Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 152079
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7355030
Ko je na sajtu?
Imamo 43 gosta na mreži

DANKE DOJČLAND, DANKE FRAU MERKEL !


30.06.2010. / Akademediasrbija

Angela Merkel saopštava konačnu i neopozivu odluku: Srbiji nema ulaska u EU. Nikad i tačka.

To je svako znao, ko je uključivao mozak poslednjih 20 godina makar povremeno i sa 5% kapaciteta. Prost i ubog narod, zajedno sa naivcima koji su gutali laži lažnih demokrata, a stvarnih zapadnih marioneta, "srpskih vlasti" i opozicije, mogu komotno da nastave da se uljuljkuju sladunjavim snovima o predpristupnim fondovima IV Rajha, čitaj: prosečnim platama od 2000 evra za malo morgen. Ali nema ništa od tog, što je jasno rekla gospodja Merkel. Nemci kad nešto kažu, onda to i urade (osim ako ih ne sravne sa zemljom). Merkelka je svakako prava Nemica (ima čak ozbiljnih indicija da je klonirana od parčeta Hitlera, a brate i liči, zar ne? )

Osim Merkelke, da Srbiji nema ulaska u EU, isto su izjavljivali brojni ambasadori eUropskih drzava. Samo, Srbima nema ko to da utuvi u glavu, jer glavati gospodin, predvodnik RTS-a, svaki dan javlja da europa nema alternativu, već prema zvaničnom režimu Borisa Tadićija Francetića.

Činjenica je da se Srbija ukakila (kao i svako demokratsko nedonošče pod demokratskim režimom zapadnih marioneta) a da eU neće da promeni pelene Srbiji. Neda frau Merkel, a neće ni ostali poglavari eU/IV Rajha, jer niko od njih nije nikad ni hteo ozbiljno da razmatra prijem Srbije u eU. Sve je bilo i ostalo na pričam ti priču, dok raspamećene Srbe ne prevedu žedne preko vode, tj, dok ne zavrže tranziciju, čitaj konačnu pljačku, neokolonizaciju Srbije i porobljavanje svih Srba do potonjeg, kada je kraj. Može jedino da nam njihova bankarsko-lihvarskla internacionala povremeno ubrizga po koji toksični finansijski derivat (čitaj: da nam upišu nepostojeći imaginarni kredit od deset nula, te da odmah počnemo realnim novcem da otplaćujemo nadrealan dug sa izdašnom kamatom) i ništa više ! Prijema u eU nema, nikad.

Zašto bi bilo kakva smislena unija, pa makar i ova besmislena, birokratska, fašistička eU, primala Srbiju u svoje članstvo? Pa Srbija je sada opljačkana, rasprodata, porobljena i postala je kolonija i banana država pod vlašću demokrata uz pomoc tzv. opozicije. Srbi su razjureni po svetu, po zatvorima i tribunalima, po emigracijama i izbeglištvima... ostala je samo šaka jada, ono nemoćnih vucibatina na vlasti, koji nisu uspeli da se domognu bilo koje druge zemlje. Skučenih vidika iz perspektive zemlje u viznoj i svakoj drugoj polu-izolaciji, omamljeni teškim opijatima zla u vidu zapadnog kapitala, takvi se teško ili nikako ne odriču slatkih snova od jeftinih kineskih plastikica, umotanih u šarene svetlucave papire i ostale mamce marketinga zapadnih trgovaca. Oni odvažniji Srbi su pohrlili na zapad u emigraciju, pokupivši se u dva kofera, dok je veći deo Srba ostao kao talac, na milost i nemilost demokratama i opoziciji, ali nije ostao na kućnom pragu, po selima, gradovima i varošicama, već se bezglavo sjurio do predgradja Beograda. Na to će da se uskoro svede cela srbija: od Mirijeva do Bulevara vizionara Zorana Djindjića. Tu će Srbi da se utabore, ušanče i da po zemunicama i rovovima strpljivo sačekaju 200-300 godina do eventualnog ulaska u eU i svih blagodeti eURopske hunije, dok će preostale srpske teritorije da razgrabe poturčene i pokatolicene komšije, šiftarski zakavkaski bašibozluci koje su Turci kao majmune u kavezima dovukli na Balkan, te neo-otomansko carstvo na ime kompenzacije umesto njihovog ulaska u eU.

Beogradski antisrpski rezim Tadićija Francetića, uz apsolutnu saradnju tzv opozicije i dalje pokušava da zamaže oči srpskom narodu, umesto da na sva zvona odjekne odluka Angele Merkel. Kraj bezočne laži "eUropa nema alternativu" i propast politike protivnarodnog „demokratskog“ režima, antisrpska vlast je gladnom, ali nadasve pokornom srpskom prigradskom podaništvu i kmetovima sa sela, ponudio nove nebuloze sa repertora spin doktora eUro-atlantskih integracija : Šešelj iz haške tamnice naručuje atentat na Tomislava Nikolica ! Izgleda da Haug uskoro pušta Šešelja na slobodu, jer je Šešelj ovaj montirani proces masakrirao i uništio odavno.

Izgleda da pedersko-manijačka parada seka-persa i lezi-bezi nije dovoljno izeksploatisana u cilju zamazivanja očiju Srbima, pa je Tadići Francetić hitno dogovorio održavanje iste, dok Željko Mitrović, ružicasti medijski mogul Mire Markovic, pokriva (sve?) segmente srpskog auditorijuma farmolikim realite show i farmom, gde Zorica Brunclik i Miloš Bojanić jedan drugog pljuju i psuju 24/7 u trajanju od više meseci.

Anti-srpska vlada će sa svoje strane da uloži nečuvene napore i nesebično zalaganje u skretanju pažnje od propasti politike "eUropa nema alternativu" već prema arsenalu mera kojima raspolaže: da poskupe hleb, struju, grejanje, telefone, stanarine, komunalne usluge, tako da se upropašćeni narod dodatno svojim jadom zabavi.

Al' opet, grešan, grešno sam pev'o
Ranjeno srce naroda mog!
Ta Srbin kipi - kipi i ceka,
Al' ne da djavo... il' ne da Bog!

Srbi osvestite se: nema ulaska u eU. Nemoj neko slučajno da misli da će Srbija ipak da udje u eU jednog lepog dana. Neće nikad i to 100%. Ulazak u eU je bio samo jedan simulakrum kreiran od marionetskog režima Borisa Tadićija, koji je gospodja Merkel nepovratno uništila.

Odlučite se da li ćemo da se borimo kao Srbi i ljudi ? Preostaje nam jedino da zbacimo lažnu demokratiju, lažne demokrate i tzv. opoziciju, pa da se kako znamo i umemo, sopstvenim snagama oslobodimo zapadnog ropskog jarma, ako mislimo da opstanemo kao narod. To je teško, jer su nam državu namerno uništili: sa ciljem našeg fizičkog uništenja, jer šta je narod bez države?

Mali aber
analiticar medija

PS.

I mi Srbi doživesmo i ponešto lepo od Nemaca.
Prvo su nas pustili da ih izbušimo u fudbalu, tako da sve kladionice na svetu lepo pokupe ogroman novac, a da domaće kladionice ne isplate Srbima nekih 100 miliona evra, a plus i Angela Merkel nas je istinski obradovala, kad je rekla - stop Srbiji u eU.

Noh ajn mal, filen dank, frau merkel.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP