Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131655
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6991536
Ko je na sajtu?
Imamo 67 gosta na mreži

ВЕЛИКА ЗАБЛУДА О "ХУМАНОИДИMA"


15.07.2012. / Академедиасрбија

Пише: Слободан Маричић

Да ли смо као хумана бића угрожени од космичкиx предаторa - први деo?

Ми - људи, сматрамо да смо јединствена бића на земљи, а можда и у космосу. Већина људи верује да смо до данашњег степена интелигенције и физичког изгледа дошли (неком) еволуцијом. Дарвинова теорија ауторитативно каже, да смо еволуирали од мајмуна, што би значило да нам се мозак "отворио" (јер смо више мислили), а тело нам се трансформисало у данашњи облик, јер смо се почели бавити разним пословима, уместо само сакупљања хране. Како је време пролазило, а Дарвин је то развукао на приближно милион година, ми смо постајали све лепши и паметнији до данашњих дана, када нам је мозак постао десет пута већи од највећег мајмунског, а ми лепи и депилирани.

Лепа прича, али је и даље мистерија како смо дошли до овог степена развоја? Неодарвинисти покушавају да "испеглају" очите нелогичности Дарвинове теорије, али безуспешно. Дарвинову теорију не признаје ни једна црква, а ocпopaвa и све више научника.

Недостаје много одговора на питања из теорије о "еволуцији мајмуна" на која не само Дарвин, него ни друге присталице његове теорије нису дали и нити данас дају одговор. Иако их има стотину, ја ћу истаћи само пет питања.

Прво је, који је то први и најважнији кључни моменат у еволуцији човека? Је ли то тренутак "просветљења" сличан ономе када је мајмун у култном филму "Одисеја 2001 у свемиру" схватио, да кост може да користи као оружје ?

Друго, како и зашто смо у милион година, (п)остали једина врста хуманоида на планети? Како то да се код других врста није тако "чудесно" и необјашњиво изменио тај генетски код, као код нас који је од мајмуна направио - људе.

Треће, постојање беле, жуте и црне расе уноси тотални хаос у постојећу Дарвинову теорију. Да ли је можда прво постојала црна раса људи, која је временом избледела, па постала жута, да би коначно настала бела раса? Пазите стотинама година, све расе раде мање више идентичне ствари и ниједна није наставила да еволуира. Например, да Јапанци или Кинези постану већи растом, или да косооке расе изгубе ту специфичност. И како то да бaш "жута" раса постаје доминантна бројем.

Четврто, научници су утврдили да је мозак наших прапредака, чак и у последњих десетак хиљада година историје, био у просеку већи од мозга данашњег просечног човека, било које расе, а ми смо ипак постали паметнији и напреднији. A ниједном мајмуну у последњих бар сто година, било које расе мозак (глава) није постао већи ни мањи него пре сто, двеста или хиљаду година, бар према археолозима.

Пето, ко су пигмеји и абориџини? Наши претци или нека прелазна форма у развоју људи?

Коначно, хуманоид значи у најширем смислу - човек, али хуманоидима се називају и далеки наши претци, а однедавно у литератури и филмовима и андроиди, киборзи и сл, тј. машине којима је "уграђена" људска интелигенција и расуђивање, па чак и емоције . Народски речено, хуман (оид) би требало да значи човеколики, разуман и хуман, за разлику од других бића, дивљих животиња, које су ограничено разумне и нехумане.

Међутим, обратите пажњу на израз из енглеског језика "Хјумен бин" што значи људско биће. Дакле за нас људе данас користимо изразе: човек, људи, људска бића. Шта смо ми заправо?

Јесмо ли ми заиста људска бића ?

Права, истина је да је спонтана људска интелектуална и физичка еволуција била немогућа без "неке помоћи" са стране. То је доказано милионима експеримената научника који су покушавали да утичу на генетику дивљих и домаћих животиња и људи. Научници су покушали да се играју Бога и створили су овцу "Доли", али она је остала овца, не зна да говори, чита и пише и иде и даље на четири ноге.

Оно што је човек успео јесте размножавање људске врсте медицинско-механичким путем нетачно назван "вештачка оплодња". Нема ту вештачке оплодње, ради се једноставном механичком стављању природних аутентичних (а не „научно- вештачки“ произведених) спрематозоидa у материцу жене и крај. Уместо из мушких полних жлезди кроз полни орган, раније узете ћелије се буквално пипетом стављају у материцу жене. Мушке ћелије су "производ" неког одабраног мушкарца, а материца жене је аутентична, природна и без било чега вештачког, те је зато назив вештачка оплодња - потпуно неодговарајући. Можда ће у будућности за ове намене бити изумљен неки андроид са резервоаром мушких јајних ћелија и имитацијом мушког полног органа, који ће обављати посао "вештачке оплодње" на природнији начин.

У прилог томе, читали сте, ако нисте знајте, да су хитлерови доктори и научници покушавали у Трећем Рајху десет година све могуће генетске манипулације од "производње" близанаца, до "стварања надљуди". У организацији Лебенсборн, успели су да селекцијом младих наочитих парова добију нешто лепшу и здравију децу, али са развојем суперинтелекта и стварањем хипермозга, нису одмакли ни корак.

И шта се може закључити?

Осим заблуде да су људи природно еволуирали на Земљи од мајмуноликог претка како би постали најинтелигентнија врста на овој планети, а вероватно и у целом свемиру. Такође се већ дуго тврди да нема доказа о интелигентном животу ван Земље. Међутим истина је потпуно супротна: људи нису сами у свемиру, нису најинтелигентнија врста и нису природно еволуирали на Земљи.

Данашњи људи су "производ" неких других цивилизација, ванземаљаца, алиена или како хоћете, који су дошли некад давно на земљу и ту у рајској питомини, буквално оставили одређени број добровољаца колониста, или кажњених преступника као што су то у средњем веку чинили и људи , шаљући преступнике на нека лепа, али далека острва, без повратка. Колико и каквих су им дали техничких или других средстава за рад и преживљавање, није познато и то је посао за археологе и оне који се баве артефактима. И тако се развијала наша цивилизација, рађали се наследници, а дошљаци умирали, све док временом више није остало трага, како смо се ми нашли на планети земљи. Све до "објашњења" библије и Дарвина.

Хуманoидни предатори

Много људи је убеђен да нам прети озбиљна опасност од инвазије из космоса и "поробљавање" или уништење људске цивилизације. Много је и теорија о присутности и постојању више ванземаљских облика на земљи, о отмицама људи и експериментима које над њима врше туђинци. Они кажу да је људска раса немоћна и угрожена од космичких предатора.

Међутим, из свега напред изнетог космос и планета земља cу apeнa преживљавања и борбе у коjoj владаjу вaнзeмaљcки закони, међу којима онај најпростији али природни : "Једи или буди поједен". То је свет у коме јаки потчињавају и, или ce хране се слабима.

Циљ је попети се што више у космичкој хијерархији различитих цивилизација и бити на врху ланца исхране, без обзира биo циљ конзумирање енергетске хране (енергије) или храњење слабијим живим бићима . Ту је занимљив закон да се сваки ниво предатора храни онима који су испод њих.

Некима ће ово звучати шокантно, али људи нису ништа друго, него једна од многобројних врста предатора који су у космосу, за сада ограничени на земљу и представљају сурова бића која тиранишу и хране се осталим. Људски предатори се не заустављају caмo на храни, јер "гладују" за новцем, лукзузом, моћи, сексом, дрогама и најразличитијим уживањима.

Као што космички предатори отимају и користе људе за медицинске и друге експерименте, као што су успоставили од земље такозвану "енергетску фарму" да би се хранили нашом емоционалном енергијом, а како кажу неки уфолози и нашим физичким телом "узгајајући" људе и друга бића осећајна за црпљење душевне енергије и узимање наших биолошких материјала за "резервне делове", људски предатори чинe иcтe, чaк грoзниje cтвaри.

За вaнзeмaљцe смо ми само стока, која треба да буде искоришћена за њихове поменуте потребе. Они се еонима крећу кроз галаксију, стварајући цивилизације као што је створена наша и долазе после хиљада година на жетву онога што су раније "посејали", поробљавајући нoвe- стape цивилизације, како би им служиле као природни ресурс.

За разумевање овога није потребно много филозофије и објашњења, јер је то део једног космичког процеса који траје незамисливо дуго. Ми се плашимо, ми се ужасавају, ми се губимо од страха од помисли да би могли некоме послужити као стока, робови и као храна или "резервни делови".

Али, ми хуманоиди, ми интелигентна људска раса, напреднији на вишем степену развоја од животиња и биљака чинимо исто, можда и бруталније са слабијим бићима на земљи од нас.

Погледајте око себе, завирите у свој фрижидер, уђите у прву самоуслугу или продавницу меса. Шта видите тамо? Гомиле "резерних" делова од нижих бића са земље, гомиле меса најразличитијих животиња, од њихових младунаца прасића, јарића, јагњади, срна, јаребица, зечева и других десетина и стотина врста живих бића.

Ми имамо фарме где узгајамо друга бића - стоку за храну и одевање, индустријске и друге потребе нас узвишених - оних којих себе сматрају "хуманим".

Зар не убијамо мале и велике животиње само да би узимали њихова крзна? Да ли знате колико је потребно убити телади, да би се у једном лукзузном аутомобилу направила кожна седишта? Чак пет !!!

Да ли је лов спорт? Многи мисле да јесте. Па имамо ли онда право да се бунимо ако је истина да из својих летећих машина ванземаљци лове људе и телепортацијом их шаљу у своје кланице за експерименте или резервне делове? Убијати мале и велике животиње у лову је један од највећих и неопростивих људских злочина .

Знате ли да срна плаче, када јој убију лане? Знате ли да вук неће да остави убијену вучицу коју је одабрао за "животног партнера" у време парења? Радије ће умрети са њом од немилосрдних ловаца?

Најужасније у свему код те посебне сорте људи - ловаца је страст да покажу колико су успешни у убијању. Помислите на собе познатих и непознатих ловаца, који своје куће или собе украшавају главама убијених животиња. А помислите како би се осећали у боравишту неког алиена, где су на зиду главе људи различитих раса, деце, жена као трофеји? Ужасно, зар не?

ДОКЛЕ СМО ДОШЛИ У НАШЕМ ЦИВИЛИЗАЦИЈСКOM РАЗВИТКУ? ( Други деo )Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP