Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100802
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6619437
Ko je na sajtu?
Imamo 51 gosta na mreži

ALEKS DŽONS O SRBIMA 2008 GODINE


05.04.2012. / Akademediasrbija

Zahvaljujemo se Alexu Jonesu američkom novinaru na naporu i volji koju ulaže da se saznaju skrivene istine, pa i istina o Srbiji. U ovom kratkom video klipu Jones je rekao Americi i svetu istinu o srpskoj tragediji od II. Svetskog rata do danas, ali i istinu o našim susedima i neprijateljima.

Pogledajte video sa izlaganjem Džonsa a prevod je ispod linka :

http://youtu.be/YKPRMsBcOEA

PREVOD :

U II svetskom ratu, Srbi su se borili na strani saveznika, na strani Amerike. Spasili su oca Medlin Olbrajt, koji je bio Čehoslovački komunista i učestvovao je u istrebljivanju više od jednog miliona Ijudi. Odatle je pobegla još dok je bila dete. Šta je uradila kada je postala serkretar SAD-a? Bombardovala ih je!

Statistika Ujedinjenih nacija, čak i na Diskaveriju je priznato: “da su hrvati i muslimani pobili tri puta više Srba, u nekim slučajevima čak i više, ali Srbi su ti koji su zli.”

Ne želim ovde da ulazim u debatu, sa osiromašenim uranijumom, opšta klanica. Ne želim ovde da ulazim u debatu, da li su Hrvati dobri, ili su Muslimani dobri, ili su Srbi dobri momci u tom regionu ali Srbi su se tu prvobitno nalazili, pa su proterani tokom širenja muslimana što je pokrenulo krstaške ratove u centralnoj i istočnoj Evropi. Zato se taj region zove Balkan ( "balkanizacija"), jer uvek imate različite nacije koje se stalno bore među sobom, odakle je termin balkanizacija što znači podeljene grupe.

Srbi su posle II svetskog rata i u kasnijim godinama, imali Tita, i nakon što su se navodno Sovjetske zemlje raspale, došlo je do podele na sve te regije.

I Hrvati koji su podržavali Hitlera i Muslimani koji su podržavali Hitlera, udružili se dvoje na prema jedan, masakrirali su Srbe i osvajali su i ubijali svakoga… Ja samo govorim o istorijskim činjenicama. Srbi su se branili, naš Ken se branio, Slobodan Milošević se branio…

Kosovo je deo Srbije više od 1000 godina. Kosovo je kao regija, kao Teksas, ili područje. Sadrži u sebi oko 25% srpske nacije. Srbi su pod Titom bili sjedinjeni, nisu dozvoljavali muslimanima i hrišćanima da se bore među sobom. Niti sa pretežno katolicima Hrvatima. Koji su podržavali Hitlera. Oni (CIA) su došli, doveli su još Muslimana iz Albanije, koja je takođe socijalistička tj. komunistička zemlja i onda su Hrvati finansirani od strane CIA-e ranih ’90-ih godina – sve je to sada javno objavljeno: počeli napadati škole, policiju, školske autobuse i ubijali ljude.

Prava Al-kaida, Bin Laden je bio u tom regionu što je objavljeno na vestima. Naravno on je radio za CIA-u. Onda kada su Srbi odgovorili na to, mediji su to preuveličali, Hilari se angažovala, jer je praktično bila potpredsednik sa Al Gorom. Bila je kao ko-predsednik sa Klintonom.

Hilari Klinton je otišla, stala pred žičanu ogradu koju je postavio NATO i rekla:

“Vidite, oni su iza bodljikave žice!” Kada su pokazali humanitarni objekat Ujedinjenih Nacija ograđen sa bodljikavom žicom, gde su Srbi sa Hrvatima i OVK-cima pokušavali da dođu do hrane. Bili su poređani u redu, a na vestima su lagali jer nisu bili u objektu već su pokušavali da uđu unutra, kroz bodljikavu žicu, da bi došli do hrane. Ali oni znaju kako ste glupi, pod tim mislim da ne obraćate pažnju! “O, pogledajte oni su iza bodljikave žice!” “Oni su nacisti!”

Srbi jesu ubijali Ijude, jesu etnički čistili, ali to je bilo oko trećine onoga što su drugi radili. To je priznato. Uradio sam istraživanje! Onda su došli (NATO), bombardovali sve, razneli hemijska postrojenja, bacali bombe sa osiromašenim uranijumom, opšta klanica. Iscenirali su svrgavanje vlasti u Beogradu od strane CIA-e, svrgnuli su Slobu, otrovali ga u njegovoj zatvorskoj ćeliji, sve je to izašlo u javnosti.

Srbija je od uvek bila saveznik sa Rusijom kulturološki, slovenski, tako da je ovo kao da je veliki deo Rusije oduzet. “Rusija osporava nezavisnost Kosova. “ I šiptari su na ulicama, muslimanski komunisti, trče naokolo i govore kako je dobro biti obučen u odelo Ujka Sema. Imam sliku AP-a ovde. Šiptari govore: Ameriko hvala ti! I to je to, naša vlada je to uradila! “Dobro obavljeno!”

/ Izvor : Prison Planet  /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP