Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 99617
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6609285
Ko je na sajtu?
Imamo 36 gosta na mreži

МИШЉЕЊЕ СУДА ПРАВДЕ - ТРИЈУМФ ВОЉЕ ТАДИЋА ФРАНЦЕТИЋАПре две године су Тадић Францетић и Вук Поздерца Јеремић затражили Демократско мишљење Демократског Суда Правде Демократских земаља. Стратешки  мудро и тактички ефикасно. И добили су га данас послеподне.

У главном одбору Демократске Странке се у потоцима точе сузе радоснице и шампањац. Велемајсторски одрађен посао. Ово је још једна велика победа Демократије, истичу у коалицији странака власти и опозиције, док се врше последње припреме за велики ватромет у част још једне Демократске Победе. Председник Тадићи Францетић је наредио почасну паљбу у главном граду најуже Србије са 12 плотуна из 24 неартиљеријска оруђа, и у главним градовима свих 5 независних статистичких региона Србије са по 6 плотуна из 12 неартиљеријских оруђа.

Преостаје још да Демократски признају Демократско независно шифтарско Косова. Што је и добро због даљег развоја сарадње у региону Западног Балкана. Па да се потпуно посвете даљим ЕвроАтланским интеграцијама, уз помоћ наших Европских пријатеља и ЕвроАтлантских партнера, све са циљем повећања Демократије по глави становника Србије. При том Демократски наставити безусловну подршку недељивој, монолитној Демократској федерално-унитарној Босанској џамахирији.

ГраЏани Србије и БеограЏани из круга двојке, укључујући месну заједницу Дедње, поздрављају Демократско мишљење Демократског суда правде. У поздравима се посебно истичу и предњаче Жене на Црном, Тетке Сребренице, Комитет за људска крава Наташа Кондић, Соња Шлихт, Веран Млатић и остале Демократске непрофитне и невладине организације.

Мишљење Демократског Суда Правде, граЏани ће достојанствено да обележе уз демократску Геј Параду, на челу са садо-мазо ГЛБТ популацијом Србије за инат клерофашистичким снагама хаоса и безумља. На Врачару да се одмах подигне највећа српска Демократска Катедрала, а да се Карађорђев споменик одмах сруши и замени папиним.

Србија је на заслуженом дну, што је не спречава да пропада и дубље.


Мали Абер,
аналитичар медија

ПС.

И да се покрене иницијатива да се Београд преименује у Ђинђи-град, по лику и делу нашег палог али неумрлог великог визионара. Али само Демократски.

Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP