Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100795
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6619371
Ko je na sajtu?
Imamo 169 gosta na mreži

SUPER TAJNA SLUŽBA - SUPER TAJNI ZADACI II.


15.07.2010. / Akademediasrbija
Priredio ; Slobodan Maričić

Profesor Stivens koji predaje arheologiju na Univerzitetu Novog Meksika je svojevremeno dobio od kolega na proučavanje jedan artifakt – komad nepoznatog metala sa nekim oznakama pronadjen u Velikom kanjonu.

Vrlo brzo je ustanovio da je reč o predmetu vanzemaljskog porekla po činjenicama : nedostupni materijal – metal od kojeg je napravljen, oznake - hijeroglifi kakve dosada nije sretao, oblik i karakteristike predmeta čije se funkcije ili namena nisu mogle analizirati ni na koji način dostupan modernoj nauci. Stivens je putem e-mailova o rezultatima svoje analize i otkriću obavestio nekoliko kolega i prijatelja. S obzirom da je u svojim pismima upotrebljavao razne stručne reči i posebno reč vanzemaljski (“extraterrestrial”) alarmiran je centralni američki obaveštajni program „Ešalon“ koji prati, čita i analizira i sve e-mailove na Internetu - ukupno 10 miliona najrazličitijih (fax, mobilnih, internet i telefonskih) komunikacija širom planete samo u jednoj minuti.

Zbog svoje sadrzine, e-mail je odmah poslat na analizu u ACIO. Odatle ga je “Petnaest” prosledio šefu bezbednosti Evansu. Samo dan kasnije nakon što je profesor Stevens učinio korespodenciju i 36 sati kako je dobio artefakt , Evansova ekipa iz ACIO-a mu je bila na vratima kancelarije. Predstavili su se kao ćlanovi agencije NSA (National Security Agency), artefakt proglasili predmetom od “nacionalnog interesa”, zaplenili ga i odneli u svoje sediste u Kaliforniji, a profesoru zapretili i obavezali ga na ćutanje o svemu.

Da li vas ovo podesća na naučno fantastičan film sa sličnom tematikom, koji smo nedavno gledali na TV . Naravno – seriju „Taken“ – „Oteti/Uzeti“ .

I KONAČNO ŠTA RADI ACIO ?

Crvenokosa, lepuškasta, pomalo bucmasta Samanta Folten je zaposlena u ACIO odeljenju „Remote viewinga“. Sa trideset pet godina odlikuje se razvijenim parapsiholoskim sposobnostima. Inače metode „Remote viewinga“ (mentalnih projekcija na daljinu) su razvijane u nizu instituta i obavestajnih agencija (CIA, FBI, NSA, ACIO, KGB, MI 5,6 Mosad, itd.) od 1970-ih godina do danas.

Putem tih mentalnih projekcija “duše” agenata su u mogućnosti da odu u astralne nivoe na bilo koju tačku u prostoru na Zemlji ili u svemiru i donesu informacije o tome šta su videli i čuli. U prevodu radi se o voljnim astralnim projekcijama, kada se spirit osobe kontrolisano upućuje na željeno mesto, dok je fizičko telo u laboratoriji pod budnim okom lekara i naučnika. U razvoju ove tehnike najdalje je otisao kalifornijski ACIO i „Lavirint grupa“ , jer su njihovi „izleti“ van tela (Out of Body) i izveštaji bili mnogo precizniji i detaljniji od ostalih.

Izvesni pedesetogodišnak dr. Darius McGavin je direktor odeljenja Specijalnih projekata u okviru NSA (National Security Agency) koji je šef nekoliko raznih tajnih projekata na kojima rade razna pododeljenja kao je i ACIO. Pošto je NSA osnovala ACIO početkom pedesetih godina u okviru odeljenja Specijalnih projekata, formalno gledajući, McGavin je pretpostavljeni ACIO direktoru, moćnom “Petnaest”. Medjutim, ACIO vrlo uspešno skriva svoje prave namere i poslove i samog od svog osnivača, tako da ni NSA ni glavni šef na papiru McGavin ne znaju obim ni dubinu njihovih projekata. Iako su se nekoliko puta pokušali infiltrirati, ACIO ih je specijalnim metodama parcijalnog brisanja memorije ubačenih agenata vrlo brzo neutralisao. Darius McGavin je inače bio briljantan student gde god je studirao: kao diplomac na USA Air Force Academy , na MIT-u čuveni Massachusetts Institute of Technology ili kao doktorant na Yale-u. NSA ga je uzeo pod svoje takodje kada je imao samo 23 godine. Za samo 11 godina Darius je dospeo do moćnog položaja šefa Specijalnih projekata sa hiljadu naučnika i nekoliko obaveštajnih agencija pod njegovvom upravom gde je ii danas. Prema informacijama kojima Darius raspolaže on je svestan da je “Petnaest” superioran intelekt koji zaista radi pre svega u interesu SAD ali i prodaje “čiste kosmičke super- tehnologije” i otkrića razvijena od strane superiornijih civilizacija eliti financijskih plutokrata koji vladaju svetom i financijskim tržištima, kao su Bildeberg - “svetska vlada” u senci i drugim tajnim društvima. Zato se McGavin ne upušta u ometanje i istraživanje projekata i planova „Petnaestog“, budući da je sam više sklon egzaktnim naučnim metodama, a manje futurističkim istraživanjima i nepoznatom.

Dakle „Petnaest“ prodaje najbogartijim svoja otkrića a za dobijeni novac finansira razvoj svojih projekata.

Tako dolazimo do grupe „Inkunabula“. Inkunabula je inače reč latinskog porekla ( incunabulum – i znači "kolevka, početak, poreklo, detinjstvo") a bio je naziv za najstarije štampane knjige, nastale pre 1500. godine Štampari su obično radili u gradskim centrima, koji su bili središte elite - filologa i naučnika, klerika, pravnika, plemića i pripadnika drugih profesionalnih zanimanja koji su bili njihovi glavni klijenti. Tada su oni naručivali Inkunabule za svoje potrebe pa su nazvani „Inkunabulari“.

Danas je Inkunabula definicija za finansijske vladare naše planete Rotšildove, Rofelerove, britanskog monarha i razne druge moćnike. Sastav „Inkunabule“ je nekada bio selektirana grupa vladara i kraljeva; pa iako „plava krv“ i dalje igra ključnu ulogu, vrata ove tajne organizacije su povremeno otvorena i za odabrane samostvorene bogataše, kao što je naprimer špekulant Soroš. Inkunabula, doduše, ipak nema apsolutnu moć na planeti. Stalnu manju ili veću konkurenciju prave neki aktuelni svetski političari koji nisu njihovi članovi, delovi obaveštajnih službi, pojedine samostalne nacionalne velike korporacije i komunistički ili istočni režimi.

Ta izabrana grupa najbogatijih ljudi u svom posedu drže najveći deo zlatnih rezervi, platine, dijamanata, ostalog dragog kamenja; kontrolišu izvršne funkcije u američkim Federalnim rezervama, Medjunarodnom monetarnom fondu, Svetskoj banci; UN i poseduju odlučujuće deonice najveće svetskih banaka.

Oni su ti koji osnivaju i upravljaju elitnim organizacijama poput Bilderberg grupe, Trilateralne komisije ili Saveta za medjunarodne odnose (Britanskog i Američkog) sve uz uz pomoc tehnologija i softvera dobijenih od organizacije ACIO. Tako potpuno kontrolišu glavna svetska finansijska tržista i usmeravaju ih u željenom smeru.

Zauzvrat, ACIO i “Petnaest” imaju neograničeni pristup finansijskim resursima i političku zaštitu koja je potrebna za neometan razvoj tehnologije “putovanja kroz vreme”.

Doktor Neruda Jamisson je briljantni poliglota koji govori 30 različitih živih jezika i dvanaest „mrtvih“ . Najveći je svetski ekspert za dekodiranje petroglifa i hijeroglifa. Član je ACIO i „Lavirint“ grupe sa sigurnosnim nivoom „Trinaest“. Rodjen 1949. godine u Boliviji, a u SAD je došao sa svojim ocem, takodje sjajnim naučnikom, koji je 1952. pronašao ostatke vanzemaljske letilice u Boliviji. S obzirom da je uzeo nekoliko delova motora sa letilice, to mu je poslužilo kao orudje za pregovore sa Amerikancima, koji su njemu i njegovom sinu Jamissonu dali državljanstvo i zaposlili ga u ACIO. Doktor Neruda je bio na čelu projekta “Antička strela” od 1996. godine koji je istraživao čudni artifakt nadjen u pećini u Novom Meksiku, koji je iza sebe ostavila napoznata superiorna civilizacija. Nakon komparacije sa pismom i jezikom kultura Sumera, Maja i Anasazija, doktor Neruda uspeva dešifrirati hijeroglife i poslati poruku toj civilizaciji sa željom da javno objavi istinu o postojanju vanzemaljskih civilizacija.

Te njegove namere otkriva i onemogućava „Lavirint“ grupa; a njegov nadredjeni Jeremy Sauders ga udaljava sa tog projekta i rasporedjuje na drugi. U strahu da će na njemu primeniti tehnologiju parcijalnog brisanja memorije, dr Neruda se odlučuje na beg. U proleće 1997. dr Neruda postaje prvi član ACIO-a koji bez traga napušta ovu super-tajnu organizaciju.nakon što je uspeo izvaditi odašiljač/čip iz ramena i potiljka, tako da ga više nišiko nije mogao pratiti pomoću tehnologije. U svome oproštajnom pismu on je rekao da dalji život posvećuje traženju preostalih šest pećina - “vremenskih kapsula”, sličnim onoj iz Novog Meksika gde je nadjen pomenuti artefakt. Prema njemu one se nalaze na svim kontinentima i kada se sve pronadju sa svojim artefaktima koje čuvaju dobiće se odgovor na pitanje, kako uspešno razviti tehnologiju za odbranu zemlje od invazije vanemaljaca na zemlju koja je prorečena za 2012 godinu.

 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP