Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110508
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6748202
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

ЕУ- ДОКАЗ ПЛАНСКОГ УНИШТАВАЊА НАШЕГ ИДЕНТИТEТA


13.02.2013. / pee-Академедиасрбија

Куденхов-Калерги план , геноцид европских народа

Масовна имиграција је феномен чији су узроци још увек вешто скривени од стране система и који мултикултурална пропаганда покушава да лажно прикаже као неминовност.

Овим чланком желимо да докажемо једном за свагда, да то није спонтана појава. Оно који желе да масовну имиграцију представе као неизбежну појаву савременог живота, заправо заправо су овај план сковали свсно и он се спроводи неколико деценија,а циљ му је потпуно уништење Европе какву познајемо.

Пан- Европа

Мало људи зна да је један од главних покретача европских интеграција био такође и човек који је осмислио план за геноцид над белим Европљанима.То је мрачна особа,непозната широким масама,али коју ''елита'' сматра за оснивача Европске уније.Његово име је Richard Coudenhove Kalergi. Рођен је у расно мешовитом браку- отац му је био аустријски дипломата Heinrich von Coudenhove-Kalergi, а мајка Јапанка Mitsu Aoyama. Калерги је ,захваљујући блиским односима са многим европскима лидерима и аристократама (које је стекао првенствено због племенитог порекла свог оца-дипломате) и деловањем из сенке,ван жиже јавности, успео да придобије најбитније шефове држава за свој план,створивши од њих саучеснике за пројекат ''европских интеграција''.

Године 1922 је основао "Пан-европски" покрет у Бечу, са циљем да створи Нови светски поредак, заснован на федерацији нација предвођених Сједињеним Државама. Европске интеграције би биле први корак у стварању Светске владе. Међу првим следбеницима су били чешки политичари Tomáš Masaryk и Edvard Beneš , као и банкар Max Warburg који је уложио првих 60 000 марака. Аустријски канцелар Ignaz Seipel и следећи председник Аустрије Karl Renner су преузели вођење ''Пан-европског'' покрета. Касније су им помоћ понудили француски политичари Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi...

Са јачањем фашизма у Европи, пројекат је напуштен и ''Пан-европски'' покрет је био приморан да се распусти ,али после Другог светског рата Калерги је успео да добије подршку владе САД за пројекат ,захваљујући неуморној активности и подршци Винстона Черчила,јеврејске масонске ложе B'nai B'rith,и главних новина попут New York Times-а . CIA је касније преузела завршетак пројекта.

Суштина Калегри плана

У својој књизи «Praktischer Idealismus» ,Калерги указује да становници будуће ''Уједињене државе Европе'' неће бити људи Старог континента,већ врста под-људи , производ мешања раса.Он јасно каже да ће се људи Европе укрстити са Азијатима и обојеним расама, стварајући мултинационално стадо без икаквих квалитета и подложно контроли од стране владајуће елите.

Калерги заговара укидање права на самоопредељење,а затим и промену етничке структуре коришћењем сепаратистичких покрета и масовних миграција. Како би ''Елита'' у потпуности преузела контролу над Европом,он предлаже претварање становништва Старог континента у хомогену мешавину црнаца,белаца и Азијата. Ко по његовој замисли представља такозвану '' Елиту''? Ево шта нам Калерги говори о томе : Човек будућности ће бити расни мешанац. Расе и класе данашњице ће постепено нестати услед елиминације простора,времена и предрасуда. Евроазијат- по изгледу сличан древним Египћанима,ће заменити разноликост народа и разноврсност појединаца. Уместо уништења европских Јевреја,Европа је, супротно својој вољи, усавршила и образовала ове људе,уздигнувши их до њиховог будућег статуса водеће нације кроз вештачки еволуциони процес. Није изненађујуће то што су људи који су побегли из гетоа постали духовно племство Европе. Дакле,саосећајна брига од стране Европе ,створила је нову расу аристократије. Ово се десило када се европска феудална аристократија срушила због еманципације Јевреја (као последица Француске револуције).

Иако ниједан уџбеник не помиње Калергија,његове идеје су водећи принципи Европске уније. Идеја да Европљани треба да се мешају са Азијатима и Африканцима,како би се уништио наш идентитет и створила јединствена раса мелеза, је основа свих програма заштите мањина. Не из хуманитарних разлога ,већ због директива издатих од стране немилосрдног Режима који спроводи највећи геноцид у историји( исти људи који свако истицање расног идентитета белаца проглашавају за злочин, у потпуности подржавају етничко чишћење које спроводи Израел под изговором очувања јеврејског идентитета-прим. прев.).

''Coudenhove- Kalergi Европска награда’’ се додељује сваке две године Европљанима најзаслужнијим за промоцију овог криминалног плана. Међу добитницима ове награде су и Angela Merkel и Herman Van Rompuy.

Подстицање на геноцид је и основа константних апела Уједињених нација, које захтевају од нас да прихватимо милионе имиграната '' како бисмо сузбили низак наталитет у земљама ЕУ'' .Према извештају објављеном у јануару 2000. године у '' Подели становништва'' , прегледу Уједињених нација у Њујорку ,под називом '' Имиграционе измене – замена за одумирућу и старећу популацију'' ,Европи ће до 2025. године требати 159,000,000 миграната.

Могло би се запитати откуд таква тачност у процени,ако се не ради о унапред смишљеном плану. Извесно је да би се наталитет лако могао повећати одговарајућим мерама подршке породици. (Уместо мера подршке породици,на снази су мере подршке абортусима, сексуалним изопаченостима ,наркоманији и другим штетним појавама које путем масовних медија промовише ''Елита''-прим. прев.) Још је јасније да доток страних гена не штити наше генетско наслеђе ,напротив,он убрзава његов нестанак. Једина сврха ових мера је да потпуно деформише наше људе,да их претвори у масу без националне,историјске и културне кохезије. Укратко, политика Калергијевог плана је основ званичних државних политика усмерених на геноцид над белим европским народима ,кроз масовну имиграцију.

G. Brock Chisholm,бивши директор Светске здравствене организације,тврди да је схватио суштину Калергијеве идеје речима '' Оно што људи свугде треба да ураде је да ограниче наталитет и промовишу расно мешане бракове,ово за циљ има стварање једне расе која ће бити под контролом централне власти''.

Закључци

Ако погледамо око нас,Калергијев план изгледа готово у потпуности остварен. Сведоци смо стапањем Европе са Трећим светом. Куга расно мешаних бракова сваке године производи хиљаде младих мешанаца'' Калергијеве деце''. Под притиском дезинформација масовних медија и позивања на ''хуманост'' Европљани се уче да се одрекну свог порекла,свог националног идентитета.

Слуге глобализације покушавају да нас убеде да је негирање сопственог идентитета прогресиван и хуман чин, да је ''расизам'' погрешан,а све у циљу стварања армије слепих потрошача. Потребно је ,више него икада, супротставити се лажима Система,и пробудити револуционарни европски дух. Свако мора да схвати чињеницу да Европске интеграције доводе до геноцида.

Напомена грчког аутора – Иако разлози због којих је Калерги сковао овај план нису од нарочите важности за нас,покушаћемо да одговоримо на питање које су се наши читаоци већ запитали- Зашто би европски аристократа са фламенским , пољским,грчким коренима и делимично самурајском крви у венама(са мајчине стране ) имао тако мрачне планове? Разлози су,по нашем мишљењу ,вишеструки-идиосинкразијски,психолошки и...жене. (ционистички планови за светску доминацију никада не би имали изгледа за успех када међу њиховим слугама не би било бројних не-Јевреја-прим.прев.)

Ми стога посматрамо личност са јаким снобовским ставовима,самовољом,и дозволите ми термин ''дегенерисаним елитизмом''. Такође,чињеница да му је мајка била из Азије,вероватно је створила унутрашње конфликте и фрустрације,нешто што је често дешава људима са таквим темпераментом. Али одлучујући фактор је засигурно била тинејџерка која је била поред њега,и постала његова прва жена (са 13 година),Јеврејка Ida Roland, која је касније постала позната глумица.

Текст први објавио Identità -http://xn--identit-fwa.com/blog/2012/12/11/il-piano-kalergi-il-genocidio-dei-popoli-europei/

Извор : https://www.ns-forum.com/showthread....5488#post15488Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP