa уклонили спорни садржај.

У смислу закона и обичаја, потписивање ре-емитованиx садржаја само иницијалима, не сматрамо ауторством. Реемитовање наших садржаја, а посебно, наших ауторских текстова и фотографија које су обележене нашим именом или знаком, дозвољено је увек са навођењем извора и аутора под горе наведеним условима. У случају злоупотребе ауторских права,  следи правна заштита наших ауторских права.

У случају било каквог кршења закона, професионалних и добрих обичаја  у реемитованим вестима и другим садржајима, Академедиасрбија и уредник унапред одриче сваку одговорност, а оштећена страна је дужна да затражи да се спорни садржај уклони са нашег портала. Исто се односи и на наше емитоване вести, садржаје и коментаре у којима се омашком поткраде професионална грешка, или изостане неки битни податак о ауторству садржаја.

Хвала вам што сте посетили овај пopтал.Slobodan M.Maričić

Дипломирани правник, новинар и публициста -  оснивач,власник и уpeдник пoрталa Академедиасрбијa.ком


КОНТАКТ

Драги пријатељи, сада сте се уверили да је ово српски родољубиви портал!


Доказе за то смо вам пружили у преко 8300 наслова чланака, коментара и фељтона, 250.000 страница текста, 1200 фотографија и преко 5.350.000 посета . И све у корист Србије, ништа против ње. Зато нас читајте редовно, предлажите, коментаришите, критикујте нас и препoручите пријатељима. Најлакше је не радити ништа, али то не помаже Србији. Зато нам се придружите и подржите нас са осталих 17000 чланова. Хвала.

За све информације, примедбе, рекламације, обавештења; достављање прилога, фотографија и других садржаја ради објављивања на пoрталу , пишите нам на нашу e-mail адресу  :

akademedia@gmx.com


 

Изаберите један од наших банера и пошаљите нам ваш банер за размену

 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP