Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 152079
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7355073
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

EVROPLJANI USKORO NESTAJU !


26.09.2010. / Akademediasrbija

Službena statistika EU sa procenama kraja Europe kakvu je poznajemo

 

Da bi se neka kultura održala mora postojati određena stopa nataliteta čiji je apsolutni minimum 2,11 dece po jednoj porodici . Svaki promil ispod toga vodi ka nestajanju tog društva ili nacije.

Gledajući kroz istoriju nijedna kultura nije opstala nakon što joj je stopa nataliteta pala na 1,9 prirodnog priraštaja čak iako su uvozili stanovištvo, kao što to čini Amerika . Iako je američkim naučnicima odavno poznato svet koji „osvaja“ razne nagrade za nastanjivanje u SAD ne zna da je kriterujum za „postati Amerikanac“ odavno spušten i to : prednost beloj populaciji i srednje i više obrazovanim gradjanima. Zašto, pa jer je Amerika najmanje tri decenije u recesiji nataliteta i čuvena američka multietičnost je posledica ogromne imigracije.

U Evropi to baš nije moguće, jer gradjani koji dolaze u zemlje sa niskom natalitetom , a to su po pravilu sve zemlje EU, po sticanju uslova za penziju „radna snaga“ odlazi nazad u zemlje gde su rodjeni. Ako stopa nataliteta spadne na 1,3 deteta po porodici nemoguće je preokrenuti nestajanje nacije, jer je potrebno izmedju 80 do 100 godina da bi se ispravio pada nataliteta i stvaranje dve generacije radno sposobnih gradjana, koji bi u kontinuitetu održao ekonomski sistem i društvo kroz to vreme.

Drugim rečima, ako od 2 para roditelja svaki par ima po jedno dete i ako svako to dete dobije opet jedno dete, samo za dve generacije biće u populaciji četiri puta manje dece nego baba i deda. Kako se populacija smanjuje tako će i društvo i kultura lagano nestajati. Primera radi stopa nataliteta u veropskim zemljama je sledeća :

u Francuskoj je 1.8
Engleska 1.6
Grčka 1.3
Nemačka 1.3
Italija 1.2
Španija 1.1,
dok ostalih 30 zemlja EU ima stopu nataliteta u proseku 1.38 !

Istorija nam govori da je ovako niske stope nataliteta nemoguće preokrenuti u najmanje tri decenije . Izvesno u narednoj deceniji Evropa kakvu mi znamo prestaće da postoji. Ali populacija Europe se ukupno ne smanjuje.

Kako ?
Islamska imigracija !

Populacijski rast u proseku u nekim zemljama Evropske unije od 1990. je 90% islamska emigracija. Francuska tako ima stopu nataliteta 1.8 promila što je ispod minimuma , ali zato muslimani koji žive u Francuskoj imaju prirašta od čak 8,1 deteta po porodici !

Južna Francuska istorijski gledano jedan je od regiona sa najviše hrišćanskih crkvi u svetu, ali od pre nekoliko godina tu ima više džamija nego crkvi a 30% stanovništa ispod 20 godina su muslimani.
U većim francuskim gradovima poput Nice, Marselja i Pariza taj broj je narastao, pa je 45% gradjana ispod 20 godina u istim muslimanske veroispovesti. Do 2027. godine će svaki 4 do 5 Francuz biti musliman. U narednih 39 godina Francuska će tako biti islamska republika jer će broj muslimana daleko preći broj hrišćana.

U Velikoj Britaniji u zadnjih 30 godina broj muslimana narastao sa 8.200 na 2,5 miliona. To je povećanje od 30 puta !!! Istovremeno za tri decenije je za 2,5 miliona muslimana je izgradjeno preko 1000 džamija, a mnoge od njih su preuredjene bivše hrišćanske crkve.

U Holandiji 50% novorođenčadi su muslimanskog porekla i za samo 15 godina. Ova stara evropska zemlja će prva u Evropi imati više od polovine stanovnika - muslimane.

U Rusiji ima čak 23 miliona muslimana. Svaki peti stanovnik Rusije je musliman. Najviše za pet godina 40% ruske vojske biće muslimani.

U Belgiji su 25% novorođenčadi su muslimani. Belgijska vlada je ustanovila da će 1/3 sve dece rođene u Europi biti muslimanske veroispovjesti za samo 15 godina.

O ovome nemačka vlada prva je o tome javno prozborila. Pad nemačke populacije više se ne može zaustaviti može zaustaviti i pored „pojačanja od 20 miliona hriščana iz bivše Istočne Nemačke. Da nije bilo ujedinjenja Nemačka bi već bila zemlja u kojoj su trećina stanovništva muslimani . Tako  je Nemačka odložila „muslimanizaciju“, pa će sa sadašnjim trendom nataliteta postati muslimanska zemlja do 2050.godine.

Libijski vođa Moamer Gadafi je izjavio: "Postoje sigurni pokazatelji da će Alah osigurati pobedu nad Evropom i to bez mačeva, pušaka, bez nasilnog osvajanja. Nisu potrebni teroristi, ne trebamo bombaše samoubice. Sadašnjih 52 miliona muslimana (2007 godine) u Europi će je pretvoriti u muslimanski kontinent, kroz sledećih nekoliko decenija jer svake godine se ovaj broj povećava za pet miliona, te će za dve decenije iznositi 104 miliona !

Katolička crkva je nedavno objavila da ju je Islam nadmašio brojem registrovanih vernika i priznala da će najviše za deceniju Islam će biti dominantna religija na svetu.

Dakle svet u kojem mi živimo dans neće biti onaj u kome će naša deca i unuci živeti. Zvuči patetično ali je tako.
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP