Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148618
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7234790
Ko je na sajtu?
Imamo 51 gosta na mreži

ГЛАС ПРОТИВ ЖУТЕ ОЛИГАРХИЈЕ – ГЛАС ЗА ПРОМЕНЕ! .


19.05.2012. / pee-Академедиасрбијa

Србија је поново потпуно приватизована држава, исто као када је била део Брозовог „царства“. Само, тада је бар имала јаку власт, која је колико-толико мислила о економским интересима „поданика“. Сада нашом земљом владају до крајности корумпирани жути „барони“, чији експонент је Борис Тадић. Они Србију третирају баш као дивље освајачке хорде свој ратни плен.

У Брозово време нисмо имали слободу а српски национални интереси били су грубо негирани, али макар је постојала сигурност и шанса за рад. Актуелни режим посвећен је српским националним интересима и демократији таман онолико колико су били и „титоисти“. Спреман је да се одрекне Косова и Метохије, да пусти Турке да вршљају Рашком, да тргује Војводином али и да гази медијске и све друге слободе. Но, данашњи неотитоисти нису у стању да обезбеде грађанима чак ни егзистенцијални минимум.

Крајње је време, ако то већ нисмо урадили раније, да 20. маја кажемо одлучно НЕ неограниченој и бахатој власти криминализованих неотитоиста. Тада не бирамо тек новог председника, већ се опредељујемо да ли ћемо и даље ићи путем учвршћивања коалиције лопова и лажова којом управља жута олигархија, или ћемо бар отшкринути врата за промене.

Победа Тадића значила би да ће он и жута политичко-тајкунска олигархија која стоји иза њега, потпуно тријумфовати. Добили би зелено светло за потпуну националну издају и криминализацију друштвеног живота Србије. Опет, Тадићев пораз значио би бар настајање пукотине у деструктивном систему који је ДС са својим сателитима створио. Та пукотина би се временом неминовно проширивала, стварајући основ за ослобођење Србије од власти „жутих дахија“.

Верујемо да би у случају победе Тадића „жута олигархија“ довршила свој задатак националног и социјално-економског разарања Србије. Стога је суштина ових председничких избора рећи НЕ Тадићу, НЕ корупцији, НЕ жутој распродаји националних интереса, а не рећи ДА његовом противкандидату. Војислав Коштуница, односно ДСС, као и друге релевантне јавне личности и организације, дали су подршку Томиславу Николићу у другом кругу са жељом да трасирају пут за будуће много веће промене али и казне Тадића и ДС за све поразе, пљачке и преваре које су нам приредили. Томе се прикључује и редакција сајта Видовдан.

Ако незадовољни опозицијом или њеним председничким кандидатом који је ушао у други круг, бојкотујемо изборе, односно свој гласачки листић учинимо неважећим, пасивно подржавамо Тадића и његову камарилу да још пола деценије, без икакве контроле, саможиво и бахато газе Србију! Да не би било тако, позивамо Вас да 20. маја дате свој глас за промене, односно против ових који нас већ годинама упропашћавају, понижавају и срамоте.

/ РЕДАКЦИЈА ВИДОВДАНА /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP