Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 147261
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7152521
Ko je na sajtu?
Imamo 110 gosta na mreži

НЕКА ТО РАДЕ У ПАРИЗУ ИЛИ ВАШИНГТОНУ !


24.08.2012. / pee-Академедиасрбијa

Мила Алечковић Николић

„ЖЕНЕC„ НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ УПАД ДРОГИРАНИХ И ХИСТЕРИЧНИХ НУДИСТКИЊА У РУСКУ ЦРКВУ

 

Самомржња је саставни део још једног психолошког неуспелог механизма одбране личности, познатог као „идентификација са агресором“. Личност (или слаба личност) која не може да поднесе одређену количину бола или фрустрације, да се не би потпуно распала (народски речено : полудела) прихвата логику џелата и подводи се под њу, чиме себи привидно обезбеђује опстанак и преживљавање.

Сви „капои“ по логорима (бивше жртве које постају џелати) прибегавали су овом неуспелом , али принудном механизму одбране, који оставља велики патолошки траг. Недавно су то били они Срби који су тражили бомбардовање Србије, а данас су то они који желе што бржи, насилни улазак Србије у Нато, или траже од Србије да се извињава за оно што су јој други учинили. Наравно, постоје различите варијације на ову тему, али суштина је у томе да се, у механизму идентификације са агресором, ономе ко је тлачитељ, увек даје за право.

Данас овај феномен видимо у „перформансу “ групе душевних болесника/ца која је (у току председничке кампање) упала у Руску цркву у намери да је на ружан начин гази и вређа (група„PUSSY RIOTS » са симболом бившег „Отпора“), а пре два дана сличан „перформанс “ извела у Кијеву.

Облик самомржње повезан са мазохизмом и идентификацијом са агресором јесте дозволити сваки облик одбране овакве простачке провокације (заправо, америчке манипулације душевно поремећених особа у Русији и Украјини) које, инструисане и припремљене за такав вандалски чин улазе голе у православну цркву, певају против председника Владимира Путина, а затим врше порнографски сношај у „перформансу слободе изражавања“, бунећи се што их руске власти потом , с правом, хапсе.

Они који данас нападају Русију, јер су њене власти из цркве на силу уклониле дате голе певачице (јонескове ћелаве певачице, које, узгред буди речено, имају већ спремна америчка држављанства), то исто не би дозволили ни у протестантској, ни у католичкој цркви, ни у џамији, нити у синагоги.

Таквом вођеном провокацијом групне копулације, као и најновијим ломљењем православних крстова (украјинска група ФЕМЕН) на месту које није предвиђено за ту врсту „слобода“, од стране америчких и с њима здружених „служби“ и лобија, било је очигледно потребно да би се кулпабилизовао Владимир Путин и компензовао неуспели посао усађивања „Отпораша“ на територију Руске Федерације.

Окривљавање председника Путина потребно им је због руске подршке Сирији, као и због тога јер је у Русији донет јасан закон о „невладиним организацијама“ сличне провенијенције, фрустрираних маргиналаца спремних да се њихова лична фрустрација политички злоупотреби. Игра ових „служби“ и лобија у том инциденту је јасна.

Али, одбрана тога чина, односно самонапад од стране кобајаги слободних интелектуалаца у свету, такође је облик манипулације, на једној страни, и слабости и психопатолошке самомржње, на другој.

У горе наведени случај спада тобожња солидарност жена са групом хистеричних, егзибиционистичких и психопатских болесница које су, свесно или несвесно, пристале да буду објекти у ружној политичкој манипулацији.

У датом случају, дотичне особе могу да буду оквалификоване или као политички, или као клинички идиоти, или као оба. Самом чињеницом припадања једном или другом полу или сексу, етички и деонтолошки не можемо да се правдамо, јер морално или неморално може да буде само људско биће, а не његов пол..

Покрет жена ЖЕНЕС најоштрије осуђује брутални и простачки чин упада у руску цркву, насилно ломљење православних крстова, као и све оне који овакву деструкцију данас кукавички и неморално бране.

Ми упозоравамо српску јавност и све психолошки нормалне људе у Србији на могућност сличних манипулација у нашој земљи и унапред их позивамо на достојанствени отпор .

/ ПОКРЕТ ЖЕНА СРБИЈE „ЖЕНЕС“ ; ВИДОВДАН /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP