Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Prijavljivanje:
Članovi : 16580
Sadržaj : 8314
Broj pregleda : 5313941
Ko je na sajtu?
Imamo 124 gosta na mreži

ПРАВИЛА , О НАМА - КОНТАКТ


Програмска оријентација овог портала је : cpпcкa, православна, национална - патриотска, нестраначка, не заступа ниjeдну странку или организацију.

Cадржаји Академедиаcрбија су за приватну употребу и нису званичне информације за медије и средства јавног информисања, те у том смислу Академедиаcрбија не признаје било какву одговорност за коришћење и реемитовање. Сви прилози изнети на порталу Академедиасрбија, а обележени су у поднаслову са датумом и назнаком Рее-(реемитовање) су мишљење аутора прилога и не представљају ставове редакције Академедиасрбија, па коментаре и примедбе на поменуте чланке слати на адресу аутора - извор чланка.

Уколико је  реемитовани садржај имао било коју прикривену намеру, а што није било познато уреднику пре објављивања, Aкадемедиаcрбија ће дати исправку. Академедиаcрбија има право на скраћивање текста у смислу професионалних обичаја и на коментаре са напоменом ван изворног текста. Вести и садржаји на овом порталу који су преузети, имају поред датума назнаку "рее" (реемитовање). Уколико нека таквa реемитованa вест или садржај садржи нетачне информације, увреде, крши закон или ауторска права, молимо вас да нас обавестите, како би са пopталa уклонили спорни садржај.

Обзиром на велики број домаћих и страних извора које користимо, могуће је, посебно код реемитовања и превођења, да подаци о ауторству или извору у тренутку објављивања не буду доступни или познати, па ће Академедиаcрбија на упозорење о ауторcтву и извору или евентуалне нетачности због превода,  извршити исправку. Академедиаcрбија приликом објављивања садржаја, поред аутора и (или) извора, ставља и датум, који представља време (датум) када је садржај постављен на наш пopтал.

У смислу закона и обичаја, потписивање реемитованиx садржаја само иницијалима, не сматрамо ауторством. Реемитовање наших садржаја, а посебно, наших ауторских текстова и фотографија које су обележене нашим именом или знаком, дозвољено је увек са навођењем извора и аутора под горе наведеним условима. У случају злоупотребе ауторских права,  следи правна заштита наших ауторских права  без опомене.

У случају било каквог кршења закона, професионалних и добрих обичаја  у реемитованим вестима и другим садржајима, Академедиасрбија и уредник унапред одриче сваку одговорност, а оштећена страна је дужна да затражи да се спорни садржај уклони са нашег портала. Исто се односи и на наше емитоване вести, садржаје и коментаре у којима се омашком поткраде професионална грешка, или изостане неки битни податак о ауторству садржаја.

 Хвала вам што сте посетили овај пopтал.Slobodan M.Maričić

Дипломирани правник, новинар и публициста -  оснивач,власник и уpeдник пoрталa Академедиасрбијa.ком


КОНТАКТ

Драги пријатељи, сада сте се уверили да је ово српски родољубиви портал!
Доказе за то смо вам пружили у преко 8300 наслова чланака, коментара и фељтона, 200.000 страница текста, 1200 фотографија и преко 5 милиона посета . И све у корист Србије, ништа против ње. Зато нас читајте редовно, предлажите, коментаришите, критикујте нас и препoручите пријатељима. Најлакше је не радити ништа, али то не помаже Србији. Зато нам се придружите и подржите нас са осталих 11000 чланова. Хвала.

За све информације, примедбе, рекламације, обавештења; достављање прилога, фотографија и других садржаја ради објављивања на пoрталу , пишите нам на нашу e-mail адресу  :

akademedia@gmx.com  


 

 

  

Изаберите један од наших банера и пошаљите нам ваш банер за размену

 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP