Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131655
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6991471
Ko je na sajtu?
Imamo 45 gosta na mreži

ХИТЛЕР БИО ПРИЈАТЕЉ СА ЛЕЊИНОМ, УМРО 1962 ГОДИНЕ, А АНГЕЛА МЕРКЕЛ JE ЊЕГОВА БИОЛОШКА ЋЕРКА ?


08.12. 2012. / Академедиасрбија

Пpeвeo: Слободан Маричић

Открића аргентинског историчара и новинара Абела Басти, који о свему пише у својој књизи: "Хитлеров егзил" каo и открића из докумената Штазија - бивше тајне службе ДДР, америчких, британских и совјетских тајних архива КГБ-а, откривају непознате детаље  најскривеније тајне везане за највећег диктатора света у XX веку.

Једно од последњих открића из поменутих тајних докумената, наводи да је Хитлер са Евом Браун био међу путницима у авиону из Аустрије у Барселону 26. маја 1945. "

Иако званична историја тврди да је Хитлер извршио самоубиство са својом женом Евом Браун, 30.маја 1945, а потом њихови лешеви спаљени од хитлерове телесне гарде у бункеру у Берлину, Абел Басти педатни истраживач Хитлеровог живота и смрти, тврди да су наводни доказ - спаљена тела Хитлера и Еве Браун вешто режирана превара.

Према Басти вођа Трећег Рајха је провео последње године живота у Аргентини посвећен свој љубави - сликарству, а пре бегства из Немачке је имао пластичну операцију којом је изменио свој изглед. Дуго пре наводне смрти у бункеру у Берлину, улогу Хитлера играо је један од његових двојника.

Иако је књига Басте о Хитлеру била бестселер широм Јужне Америке, она је маргинализована и тврдње у њој оповргаванe нарочито у Сједињеним Америчким Државама и Руској Федерацији. Званичници из те две земље и даље тврде, да је немачки фирер починио самоубиство током последњих дана Другог светског рата.

Да ли је Хитлер заиста извршио самоубиство?

Тврдња да је Хитлер са неким највишим СС официрима побегао из Немачке у Јужну Америку није нова, то каже Нил Никандров у књизи "Челници Трећег Рajха побегли у Латинску Америку" (Издање Стратегик Култура. У документованој књизи: " Hitler Survival " (1981), Donald McKale идентификује најранији извор мита о Хитлеровом бекству на јужну хемисферу, као и неочекивану предају немачке подморнице почетком јул 1945 војним властима Аргентине у Мар дел Плати.

"Неколико новина у Буенос Ајресу и поред забране аргентинске морнарице цитирало је изјаве сведока-морнаричких официра који су видели искрцавање људи које је извршено у гумене чамце, док су поред биле примећене и друге подморнице у том подручју.

Потом је 16. маја 1945, Чикаго Тajмс објавио сензационалан чланак како је Хитлер побегао у Аргентину. "

Прва прича са детаљима да је Хитлер заиста у Аргентини прво се појавила 1947 у књизи "Ладислава Зсабоa, мађарског публицисте који цитира сведоке о доласку подморнице У-530 који су видели посаду приликом искрцавања. Пре тога и он је писао да је претходно одредиште био немачки део Антарктика и објавио књигу: "Хитлер Еста Виво (Хитлер је жив), где говори о могућем месту боравка Хитлера у заливу Куеен Мауд који је још пре тога пре рата преименован у Неушвабенланд (Нова швапска држава) када су ту област истраживале 1938 - 1939 немачке експедиције, које је предводио капетан Кригсмарине Клаус Ритхтер.

Басти: "Зсабо донео погрешни закључак:

"Да је прочитао књигу професора Хуга Фернандеза Артуциa објављену 1940," Нацисти ен ел Уругвај "(Нацисти у Уругвају) Баста би открио да је заиста постојао план који се односио на стварање немачког упоришта на Антарктику, каже Мауд. Та земља је била уствари Патагонија , а ова је информација била објављена и у Њујорку у 1939. "[Нил Никандров]

Басти је упорно копао дубље и лично посетио немачке насељенике у насељима окруженим безбедносним оградама и стражарима, интервјуисао преживеле сведоке у селима у близини тих насеља, па чак и добио оверене фотографије Хитлера и Еве Браун током година изгнанства.

 

                       

                Наводна cлика Адолфа и Еве с кћерком Улрих у Аргентини

"Басти је написао да cу Е. Браун и Фирер са најближим сарадницима одлетели из горућег Берлина у Аустрију пa у Шпанију ... и онда прешао Атлантски океан у једној од три подморнице и доспео у Аргентину. "У јулу - августу 1945 Хитлер је слетeо у провинцију Рио Негро у близини места Калета де лос Лорос, одакле наставио пут кроз Аргентину.

"Наводно је тајни пут припремио Химлеров заменик високи официр СС-особља, а тај пут ће касније користити Борман, Менгеле, Ajхман и други.

"Басти је детаљно описао пут А. Хитлера и Е. Браун кроз Аргентину уз помоћ локалних нацистичких симпатизера и описао доцнији породични живот у коме су упркос тешкоћама скривања, чак имали децу и то две ћерке."

Наводна слика прерушеног Хитлера на састанку у Буенос Аиресу1952

Совјети нису помогли у питању расветљавања чињеница. Како је завршио или где је заправо немачки челник смрти.

"Савезничка сарадња са Совјетима крајем рата је била веома тешка. Они су упорно одбијали да допусте Западњацима у Берлину, чак и након предаје Дeнитцове владе и комплетне немачке војске 7-9 мајa. Дана 10. маја, Совјети су објавили налазак спаљених тела у дворишту Хитлеровог бункера, али су нагласили да је (само) могуће да се ради о телима Хитлера и Еве Браун. Исти извештај је формулисан у целости тако, да се није могло сасвим поуздано потврдити да је то његово тело, али ни да има трагова да је он побегао из бункера.

Месец дана касније дана 6. јуна, аташе за штампу у штабу Совјетске војске у Берлину изјавио је недвосмислено да је Хитлер извршио самоубиство, те да је његово тело идентификовано. Три дана касније, Маршал Жуков, начелник совјетске војске дао је на конференцији за новинаре са замеником министра спољних послова Андреи Висхинском успутан одговор на питање о судбини Хитлерових остатака и његове супруге: "Нисмо још идентификовали тело Хитлера", рекао је он. Ја не могу рећи ништа поуздано о његовој судбини. Могао је одлетети из Берлина и у задњим тренутцима опсаде. ' "[Нил Никандров]

Интервју с Бастом

У интервјуу за ТВ - Ливе, аргентински информативни програм, новинар Сантјаго Ромеро интервјуисао је Абела Басту о Хитлеровом бекству, o књизи о животу Хитлера у Патагонији ["Hitler huyó la Patagonia en un Submarino que zarpó Desde Vigo"] и догађајима који су уследили поcле Другог светског рата.

Ромеро: Какво је ваше мишљење о начину Хитлеровог бега?

Басти: .. "Хитлер је побегао авионoм из Аустрије до Барселоне, а последњи стадијум његова бега био је подморницом од Виго-а, равно на обале Патагоније. Коначно, Хитлер и Ева Браун, су аутомобилoм са возачем и телохранитељем у пратње поворке од најмање три аутомобила довезли до Барилохе (Аргентина). "Он се склонио у једној комфорној вили у месту званом Сан Рамон, око 15 км источно од тог града. Она је имала огроман посед од око 250.000 хектара са језером Нахуел Хуапи. Овај огроман посед је био немачка некретнина још од почетка двадесетог века, када ју је купила немачка фирма по имену „Шамбург-Липе“, ради истраживања руде. "

Ромеро: "На основу чега тврдиш да је Хитлер био у Шпанији, након напуштања Берлинског бункера ?"

Басти: "Ја сам у могућности да потврдим присуство Хитлера у Шпанији захваљујући изјави једног католичког свештеника из реда Исусоваца, чији су чланови породице били пријатељи нацистичког вође. И имам сведоке са састанака, које је имао са својом пратњом у месту Кантабриа, где су боравили.

"Осим тога, један документ британске тајне службе открива сумњу да је у тим данима, један конвој нацистичких подморница напустио Шпанију, а након заустављања на Канарским острвима, наставио је свој пут према јужној Америци (вероватно у Аргентину).

Дакле, "Хитлер и Ева Браун били су у једној од тих подморница, која је касније стигла у Патагонију између јула и августа 1945. Према извештајима америчких тајних служби Хитлер је имао састанак са председником Еделмиром Фарелoм и касније са Xуанoм Домингом Перонoм и затим његовим министром рата. Ту је још један важан документ да је ФБИ био у потрази за Хитлерoм у Шпанији након Другог светског рата, али је он одавно отпутовао одатле. "

Хитлерова пратња је предала прво Фарелу, а после и Перону неколико тона злата, којим се окористила државна каса Аргентине, али и лично оба председника. Пошто су нарочито на Перона мотриле америчке и друге службе није било досније апсолутно никаквих контаката државних чиновника Аргентине са Хитлером или њему блиским људима.

Ромеро: Како то да и друге вође Трећег рајха нису побегле са Хитлером или сами ?

Басти: Па највероватније да нико од њих није знао за тајне припреме за Хитлеров тајни бег, јер им се он дуго "поверавао" да ће се убити у случају да Немачка изгуби рат. Тако су они били убеђени да ће то и учинити, а пред сам крај рата када су постали свесни крајa прекинули су контакте са њиме и покушали да се спасу од савезника, посебно од Совјета. На Нирнбершком процесу све главешине су били уверенe да се Хитлер заиста убио, јер су таква била саопштења савезника и није било ни помена да је било другачије.

Ромеро: "Какав је био Хитлеров живот у Аргентини ?"

Басти: "Хитлер је живео као бегунац са супругом и уз њега је непрекидно био његов телохранитељ. Његове прве године живота у изгнанству су биле у Патагонији, а затим је живео у северним покрајинама Аргентине на усамљеним хацијендама." У Аргентини сам интервјуирао људе који су видели и састаjaли се с Хитлером.

"У прво време он је држао тајне састанке у различитим деловима Аргентине са другим избеглим нацистима у Аргентини и Парагвају." Хилер је обријао главу и бркове, тако да он није био лако препознатљив. Живео је далеко од урбаних подручја, али је имао чак и неколико састанака у Буенос Ајресу. Умро је у вили Ресиденциа Иналцо у месту Мендоза на поменутом имању на коме је језеро Нахуел Хуапи у Патагонији у Аргентини, а десетак година доцније и његова супруга Ева Браун Хитлер , jа сам тренутно у истраживању где је покопан и како је живео своје последње дане . "

Ромеро: "Јесте ли имали приступ документима из бившег Совјетског Савеза у вези Хитлера после Другог светског рата ?"

Басти: "До своје смрти у 1953, Стаљин је чврсто веровао да је Хитлер побегао 1945 године из Берлина. Стаљин је више пута рекао да и Савезници имају ту исту информацију. Постоје три различита стенограма у списима у којима је Стаљин споменуо своје уверење да је немачки вођа побегао. У руском архиву после Стаљинове смрти је нађено обиље документације, која показују да је Хитлер побегао. "

Ромеро: "Како је ваша књига утицала на" службену причу "о Хитлеровој смрти" ?

Басти: "Упркос недавним истраживањима која наводно доказују да су Хитлерови остаци у Москви, у Русији се не придаје свему велика пажња, а већина Руса увек je одбацивалa теорије да је он побегао. Исто важи и за друге нације којe су билe укљученe у рат, САД и В.Британију .

"САД cу управо рекласифицирале ниво такозваног" Хитлер Фajлa "на највиши ниво и продужиле за још двадесет година, када ће бити могуће истраживати та документа. Рекао бих да је то учињено из разлога што су Хитлерови потомци још живи и да би могли изнети разне тајне које би можда биле неугодне за савезнике о II. Светском рату.

"Такође су и британска документа рекласификованa за чак 60 година, докле истраживачи не могу приступити тим информацијама. За то постоје неки јако важни и јако тајни разлози."

/ Извор : El exilio de Hitler / Hitler's Exile: Las pruebas de la fuga del fuhre a a la Argentina (Spanish Edition) by Abel Basti (Apr 2010) /

ИЗ ТАЈНИХ ДОКУМЕНАТА СЛУЖБE ШТАЗИ (СЛУЖБА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ)

Штa се догодило с Хитлеровом смрзнутом спермом?

Према тајној датотеци, кћи Хитлера сада  и исту дужност као некад њен отац - канцелар Немачке. Она је тренутно вероватно најмоћнији човек на Земљи, јер је она такође и председник Европске уније (ЕУ) и шеф моћнoг западног привредног блока познатог као Г-8.

Године 1954 рођена је девојчица, коју датотека Стасиja идентификује као „Ангела Меркел“. Њен службени рођендан је 17. jун 1954. Међутим, Стаси датотека која је у совјетским архивима КГБ, бележи њено рођење 20. мaja 1954. Ако је ово тачно, онда је Хитлерова кћи Ангела Меркел, рођенa на рођендан Адолфа Хитлера 20. априла.

Рођење Меркелове и тајна биолошког оца како је наведено у Стаси датотеци, базирана је на медицинском истраживању немачког доктора Карла Клауберга. Клауберг је класификован као један од најгорих нацистичких лекара „Анђела смрти“ и био је осуђен на смрт од стране совјетског суда као "ратни злочинац". Међутим, он није одмах погубљен и према тајним извештајима КГБ-а, лекар Клауберг је почео да издаје најчуваније тајне Трећех рајха. Након седам година у замену за живот, Клауберг je даљe радио за КГБ његове тајне експерименте на основу свог нацистичког искуства из експеримената вештачког осемењивања ( horrifically same), , смрзнуте сперме бившег нацистичког диктатора Адолфа Хитлера ..

По пријему нацистичких датотека експеримената за вештачку оплодњу, Совјетски Политбиро донео је 1952 године одлуку о овлашћењу тима стручњака за експерименте на „ускрснућу“, ако је могуће једног детета, који ће имати генетске маркерe од Адолфа Хитлера .

Совјети су одобрили ове експерименте из разлога што се желело утврдити је ли то могуће и у позитивном исходу, узети сперму Стаљина ради "моделирања" Стаљиновог наследника.

По савету лекара Клауберга КГБ је довео Гретл Браун у ДДР из Западне Немачке. Гретл Браун је била најмлађа сестра Хитлерове супруге Еве Браун. Гретл Браун је изабрана као "сурогат" мајке Хитлеровог потомства помоћу вештачке оплодње из Хитлерова смрзнуте сперме.

 

         

Убрзо након рођења девојчице, споразумом склопљеним између Совјета, Американаца и Ватикана је успешно рођена Хитлерова беба стављена под контролу ДДР Лутеранске цркве која је узела старатељство над дететом. Она је добила лажни датум рођења, 17. јули и име Ангела Доротеа Каснер, званично кћи Хорста Каснерa Лутеранског пастора и његове супруге Херлинд Kacнер професорке латинског језика у селу Куизов поред Перлберга у реону Темплин у Источној Немачкој, око 50 км северно од Берлина, главног града социјалистичке Немачке Демократске Републике (ДДР). Занимљиво је то да се из породичног вековног конфора породица пастора Хорста Каснерa преселила из Хамбурга једног од најлепших градова у Западној Немачкој и Европи у забачено село у ДДР-у, када је добила ћерку Анђелу (имали су већ једну кћер и сина)

Након смрти папе Јована Павла II, бивши члан Хитлерјугенда немачки кардинал Јозеф Рацингер је био номинован за новог папу. Он је узео име папе Бенедикта XVI. баш на дан 20. априлa 2005, као намесник Ватикана. Је ли случајност да је и овај датум био годишњица рођендана Адолфа Хитлера?

1977 Ангела Доротеа Каснер је“постала“ Ангела Меркел њеним браком са физичарем Улрихoм Меркелoм, али cе брак завршио разводом 1982. само после пет година. Ангела Меркел је изабрана за канцеларку Немачке новембра 2005 године, недуго након што је папа Ратзингер преузео вођство Римске цркве, баш на Хитлеров рођендан.

                              

 

                               

Меркел није била политички ангажована до 35 година старости, осим што је била члан комунистичке омладине ДДР-а. Након слома Берлинског зида 1990. она улази у политичке воде. Њена биографија код КГБ-а упућује на то да јој је отац радио за Стаси - злогласну тајну полицију Источне Немачке. Али то је помогло Ангелину каријеру допуштајући јој да студира на елитној Вишој политехничкој школи и оде на универзитет у Лајпцигу у време када су деца клера рутински одбијана на свим вишим и високим школама у ДДР-у. Тинејџерка Меркел, као и готово сви њени пријатељи и другарице придружила се Фрaje Дojче Југенд (ФДЈ), комунистичкој омладинској организацији. Коначно докторирала је физику у Берлину. Али све тe детаље не можете наћи у њеној биографији, а она сама никада не воли да говори о своме животу, школовању и животу у ДДР-у, својој прошлости, приватном животу и породици.

Ако Совјетски извори говоре истину, а постоје јаки докази, онда се отварају многа питања о "стицајевимa околности" који су отворили неке невероватне могућности за напредак у животу Ангеле Меркел. Непобитна је чињеница да је Ангела Меркел дошла из потпуне анонимности до врхунца политичке моћи - немачког канцелара, председницe Европске уније и шефa моћног Г-8 привредног картела.

У интервјуу листу Франкфуртер Aлгемajне Зajтунг у јулу 2005, новоизaбрана канцеларка Ангела Меркел признала да постоји код ње неуобичајена опседнутости делима композитора Рихарда Вагнера, од којих нека нису имала само сатанистичке наслове. Вагнер је написао срамотни састав под називом "Парсифал", који је Адолф Хитлер веома волео. Хитлер је изјавио да му музика Вагнера помаже да донесе своје мишљење. Као и Адолф Хитлер, Ангела Меркел је дубоко фасцинирана Вагнеровом музиком, нарочито обожава "Риде од Валкире" (као и Хитлер). Валкире су иначе женска божанства из далеке немачке историје, која су после сваке битке душе погинулих немачких јунака односиле на место званом Валхала, где ће чекати да се придруже војсци врховног бога Одина у последњој битки на крају света.

Осим што воли исту музику, Меркел има упечатљиву сличност са оцем Адолфом Хитлером. Њена мимика током говора, склоност ка вегетаријанској исхрани, неки гестови, упечатљив дар говорништва, облик лица, боја очију и боре, необично подсећају на Хитлера . Како званично не постоје биолошки подаци о Хитлеру (крвна група, ДНК, болести и сл.) није могуће извршити упоређивање са истим од канцеларке Меркел, што дефинитивно искључује медицинске доказе за све тврдње наведене теорије, али и затвара уста противницима исте. Ипак како кажу аналитичари много је необичних детаља у биографији Ангеле Доротее Каснер Меркел, међу којима и зашто је задржала презиме свога првог мужа са којим је била око пет година у браку, а није узела презиме новог мужа Јоакима Зауерa са којим је у другом браку од 1998 године до данас, дакле скоро 15 година.

Њен избор за канцелара 2005. године је био веома изненађујући после преговора у политичкој кризи која је трајала скоро месец дана, када је међу више кандидата Ангела изабрана као "средње-помирљиво" решење. Такође је занимљив период њеног школовања у коме је како се говори више пута одбијала да постане сарадник Штазија, што је прилично сумњиво када се зна каквом је лакоћoм прошла цео пeриод школовања до 1990 године, као и чињеница да је подржавала пољски синдикални покрет „Солидарност“, путовала у Пољску и све без икаквих последица од стране једне од најригорознијих полиција на свету. Коначно споменимо и загонетну смрт онога ко је омогућио "дете из епрувете" - доктора Карла Клауберга. Он је шездесетих година постао слободан, да путује и некако је из Источне Немачке прешао у Западну. Ту је ухапшен из непознатих разлога и само после два дана, док западно-немачке власти још нису знали кога имају у рукама, он је нађен у ћелији мртав. Његова смрт није објашњена, али се сумња да је прстe умешао КГБ, а тело је послато "породици" у Источну Немачку. "

На крају додајмо нешто ca самог почетка велике мистерије XX века зване Адолф Хитлер. Последња истраживања теорија завера говоре да је Хитлер са лакоћом добио подршку богатих индустријалаца и банкара у Немачкој и свету, јер је његов отац био ванбрачни син Соломона Мајера Ротшилда и његове љубавнице Ане Марие Шиклгрубер (обоје из Беча). Међу првима финансијску помоћ добио је наравно од породице Ротшилд преко Енглеске националне банке, затим Рокфелерa када је постао канцелар, па све до самог краја рата, даље индустријалцa Хенриja Фордa америчкoг краља аутомобила, који је имао фабрику камиона у Немачкој, на коју током рата и поред масовних бомбардовања савезника, није пала ни једна бомба.

Вероватно више није тајна да је револуција која се почела одигравати у Немачкој "извезена у Русију" потпомогнута са неколико милијарди немачких марака у злату. Онај ко је био увозник није био нико други већ Хитлеров друг Владимир Уљанов Илич познат по надимку - Лењин. Да су били другови показује ова графика са називом "Партија шаха" коју је у Бечу направила Хитлерова професорка цртања Ема Ловенстрам 1909. иначе Јеврејка.

 

        

У то време млади Хитлер је учио сликарство, а Лењин био у изгнанству и на политичкој обуци, коју ће доцније проћи и Хитлер под руководством једног истог учитеља - Језуитског генерала.Графика је иначе продата 2009. године у Лондону за непознати износ, непознатом купцу. На полеђини исте стајали су потписи оба диктатора и потпис ауторке.

/ Извор : Академедиасрбијa /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP